אחים ואחיות

Genevieve

New member
אחים ואחיות

יש לי בקשת תפילה. מנתחים את אמא שלי ביום ראשון. בבקשה שכל אחד יזכיר אותה בתפילותיו, יתפלל לבריאותה. וכמובן שליבה יתרכך והיא תקבל את ישוע. תודה מראש לכולם. אוהבת את כולכם באהבת ישוע.

Genevieve

New member
זה לא משנה

העיקר שאת מאמינה בכוחו של אבינו לרפא. תודה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן../images/Emo201.gif

فاني انا الرب شافيك- خر 15: 26 כִּי אֲנִי יְהוָה רֹפְאֶךָ׃ שמות פרק טו: כו מרימה תפילה למען אמך אחות יקרה
כי ישוע המשיח, הרופא הגדול מכולם, ישים את ידו מלאת הריפוי והברכה מעל אמך ביום ראשון,שיגע ברוחה לפני גופה
ויהיה ניתוח מוצלח וקל, ואם ירצה גם שלא תצטרך לעבור את הניתוח כי אלוהינו הוא אדון הבלתי אפשרי
והוא שומע את תפילת בניו ובנותיו-אמן. תתחזקי
שלחתי מסר

אמן שאלוהים ירפא אותה../images/Emo201.gif

אנחנו מתפללים בשבילה שתעבור את הניתוח בשלום ושתצא בריאה וחזקה בעזרת אלוהים. אמן.

michaeld1

New member
מתפללים עבורה ../images/Emo24.gif

מתפלל לאדון ישוע, הרופא הכל יכול, שירפא אמך ויביא להחלמתה המהירה
תסמכי על ישוע שלנו, הוא לעולם לא יאכזב

lion 7

New member
מאז ראיתי את ההודעה

אני מתפלל בליבי אל האדון שאמא יקרה תעבור את זה , נחכה שהכל ילך לפי רצונו ,,

Genevieve

New member
תודה רבה

לישוע על כולכם ועל האפשרות לבקש עזרה מאחים ואחיות... תבורכו כולכם.

lion 7

New member
אנחנו גוף אחד במשיח

כאשר איבר מה מרגיש בכאב אז כל הגוף מרגיש בזה גם איש הפיל היא חלק מאיתנו, ואני מאמין שהיא תעבור את הזמן הקשה, גם אני עברתי לאחרונה, יש מלחמות רוחניות כך אני מאמין, וצריך עזרה תמיד מהידידים והידיד הטוב ביותר מקווה שהכל יהיה בסדר לך Genevieve , וגם לך אישה יקרה איש הפיל

salt of earth

New member
אני אתפלל עבור אמך היקרה ../images/Emo201.gif

שידו האוהבת של ישוע תהיה עם אמך בזמן הניתוח כי הוא המרפא אותנו. וישוע תמיד שומר על הבנים והבנות שלו ואז לא לחשוש, הכל יהיה בסדר
הוא לא ינטוש אותה
אמן שתזכי לראות את אמך בריאה ושמחה, ואמן שהיא תזכה להכיר את ישוע האוהב
כמה פסוקים מנחמים |פרח | In this time of trouble I call, for you will answer me. עִוְרִים רוֹאִים, פִּסְחִים מְהַלְּכִים, מְצֹרָעִים מְטֹהָרִים, חֵרְשִׁים שׁוֹמְעִים, מֵתִים קָמִים, עֲנִיִּים מִתְבַּשְֹרִים, 6 וְאַשְׁרֵי מִי שֶׁלֹּא אֶהְיֶה לוֹ לְמִכְשׁוֹל." הָיְתָה בּוֹ גְּבוּרַת יהוה לְרַפֵּא (לוקס ה 17) אֲשֶׁר בְּחַבּוּרָתוֹ נִרְפָּא לָכֶם, 25 כִּי הֱיִיתֶם כְּצֹאן אוֹבְדוֹת, אַךְ עַתָּה שַׁבְתֶּם אֶל הָרוֹעֶה הַשּׁוֹמֵר אֶת נַפְשׁוֹתֵיכֶם. (1 פיטרוס ב 24) וְכָל אֲשֶׁר נְבַקֵּשׁ נְקַבֵּל מִמֶּנּוּ, מִפְּנֵי שֶׁשּׁוֹמְרִים אָנוּ אֶת מִצְווֹתָיו וְעוֹשִׂים אֶת הַטּוֹב בְּעֵינָיו (1 יוחנן ג 22) תעדכני אותנו

Genevieve

New member
הבטחתי שאני אעדכן

לפני שעה חזרתי מבית החולים, ב30 השעות האחרונות הייתי שם איתה. לפי מה שהרופאים אמרו, הניתוח עבר בהצלחה. אני יודעת שהיו סיבוכים בדרך, הלב שלה היה חלש והאחים בצוות לא שמו לב למשהו מאוד חשוב שהקשה עליה מאוד ולא נתנו לה את הטיפול הנכון היום. תודה לאל, אחותנו בישוע ביקרה את אמא בבית החולים והתעקשה שיעשו משהו בנידון. וזה עזר. אני מבקשת שתמשיכו להתפלל שלא יהיו יותר סיבוכים ושתוכל לצאת הביתה כבר מחר. אוהבת באהבת ישוע, טאיסיה.

למעלה