אחים לנשק?

bell boy

New member
אחים לנשק?

כן נו אני גם לקוח שירות מ 2 חברות סלולר חברת כבלים /לווין אחת חברת אשראי אחת 2 חברות אינט ומשום מה לא תמיד תמיד כשאני מתקשר תמיד יש לי את הת.ז שלי ו 4 ספ אחרונות של אמצעי תשלום (איזה מילים של מוקדי שירות ) וגם את שמו של מיופה הכוח . אתמול למשל התקשרתי לחברת סלולר כי רציתי לעשות הסבה .. מיד לפני שהנציגה התחילה לדבר יריתי לעברה תז, שם ,אמצעי תשלום , סוג המבצע שאני רוצה לעשות ( ידידה עובד שם אז היא המליצה) ולנציגה רק נשאר לרשום את המזכר בטלפון והיא אפילו הייתה מרוצה . ובזמן הזה אפילו הזמנתי ארוחת ילדים במקדונלדס(לא יכול לסיים את הביג מק)וגם פה נשאר לקופאי רק לקחת את הכסף ( ביקשתי ממנו לאכול פה ולא לארוז ובלי קרטון של ארוחת ילדים אבל עם בובה של פו הדוב(היי אני מבקש זה הכי שווה) וגם פה בזמן שאני בשיחה עם הנציגה כשהי מסננת לעברי שיש לי במקוצעיות הקופאי פשוט היה בהלם ורק נשאר לו לשאול אם אני רוצה סקויז תפוחים או אקטימל .... בשני המקרים היייתה מן אחוות נתני שירות כזו כשהקופאי הכין את ההזמנה במיידי והייא מחברת הסלולר העבירה הכל להסבה מיידית והמשכנו לדסקס על איפה יותר טוב לעבוד ואצל מי ... גם לכם זה קורה? שוואללה אתה מתקשר לחברה כלשהיא ואתה פשוט בסבבה עם הנציג? כי ואללה למי יש כוח לריב לצעוק לקלל ולדרוש? תדבר בסבבה תקבל הכל הכל... לי זה תמיד עובד
ואתם ?

bell boy

New member
../images/Emo140.gifמיס פרינטס

*ומשום מה לא תמיד תמיד *כשהיא במקצועיות *נותני *וההיא סורי פשוט אני עוד מנסה חכתוב כתיבה עיוורת4U|

בוודאי-

כשאני מתקשרת לקבל שרות מחברה מסויימת אני תמיד נעימה ונוחה עם הנציגים, משתפת איתם פעולה בכל פרט שהם מבקשים ומגלה סבלנות לכל אורך השיחה, בדיוק כמו שהייתי מצפה שלקוחות יתייחסו אליי כאשר אני עונה להם, מה שאומר שגם יש לי איזושהי בעייה עם השרות אני בחיים לא אתחיל לצעוק ולהשתולל על הקו, כמו שנאמר "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך"- אני נותנת את אותו היחס שאני מצפה לקבל. ולגבי מקדונלד'ס- באמת יש עכשיו בובות של פו הדוב
אם כן אני חייבת לקפוץ לשם

דיקלוש99

New member
בתור נציגת שירות אני שונאת שיורקים

על השניה הראשונה את כל הפרטים המזהים.. לפעמים גם לא צריך אותם.. אבל כשאני מתקשרת אז אני אני תמיד אחלה איתם.. למרות שמנסיון אלא שמתקשרים אלינו שהם נציגי שירות בעצמם הם הכי בעייתיים כי הם חושבים שהם חכמים גדולים..

נציגי שירות

יודעים לדרוש... ויודעים איך הם רוצים לקבל את אותו השירות שהם מתיימרים לתת, ולכן קשה מצד אחד לתת להם שירות, מצד שני הם מעריכים הרבה יותר. שבוע שעבר דיברתי עם בחורה חמוווווווווודה מאוד מאוד, שקנתה מכשיר חדש שאף אחד לא יודע לתפעל, ודי ניסיתי לעזור ואיכשהו (במזל גדול) גם הצלחתי והחמודה ההיא אחרי זה התקשרה ודיברה על המנהלת שלי...על תפעול מכשיר בקטנה, והיא אמרה שהיא גם נציגת שירות ולכן היא מעריכה את הסבלנות. בשורה התחתונה, נציגי שירות שמקבלים שירות יכולים להיות אחלה כשאת אחלה, אבל אם את לא, אז נשלם על זה ביוקר...

Black Star

New member
אגב הדרישות של נותני שירות...

איזה יום תפסתי את עצמי כמה אני מצפה ליותר מאחרים, מאז שאני עובדת בש"ל. הייתי בחנות מכשירי כתיבה כדי לקנות יומן והייתי צריכה עזרה (הייתי צריכה להחליף משהו לא מתאים שמכרו לי וכו'). חיכיתי המון זמן ואף אחד לא בא למרות שהיה ברור שאני מסתבכת, וגם פניתי כמה פעמים למוכרות וביקשתי עזרה והן אמרו "טוב טוב עוד מעט" והיו מאוד לא אכפתיות. לפתע קלטתי שאני ממש מצפה מהם להתנהג כמו שאנחנו מתנהגים עם לקוחות - להתייחס בכבוד, בנימוס, שאם מכרו לי משהו לא מתאים יתנצלו ויראו איך מפצים על זה, לא ייתנו לי להתייבש שעות בלי יחס וכו'. האמת? מצד אחד אני באמת חושבת שהם יכולים לעבוד על הקטע השירותי בחנות הזו, לאור מה שראיתי... מצד שני, קניה של יומן ב-40 ש"ח זה לא כזה קריטי, וברור שחברות סלולריות בהן מדובר בהשקעה הרבה יותר גדולה ומשמעותית לאורך זמן, צריכות להיות יותר מודעות לשביעות הרצון של לקוחותיהן... אבל זה רק מראה לכם עד כמה עמוק הגיעה השריטה

זה לא משנה איזו חברה

גם אם זה היה מוצר בשני שקלים. המוכרות האלו מקבלות משכורת מסויימת על מנת לסייע לך הקונה בחנות! אם את זקוקה לעזרה תפקידן לשרת אותך בצורה הטובה ביותר ולא משנה אם זה יומן או מחדד

לא כ"כ

זה קצת קשה להיות שאתה מבין מה עומד מאחורי המילים הנחמדות ובייחוד שאתה יודע מה עושים לך ובאילו מילים מסבנים אותך בדר"כ אבל אני מאוד נחמדה ולא יורה ת.ז וכאלו (זה הכי מעצבן שיש)

למעלה