אחים שלי, פרצו לשיר!!!!

shiroosh999

New member
אחים שלי, פרצו לשיר!!!!

כן כן אחים שלי... מישהו פרץ פה לשיר... חה חה חה... חבל... אבל לא נורא... לא קרה כלום... לא עשיתי כלום... כולה היה לי קצת משעמם... אבל אל תעשימו את שיר... היא לא עשתה כלום...זה אני שפרצתי לה... עכשיו אני יודע את שם המשתמש והסיסמה...חחח.... רוצים אותה??? גם אם כן....אני לא יתן... אני לא עד כדיי כך מניאק... אני סתם ספאמר משועמם... חחח...סתם... אני לא יגיב פה סתם... בעצם אני לא יגיב פה יותר... זה פורום דפוק... אז קבלו אותי עם פריסטייל על הפורום הזה... הפורום הזה דפוק, שווה לתחת elicomp למעלה, ואתם מתחת (אחים שלי זה פורום חייתי) תבוא ילדה קטנה ואותכם לגיהינום שולחת ושיר פשוט ילדה טובה, אותכם בהכל לוקחת והנה הפורום שעליו דיברתי... http://elicomp.tk/ שווה כניסה אחים שלי... יאללה אני יודע שהפריסטייל עלוב, אבל אין מה לכתוב על פורום עלוב... קיצר אחים שלי... אני לא יכנס לפה יותר... ביי לכולם!!! חה חה חה... ושיר היא ילדה טובה וחמודה... חה חה חה... צריך להתחנף קצת...
אני מקווה שהיא לא תכעס עליי... לא עשיתי כלום... כולה שלחתי איזה 3 הודעות... וזהו... יאללה עכשיו באמת להתראות לכולם!!...

faith2

New member
יוזר זה נחסם.

שיר, תפני אליי בערוצים פרטיים, אנחנו כבר נבהיר את העניין הזה.

שלוווש

New member
אלכס???? אלכס? אלכס מהכית שלנו?

מאיפה הוא יודע את הסיסמה לעזעזל?

tamar brandy

New member
שתבינו יותר טוף מה קרה-

שיר הלכה לאלכס (אוווווווו
...) וכתבה בפורומים מהבית שלו שיר החכמה לא יצאה מהמערכת וששלחתי קישור לאלכס הוא שם לב ששיר עדיין רשומה, אז "שיר" באה ורשמה כאן שטויות... רותם- לפי דעתי ממש לא פייר מה שעשיתם, זו לו שיר שהציפה! יאללה כולם שביתה

faith2

New member
ומה אני רשמתי?

ששיר תפנה אליי ונבהיר את העניין. אני לא יכולה לשחרר יוזר שהוא נמצא במחשב אחר ויכול להציף כאוות נפשו, נכון? ששיר תשחרר את היוזר שלה מהמחשב של אלכס, ותשלח לי הודעה...(ולא הודעה דרך תפוז). אני אשחרר את היוזר ברגע שאני אדע שהוא "שב לידיים של שיר". אם לא? אם לא, ההצפה תחזור על עצמה...ושוב אני אצטרך למחוק...

EmInEm RuLeZ

New member
שלום אנשים... אני חדש...

מה קורה אנשים? אני חדש פה... המליצו לי על הפורום... אבל אני לא רואה שהוא ממש טוב... אז מה אכפת לכם אם יציפו אותו? סתפ פורום קטן...

faith2

New member
פששש...

שנתיים הפורום על האוויר, וזאת פעם שניה שאני חוסמת, בשבוע בודד. נכנסו לנו כבר 2 משתמשים חדשים, שפשוט עונים על כל קריטרניום של טרולים, ומה אני חושבת?...בדר"כ האינסטינקטים שלי נכונים, אני פונה אליכם, יש לי מושג מאוד ברור מי הוא הטרול אני באמת מכל הלב מציעה לכם להפסיק לפתוח ניקים ולהציף לעודד להציף את הפורום.

בקשר לטרולים

שמעי אחותי באיזה עולם את חייה?...את מנהל פורום נכון?...מה זה טרולים? אני מבין ספאמרים או משהו...אבל טרולים...כאילו זה כזה לא בוגר לדעתי... וזה ממש לא מתאים למנהלים רצינים..סתקלי הפורום הזה פתוח כבר שנתיים אמרת ויש בו רק 20 אנשים פעילים! לא מחוברים ביחד(איפלו אי אפשר לבדוק את זה כאן) אלה פעילים! וזה כלום שופ דבר! לשנתיים זה 0 נדה כלום.... הפורומים הלא הכי מצליחים בשנתיים צוברים פי 100 יותר מי זה.... עוד שאלה למה לא תעשו פורום נורמאלי?...נורמאלי זה "אמיתי"... לא בתפוז כי תפוז זה דפוק...למה לא לפתוח פורום אצמעי? אפילו על שרת ליקוס וכתובת ארוקה הוא יהיה יותר שווה ככה מעשר איך שהוא עכשיו

SavageGirl1

New member
יפה לך...

סיימת? עכשיו אתה מוזמן לעוף מפה בדיוק כמו שנכנסת לפה... בעייי יומטוב שיהיה לך!

faith2

New member
י'ה איך לא חשבתי על זה קודם!

אנשים
ייאלה לעבור כולם לליקוס!
שמע אם לא מוצא חן בעיניייך, אתה מוזמן להפסיק לרשום כאן, להפסיק להיכנס לכאן, וכמובן להפסיק להיכנס לתפוז. אך אחד לא כובל אותך.....

shiroosh999

New member
חחחחחחחח.... ../images/Emo135.gif

הטרול הספיצפי הזה הוא הטרול הכי חמוד שאני מכירה!!!! אני חזרתי לפורום לאחר שבוע שנראה כמו שנה, הייתי מרותקת ושללו ממני את הזכות להשתמש במחשב.. במשך השבוע הזה נכנסתי רק פעמיים לאייסיקיו שלי לראות מה חדש אבל חוצמזה כלום.... אני מצטערת שנטשתי אותכם! אבל כל כך התגעגעתי לכולם!!!! ובקשר למי שפרץ לי, ורותם נאצלה לחסום אותו, זה ידי טוב שלי, ואני אורטל שלי ותמר מכירות אותו.... הוא בסדר, הוא לא יעשה את זה שוב... וכמו שצייניתי ל-dr@g on חבל לו אם הוא יעשה את זה! אז אנשים חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מקוווה שזה משמח אותכם.. :) אבל יש לי מחשב ואין אפאחד יותר שמח ממני עכשיו! מה שגם הממוצע שלי הוא מאה במתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי אליכם והגעתי למסקנה- אני מכורה לפורום!!!!!!!!! ואפאחד לא ייקח אותו ממני שוב!!!! :D

למעלה