אחים יקרים שלי

אחים יקרים שלי

אחים יקרים אני פונה אליכם בתיקווה שיחד נוכל לשנות את המצב שנוצר בתקופה האחרונה ... ההודעה הזאת תתפרסם בעוד כמה מקומות שבהם אני אראה לנכון לפרסם אותה וזה בכדי להגיע לכמות נכבדת של אנשים שיקראו אותה .... זה חשוב . המצב כואב בתקופה האחרונה , האלימות גוהה ורק אנחנו יכולים לשנות את המצב , רק אנחנו יכולים לגרום לעולם להיראות טוב יותר . במקום לבזבז את חיינו בדברים שליליים אנו צריכים לנתב את הכל לכיוון הטוב , אנחנו צריכים לאהוב . בואו נעזוב לרגע את הפוליטיקה , בואו נעזוב לרגע או אולי לתמיד את עניין הערבים , היהודים ,הנוצרים וכו' ... בואו נעזוב לרגע את המרוקאים , האשכנזים , הרוסים , האתיופים וכו' ... בואו נעזוב כי כולם בני אדם ... כולנו בני אדם . הבריאה היא דבר כל כך יפה ... החיים הם בהחלט מתנה אם משתמשים בהם נכון ... בואו נעשה מעשים טובים ...בואו נאהב . אחים יקרים שלי ... באהבה אין כל קושי ... האהבה היא הדרך לפיתרון הכל , אם עברתם ברחוב וראיתם או שמעתם מישהו בצרה אל תתעלמו פשוט תלכו ותעזרו לו . כמה קשה יהיה לעבור ברחוב והמון אנשים עוברים לידכם להגיד להם בוקר טוב אחים שלי ...? אולי ככה נהפוך את זה לנורמה , לשיגרה כולנו ביחד כולנו מאותה אמא ומאותו אבא (אדם וחווה) . כולנו בני אדם . אני רוצה להגיד לכם שרק אהבה תחזק את תחושת הביטחון , רק אהבה תעשה אותנו חזקים יותר ומאוהבים יותר בחיים . אוהב אתכם !

למעלה