אחים קטנים

ENIGMA

New member
אחים קטנים

מכירים את הסוגיה הזאת של אחים קטנים? טוב, יש לי אח קטן הוא בן 3 ואיך להגיד את זה נחמד... הוא הורס לי את החיים הוא תמיד הורס לי כל מיני חפצים ושובר לי דברים והכי מעצבן זה שבסופו של דבר אני אשמה בזה כי לא שמתי את הדברים שלי במקום ואם לשים איפור על שידה זה לא מקום אז אני באמת לא יודעת מקום, מהו? הוא כל הזמן נכנס לי לחדר ומפריע לי ועושה לי דווקא ויש לו את העיניים האלה של: ``מגיע לך, מגיע לך, אני ילד רע ותמיד מאשימים אותך...`` אני שונאת אותו!!!!!!!!!!! אשמח אם תתנו לי עצות איך להפתר ממנו אניגמה

מכירה מכירה....

ותאמיני לי שטוב מאוד אפילו... ולי יש את הצרה הזו לא פעם אחת... אלא כפול! שני אחים קטנים וקרציות שמציקים לי כשאני בדיוק באמצע שיחה בטלפון עם אחד שרציתי לדבר איתו הרבה זמן ופשוט לא העזתי.. מלכי הפאדיחות! מה אני עושה עם זה-עושה להם בול אותו דבר והם חוטפים מוות בקשר לחדר-תנעלי את הדלת!תסגרי אותה! זה מה שאני תמיד עושה.. בכל מקרה.. בהצלחה -לימור-

luka

New member
כתבו את זה קודם, לפנייך

זה לא משנה:))) אני אני רשמתי את זה אלף פעם, גם על אחים קטנים וגם על אחים תאומים, וגם על סנדוויצ`ונים, אבל לא חשוב, מכירה את ההרגשה. ``סדרו את החדר של רועי``, אבל אני למדתי משהו זין בעין!!, אין סיכוי שאני אסדר את החדר שלו, למה מה קרה? הוא מבלגן את כל הבית כולל את החדר שלי ואני צריכה אחר כך גם לסדר את החדר שלו דבר אחד יש לי להגיד: פפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחח, לא!!! והוא גם מפונק משהו פחד, ככה זה ילדים שנולדים בטעות?, או שזה רק ההורים שלי, כי את המיסטייק שהם עשו הם מפילים אותה עלי טוב מאוד. גם אבא שלי כל הזמן מפנק אותו וזה הורג אותו, מה אתה לא רואה איזה יצור שואב אוכל אתה מגדל. ויקי, עשי לי טובה, כי בנינו מי סובלת יותר אני או את?, נכון... מסקנה: עדיף להיות הילד הקטן של המשפחה, הגדולים תמיד סובלים כי הם הניסיון הראשון וההורים דואגים להם, יותר מדיי, והם פותחים דלת לבאים אחריהם (תודה לך עינב!!) אבל מישום מה הם תמיד יוצאים הכי חכמים. הסנדוויצ`ים ועידו פה כל הסנדוויצים שאיתי הכי הכי הכי נדפקים! כי גם הגדול מסנג`ר אותם ומוציא עליו את כל הכעס וגם ההורים לוקחים אותו כמובן מאליו. והקטנים, הם בני זקונים, זה הילד האחרון אז גם בו משקיעים הכי הרבה אהבה ובגלל זה הם הכי מפונקים ובגלל זה הם עצלנים וכל היום טלוויזיה אוכל אוכל טלוויזיה, ושהוא יפסיד משהו בטלוויזיה? חס ושלום, תביאי לו את האוכל אליו ואם לא הוא בוכה, ואין לי כח!! ודיי אני יכולה לכתוב מגילות על הנושא, אבל אתם לא תקראו כל כך הרבה. יערה.

luka

New member
הפסיקים האלו משגעים אותי!

