אחים יקרים

שרוך

New member
נועה...

בס"ד סליחה נועה אם כל הכבוד מי זה האביעד הרב החדש שלנו? מה קרה איפה כל ואהבת לרעך כמוך? איפה זה בדברים של האביעד שקילל זה האמת כמה שזה חבל אבל ככה לא מקבלים אורחים ולא פורום כמונו שידוע בהכנסת האורחים שלו... אלעד בשמי ורוב חברי הפורום שמסכימים איתי מבקש ממך סליחה מכל האנשים פה תנסה להבין אותם גירשו אותם קשה להם וכמו שהם הגיבו בחוסר רגישות להודעה שלי על השואה אין מה לעשות... שרוך

שרוך

New member
אלעד עוד משהו

בס"ד אלעד עוד משהו רק רציתי להוסיף.. אנא ממך אל תילך בגלל אנשים כאלה... הפורום הזה זקוק לאנשים כמוך ולדעה שלהם... תשאר חבר יקר שרוך

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אויש, זה נורא.

אני כלכך מזדהה איתו..

הפעם הגזמת!

לי אין רגישות לשואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה??????? זה מה שאתה אומר יוני?????? אין לי רגישות????

שרוך

New member
הבהרה....

בס"ד נועה היקרה המשפט" גירשו אותם קשה להם וכמו שהם הגיבו בחוסר רגישות להודעה שלי על השואה אין מה לעשות..." אינו מכוון שנועה הגיבה בחוסר רגש לשואה אלא היא התכוונה למשהי מבין חברי הפורום שהגיבה בחוסר רגש להודעתי... ולנועה אין קשר נועה הביע את עמדתה בכבוד אם המון המון רגש לנושא הזה ומי כמוני יודע.. נועה אם נפגעת מצטער... שרוך

שרוך

New member
קבלו עוד משהו

בס"ד קבלו עוד משהו אני הרגע מתכתב עם משהו מהאיסי ותראו מה אומר גולש שרק קורא בפורום לאיפה אנשים הגעתם????? *¿שמואל¿*‏ (‏PM‎ ‏05:17)‏ : אסור לכתוב בפורום משהו שהם לא מאמינים בו *¿שמואל¿*‏ (‏PM‎ ‏05:17)‏ : אחרת חוטפים האם זה הפורום שלנו? איפה לאן הגענו? לקלל אורחים? אם אנשים רוצים להביע דעה יש צורה ואם משהו לא חושב כמוהה אם אתה מגיב תגיב יפה! ואם לא אל תגיב וככה תעלה את רמתך! ואם אתה לא יודע איך מתווכחים ואיך מתנהל דיון רצוי שלא לכתוב בפורום כי זה רק פוגע והורס... למחשבה..

שרוך

New member
למה לא?

בס"ד למה זה לא נכון? תראי מה אלעד ביקש ואיך הגיבו אנשים זה סימן שלאנשים פה קשה לקבל תדעה של האחרים ואם משהו פה כבר לא מספיק וותיק עקב קבלת האורחים החמימה הוא לא ישאר... ובמקרה תרשו לי רובכם מכירים אותי האדם הזה שהבאתי את דבריו לא יגיד סתם דברים ולפי זכרוני הרב הוא די ותיק רק שאינו מגיב הרבה בגלל מה שעבר... שרוך

TillsWIFE

New member
תסלח לי לא רוצה לפתוח ויכוח ישן אבל

אלעד הוא זה שהתחיל לתקוף ולא לקבל דעה כשאמר לאביעד שהוא "דתי לאומי כמו שישעיהו ליבוביץ דתי לאומי" ואני יכולה להבין למה אביעד התעצבן עליו. לי אין שום בעיה אם זה שיש לו דעה אחרת משלי, אבל הוא זה שלא הסכים לקבל את זה שאני לא מסכימה איתו. וזו זכותי המלאה.

talula39

New member
תגידו אני עשיתי משהו לא בסדר?

אם כן אני מצטערת פשוט אורחים לא אורחים הוא קצת העלה לי את העצבים הייתי צריכה להתאפק יותר... אם אמרתי משהו לא בסדר תגידו לי שאני אדע מה בכל מקרה מצטערת

למעלה