אחים קטנים.., יופי!

luka

New member
אחים קטנים.., יופי!

ממש!, אחים קטנים זה דבר מעיק ומתסכל (גם תאומים, מנסיון), אני יודעת שאני לא מחדשת לכם שום דבר.. כי הרי זה ברור. אבל יש לי 2 אחים ואחות ומשום מה יצא ששניהם מעיקים, ואחותי (גדולה) היא בן אדם מופלא.., מה ההסבר לזה? על התופעה של אחי התאום כבר שמעתם אבל הכי הקטן ההוו... זה משהו מהסוג המוכר..., ``יערה קחי אותי ליום הולדת``, ``יערה אני רוצה לשתות``, יערה פה ויערה שם, מאז שלמד לדבר, פשוט קסטטרופה!!!

יופי טופי

יש לי גם 2 קטנים דיי טורדניים as well הם החליטו שלאחד קוראים נענע ולאחד בובו ושהם תנוקות בני שנתיים אפילו שהם בני 9 ו11 וזה כבר נמשך כמה חודשים.

אתה מספר לי...

בגיל 11 אני זוכרת שבחורים בכיתה שלי התחילו לדבר על כמה הם מביאים ביד (אוח, איו)

goldy

New member
לכשיתבגר יהיה כמו אחותך הגדולה

התנהגותו אופיינית להתנהגות של ילדים קטנים. אם ההורים שלך אומרים לך לציית לכל מה שהוא אומר (משהו בסגנון) אז אל תעשי את זה! מניסיון את תהפכי למשרתת שלו ואז זה יהיה `לא נעים` לסרב לו עד שיישרפו לך הפיוזים. תוכיחי לו שאת לא המשרתת שלו, ואת תהיי איתו רק שיהיה לך זמן, לא משנה כמה זמן הוא ייבכה. בהצלחה

5000

New member
,תגובה

אני בטוח שגם כשאת היית קטנה עצבנת את אחותך, ככה זה ילדים קטנים כולנו היינו כאלה כי הם תלויים בנו ואיך שאנחנו נתייחס אליהם זה ישפיע עליהם בעתיד ועל אופן התנהגותם , תגלי סבלנות כלפי אח שלך ובעתיד הוא יחזיר לך

למעלה