אחים, הושיעו!

תמרוטמן

New member
אחים, הושיעו!

אחרי יותר מדי זמן של החרמת כן הציורים ורעיו למשחק, כי הם תקפו את המכנסיים והחולצה שאני הכי אוהבת, חזרתי לבהות ולנסות לצייר. אז למעט ששוב למכשירים, שאמורים להעתיק את המציאות למחשב, היה רצון משלהם לגבי הצבעים (הירוק הוא לא ממש ירוק דשא, והאדום-וורוד, קצת יותר אדום-וורוד...), כמו שאתם רואים, אני קצת תקועה. עזבו אתכם מהצעות שיפור פרופורצית גוף (למרות שזה יכול נורא להועיל..), אני חושבת שכמו שאדם בלי יד זה דבר די לא נחמד, ככה גם דמות מצויירת על חתיכת בריסטול...
אז... אני צריכה איזה-שהן הצעות ייעול איך לעשות את היד, ישבתי אתמול יותר מדי זמן, בוהה ביד שלי, ומנסה להבין איך היא נראית, לא עלה בידי להצליח במיוחד, והמון קשקושי עפרון נמחקו... עזרה בציורי ידיים תועיל רבות, ככה תיאור של באופן כללי, וספציפי מה יכול להתאים לציור הזה, כיצד, למה ואיך.
(הא, ובעוד שאמא טוענת שזה ציור של דמות מקדימה, אני טוענת שזה מאחורה..
תחליטו אתם?) שבת שלום, תמר.

shookiti

New member
ציור יפה!!../images/Emo8.gif

קבלי ח"ח !
אהבתי את הציור. הדמות מאד מעניינת. גם הצבעים שבחרת. את מאד אוהבת אדום נכון? כי רוב הציורים שלך הם עם הרבה אדום! בכל אופן ...הציור יפה=)! אני אישית חושבת שהדמות עם הגב אלינו. ובקשר ליד שלה עם תסתכלי טוב ותדמייני תראי שהיא מצביעה לאופק. ואם תציירי את היד מצביעה לאופק, אז תצטרכי לעשות אופק. ואם את עושה את האופק הנה לך רעיון---> בדרכ אם מצבעים לאופק אפשר להגיד שרוצים להיות שם שזה מקום יפה או מיוחד. מין המקום שתמיד רצית להיות או משהו. או שזה יכול להיות גם דבר שלילי משהו אכזרי וכועס שאת מצביעה עליו ורוצה להגיד דיי מספיק או משהו כזה. בכל אופן תחשבי על זה. ועוד משהו קטן עם תעשי משהו חיובי כדאי לך להשתמש בוורד כתום צהוב! באז´ צבעים שמחים =)! שתמיד שאת רואה אותם עולה מין חיוך ..אה
כן כזה. ואם משהו שלילי אז בורדו כחול כהה אמ... סגול כהה חום. ירוק כהה. בכל אופן אחלה של ציור נותן הרבה רעיונות ומחשבות אהבתי מאד! בהצלחה!:)!

תמרוטמן

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

ואדום זה באמת צבע שאני נורא אוהבת (ואפשר לראות אותו בכל מקום בערך בחדר שלי.. :) ), אבל באופן כללי אני אוהבת צבעים בהירים וחמים (ככה שגם גוונים בהירים של ירוקים וכחולים אני מאוד אוהבת...) וחשבתי לעשות את הדמות מצביעה לאן-שהו, אבל השאלה שוב, זה איך לעשות לה כף יד, אני פשוט לא מצליחה, ישבתי אתמול ושירבטתי על גבי הבלוק כל כך הרבה פעמים ידיים עפרון ומחקתי שוב ושוב ושוב... העניין של הרקע - האופק, עכשיו פחות חשוב (למרות שגם את זה אני לא ממש יודעת לצייר...), אני צריכה לסיים קודם את הדמות עצמה (לפחות ככה אני חושבת.. :) )... וידיים זה אכן דבר הכרחי.. .אפילו בשביל דמות מצויירת...
תודה בשנית תמר.

shookiti

New member
יש לי רעיון...

