הערה קטנה
קודם כל זה לא פורום התנצחות או בישור להמונים, לא ... לזה יש אתרים אחרים שאני אשמח להפנות אותך אליהם , או איזה קומונה או בלוג , יש לנו בלי זה המון הטרדות ואיומים כמו שהיה בתפוז משוב . . . ברוך הבא , אנחנו נוצרים ערבים מזרמים שונים ובגדול קתולים ,לטינים , ואורטודוקסים ובפטיסטים ברזרנים, נזארין, . . . . והרשימה עוד ארוכה , ויש גם יהודים משיחים , , חברים אורחים שלא בהכרח נוצרים, כמו מוסלמים , יהודים , חילונים וסקרנים בנוגע לסקרמנטים, היה גם אורח מעדי יהוה יהודי במוצא , שרצה לעשות מניפולציה בין מאמיני שילוש ואחדות, לא ולא , לא רוצים פילוגים כאן ,כל אדם באמונתו יחיה , אחי אתה תשים אותנו במצב מביך, בין אדם X ואדם Y. מזכרון מריר מפורום אחר , אני לא רוצה להיות בגלות, הסברתי לאחרים בתיאולוגיה במשך שנים, לא נרצה דוקטרינה להאמין בה אלא באחד, אתה האמנת נולדת מחדש , טוב ויפה, אבל תתחשב באחרים כאן, אולי הגעתי לדבר שחלמתי עליו , קרע , לא, אם מלח הארץ או פרפר יצירתי קדים למרים , זה לא אומר שהם לא טובים או אתה מיוחד, מנסיוני הרב בכנסיות האנבפטיסטיות שבהם נולדתי ,נשמתי, ינקתי אמונה, לא היו טובים מאחרים , ולא אחרות טובות מהם. תחיה בX ותן ל y להנות מחייו, בבקשה בבקשה, אנא תמתנו את ההתלהבות שלך, גם אני הייתי גם חסיד נלהב מאד של האדון, אבל עצה מאח, התלהבות יתר היא פנטיות , זה הכל , אני מתנצל בשמך על הפגיעה במאמינים שונים כאן , שיש להם ובגדול אם אתה מאמין בהסטוריה, אז אתה חייב להודות לקטולים על תרומתם בגוף המשיח .אני מצטט מעדות החלום של אחד מתלמידי ויסלי (זרם פרוטסטנטי אהוב גם על ליבי , כמו אורטודוקסים ולטינים, קתולים, בפטיסטים..) {חלמתי חלום שהייתי בגן עדן, ושם ראיתי את האדון יושב ומסביבו , מאמינים שונים, מהם ויסליים , לותרנים , בפטיסטים, קתולים, אורטודוקסים, ארמנים ועוד, . . . .נדהמתי מאד, ושאלתי את האדון :חשבתי שרק הויסליים הם מאמיני ישוע האמיתיים, ? ענה לו ישוע החביב : מאמינים נמצאים בכל כנסייה/קהילה,] על זה אני בניתי שנים רבות את אמונתי, ומעודד כנסיות רבות שונות לערנות רוחנית . ולא חטיפת נשמות לזרם א` . מקוה שתכתוב משהו פורה אחי, ולא פילוגים אחרים. תודה