טוב אז ההודעה יצאה לא מפוסקת כמו שצריך תיקון ראשון: ``אבא מפנק אותו וזה הורג אותו``=אותי. תיקון שני: ``ועידו פה כל הסנדוויצ`ים פה שאיתי הכי הכי נדפקים`` ``ועידו``= ויעידו (לאחי קוראים עידו אז...מוזר) ``שאיתי הכי הכי נדפקים``- אוקיי זה יצא אידיוטי כי צריך לבוא פה פסיק. שאיתי,(פסיק) הכי הכי נדפקים ומה שיוצא: ועידו פה כל הסנדוויצ`ים שאיתי, הכי הכי נדפקים (הכוונה לסנדוויצ`ים) שלעם יערה.

N0

New member
הכי מעצבן...

זה שהם לוקחים דברים... ביחוד לN0 שנמצא במוסד ואחיו הקטן נמצא בבית עם אמא... לעזאזל הוא כל הזמן לוקח בגדים שN0 אוהב (הם גם בכלל לא כאלה יפים אז מה אתה לוקח אותם ??? ) ולא מחזיר אותם!!! אוף חלא וגם הוא מקבל הכי הרבה כסף... לאחים קטנים יש יכולת סחטנות מדהימה... N0

נעל

New member
זויות, זויות...

נעל מאמינה שכל המתלוננים על האחים הקטנים יוכלו למצוא את הפתרון לטענות שלהם אצל המתלוננים על האחים הגדולים, ואלה האחרונים יוכלו למצוא את התשובה לטענות שלהם בעדות של אלה הראשונים. כל אותם אחים צעירים שאתם מתלוננים עליהם בוודאי יגדלו ויתלוננו עליכם, האחים הגדולים האכזריים, וכל זאת משום שאתם לא מסוגלים להבין אותם. פשוט בזבוז של מערכת יחסים. אף אחד כאן לא באמת מאמין שכל האחים הקטנים בעולם נולדו עם פגם גנטי, או ליתר דיוק - מוסרי, שגורם להם להפיץ רוע בעולם (נכון?). אף אחד גם לא באמת מייחס את התאוריה הזו לאחים הגדולים (נכון?). מטיבם של ילדים בני 3 יש להם ראיה קצת לא-מפותחת (אולי זה לא הביטוי המתאים) על העולם, וכן על כל דבר שאתם עושים. יש להם גם תכונות אופי מודגשות כמו עקשנות (בהרבה מקרים), הרצון להתנגד ולעשות דווקא (בגיל X, להגיד ``לא`` זה פשוט לבטא את העצמאות שלהם... פרסומת חמודה). צריך להבין את הדברים האלה, ולהתאים אותם לכל מקרה, כי אחרת התגובה המטופשת, ההמוגבלת בראייתה והילדותית לפעמים שלכם גוררת את התגובה המטופשת הבאה שלהם, וזו גוררת את התגובה המטופשת הבאה שלכם (וזה ממשיך כבר עד לגיל שבו הילדים בני-השלוש-לשעבר האלה מגיעים לפורום תיכוניסטים ומתלוננים על האחים הגדולים הנוראיים שלהם) וכך אף פעם אין שקט בבית. מצב לא נעים. face it, הרבה ממה שהאחים שלכם עושים לכם זה פשוט תגובה ישירה לשטויות שאתם עושים להם. אין טעם לחפש כאן את הביצה או התרנגולת, פשוט לנסות להבין, להבליג (או לפתור) ולעבור על כאלה דברים בשקט עד שהם יעלמו במקום שימשיכו עוד הרבה הרבה שנים. נעל, שעדיין מנסה ללמוד מהניסיון ולעשות פחות טעויות עם אח שלה ;-)

אחים קטנים... אוה סוגיה דפוקה...

אח שלי בן 11 ומלשן טיכו (גם השני אבל אני יותר זהירה שלא יתפוס אותי בקטעים מסויימים שאני מנסה להסתיר) פשוט תפסתי את האח בן ה11 נכנס לאתר פורנו אחד... אז זה *האיום* שלי :)

למעלה