אחים שלי, יבש...

Gio inc

New member
אחים שלי, יבש...

יש פה מישהו שאהב משהו, לפחות שיר אחד מהלהקות "גראנג´" החדשות האלה שמציפות את אמ טי וי 2 עכשיו??

e-shfiyut

New member
האמת כן....

שום דבר ספציפי, אבל יש כמה שירים של סטיינד שאני יכולה לשמוע. מעצבן אותי החיקוי אבל הם לא נשמעים ממש רע. ד"א קריד בכלל לא נוראים לדעתי.

תגדיר להקות "גראנג´". איזה מהן...

בדיוק..? כי יש הרבה וואנאביז שכאלה... :)
משינה- תתעורר

אז ככה: (תגיד לי אם אני מפספס מישו)

אני ממש אוהב את קריד (הם לא חקיינים. אז יש לסקוט יש את הקול של אדי, אז מה??) יש לי שני דיסקים שלהם. ניקלבק גרועים, אני שונא אותם. כנ"ל לגבי פאדל אוף מאד, חקיינים, וגרועים בזה. סטיינד נחמדים, break the cycle הוא אלבום ממש חביב. יש עוד..?

m e r a v

New member
כן,גם אני חשבתי ככה..

בכל מקרה, אני מקווה שלא איבדת לי אותו או משהו... נכון שלא איבדת לי אותו ? נכון ערן..? נכון...??

e-shfiyut

New member
זה מוזר שכתבנו תגובה באותה דקה?

ואפילו תגובה די דומה...?
radiohead- i might be wrong
ד"א תנחש מה... אתה מאחר!

call me a dog

New member
אני אשאל אם אתה בסדר!?

פאדל גרועים וחקיינים!? את מי הם מחקים ומה כ"כ גרוע בהם??? לעזאזל...הם ממש טובים אחי...אני מבטיח לך שאחרי שתתרגל לסגנון שלהם אתה ממש ממש תאהב אותם מנסיון...

AUDIOSLAVE טובים אבל-

אני לא בטוחה כמה "חדשים" הם... *תודה לאביב שהכיר לי אותץם* אגב יש להם קליפ חדש טוב בMTV2 ואפילו קיים בפופ MTV הרגיל

חקיינים של נירוונה, אומר לך משו..?

אפילו בפוזה. מישהי שמה פה לא מזמן תמונה של הסולן שלהם בהופעה כשהוא מחקה את קורט בדיוק מדהים. אולי לא בכוונה, אבל אי אפשר להתווכח עם עובדות... (נראה לי)
cake- i will survive

lifes sucks

New member
הרשה לי לשאול אם אתה בסדר?!

פאדל אוף מאד-הם הכי וואנבי שהיא ראיתי/שמעתי הם הצהירו בעצמם שהם רוצים להיות "נירוונה הבאים" ובצהרה זו כבר רואים שהם מפגרים אוקיי -מילא ,רוצים להיות נירוונה הבאים? סבבה, תעשו מוזיקה טובה ואולי נכבד אתכם קצת אבל את הלוק שלהם????????? ואת חברת התקליטים?????ראית את הסולן?????? מצמרר...אהה..ואת הקול של קורט???. מה הוא נדפק הבנאדם?????

חולוני

New member
אממ..

קריד כן חקיינים והם כן גרועים. גם פאדל אוף מאד. וגם סטיינד. וניקאלבק - עדיף בכלל לא לדבר עליהם, לטובתם ולטובת הציבור, עדיף שיתפרקו, ויפה דקה אחת קודם. צדקו בוואי-נט כשבחרו ב-How You Remind Me בשיר המעצבן של השנה.

למעלה