אחים שלי יש לי שאלה!!!

MC IdO

New member
אחים שלי יש לי שאלה!!!

מי אלה C.P.U & TAZ??? כי קיבלתי הזמנה למסיבה ביסמין ... וכתוב: מופע ראפ של של צוות הראפרים C.P.U & TAZ... ואין לי מושג מי אלה...אז אם מישהו מכיר אז שיגיד לי ובהזמנה של המסיבה של סאבלימינל וצוות אייס כתוב: DJ AMI והוא כתוב גם בהזמנה שאני קילתי אבל כתוב שהוא עושה CLUB TEANCE אז יש מצב שזה אותו אחד???

MC IdO

New member
שהם??? ומה הקשר שלהם ליסמין??

ושווה לראות אותם?

kendog keds

New member
דאבל אימפקט-פרטים וקישור לאתר שלהם

CPU ן-TAZ (לשעבר פנטאזי, החוליה השלישית בהקמת התאקט, יחד עם סאב והצל, או כמו שהוא נוהג לקרוא לעצמו טי-איי-זי) הם צמד שקיים בערך 3 שנים. למי שיש לו את "ישראלים עצבניים 1:1" אז בשיר של תאקט באנגלית הוא נותן בית לא רע (אבל יש לו כמה הרבה יותר טובים). לפני כשנה הם סיימו להקליט אלבום עם 23 קטעים בערך, שכללו בין השאר את בייבי ג'י, אם סי שירי, בזוקה ועבדכם הנאמן. כמו כן הופיעו ביום העצמאות ב-2001 עם להקת ונוס (אני חושב שאלו המכשפות לשעבר) בכיכר רבין. האלבום נדחה ע"י חברת תקליטים מסוימית והם החליטו להמשיך ליצור לפני שינסו לפרוץ ובגדול. TAZ הוא לדעתי אחד המבצעים הטובים בארץ מבחינת הקלטות. יש לו ניסיון מוכח של שנים והוא יודע בדיוק מה הוא עושה באולפן.

MC IdO

New member
ומי שרוצה לבוא אם הוא מהאזור

אז שיפנה אלי בפרטים אבל יהיו שם מלא ילדים ותהיה גם מוזיקת טראנס אז מי שרוצה שיגיד לי

moshe one 24

New member
הצמד הזה קיים הרבה לפני 3 שנים

אני זוכר שאני הייתי בן 17 וחצי או 18 הם היו עושים ראפ עוד שהאזימוט היה נקרא house on 26 החברה האלה הם מוותיקי אנשי ההיפ הופ בארץ הם היו אמורים להיות בתאקט אבל היה איזה סיכסוך אני לא יודע בדיוק מה קרה

למעלה