אבל אני לא כל כך יודעת עם זה יעזור לך. אני יכולה לעשות סקיצה מהירה של הדמות שלך ולהראות לך דוגמא לאיזה אופק את יכולה לעשות. זה לא צריך להראות כמו משהו אמיתי... דימיוני יותר כיפי להשתולל עם הצבעים.

ננהננה

New member
היי תמר

הדמות נראית ממש מאחורה. ובעיקר בגלל הזרוע שמקבלת פרספקטיבה. אני מצרפת כאן קישור ללימוד קצת על כפות ידיים. זה ממש על קצה המזלג. שימי לב שידיים מורכבות מעצמות מגידים משרירים ומעור. החלקים הרכים שביד משנים צורה בהתאם לתנועה והחלקים הקשיחים נשארים קבועים אבל משנים את הזויות ביניהם. גידים נראים כעצמות כשהם מתוחים אבל "נעלמים" כשהם רפויים. מציעה לך להתחיל מרישום של העצמות בצורה של קווים סכימטיים. כל קו בשביל עצם ועיגולים בשביל הפרקים. כל פעם שיבוא לך תעשי רישומים כאלו של "מקלות" בכל מיני תנוחות מהתבוננות ביד שלך או בידיים של מישהו אחר. אחרי שתפנימי את המבנה הבסיסי הזה תתחילי להלביש על זה את ה"בשר". את תראי שאם תתאמני את תשתפרי מאוד וילך לך יותר בקלות ננה

תמר שאלה לי אלייך

הציור הזה, ציירת אותו פעם בפוטושופ או בצייר או במחשב לא ?! או בציור רגיל אבל פחות מושקע... או שסתם יש לי דה ז´ה וו...
בקיצור מאוד מוכר לי הציור רק שהוא יותר יפה עכשיו
ולדעתי זו דמות שמצויירת מאחור, כלומר זה הגב שלה... אגב סתם שאלה בת כמה את ?

תמרוטמן

New member
דווקא לשם שינוי...

זה ציור שלא מבוסס על רישום וכו´ שעשיתי קודם לכן (על איזשהי פיסת נייר שנמצאה בקירבת המסך...) באופן כללי פרשתי מלנסות להבין את הפוטושופ כשהיה, ומחיי הצייר פרשתי.. :) העכבר יצא במחאה, וקצת קשה לי לשלוט עליו כמו איך שהייתי רוצה, זה דורש אימונים, אבל אין לי כח.. :) ותמיד יכול להיות שציירתי את זה בעקבות איזשהו ציור שראיתי, תת מודע זה דבר שלא צריך באמת להבין.
בכלמקה תודה לך. :) ואנוכי? זקנה בת 17 (ועשרים יום. וגם לא ממש זקנה, אבל כל אלה הם פרטים שוליים.)...
כמעט אמצע שבוע טוב! תמר.

יפה תמר, שוב מלא רגשות

וזה בעצם החלק הכי מעניין. אני לא ממש מצליח לקלוט מה ניסית להגיד או איזה רגש ניסית להביע כי חסרים לי פרטים הדבר היחידי שברור הוא שציירת בהמון להט, רואים את זה בקלות בקווים ובמשיכות שאת עושה, אני אוהב את זה, זה מזכיר לי אותי. זה ציור טוב, כדאי שתמשיכי, אני מקווה מאוד שתצליחי לשמר את הלהט הזה. אני מצפה לציורים נוספים. יש לך מעט מידיי פרטים בציור, המורה שלי להיסטוריה היה אומר על הציור הזה שהוא קישקוש פריפריאלי. את לא ממוקדת, אני יכול לקבל מושג רחב לגבי הרגש שאת מנסה להעביר, לא יותר מיזה. תיהי יותר ממוקדת, תתחילי בזה שתוסיפי רקע. תמשיכי ככה.

למעלה