אחים בדם

Ms McDonalds

New member
אחים בדם

מישהו ראה את המחזמר הנפלא הזה ורוצה לדסכס עליו? אני אשמח!!!!!

Barak14

New member
פרטים...

אחים בדם חוזר בין התאריכים 11.10-25.10 בתאטרון הספרייה... זה מה שאני יודע בינתיים...

VAMPhantom

New member
תודה על העדכון, רק שאלונת...

מדוע פתחת שירשור ולא הכנסת תחת השירשור שהתחלת בו?

Barak14

New member
תאטרון הספריה

נמצא ברחוב חובבי ציון 16 רמת גן...תקנו אותי אם אני טועה..

Hippie Jeannie

New member
תיקון קטן...

רחוב חיבת ציון, לא חובבי ציון. וסביר להניח שזה אותו המקום, כן.

yn3

New member
פרטים ותמונות...

על ההפקה של אחים בדם שתעלה בסוכות בתאטרון הספריה, אפשר למצוא באתר של בית צבי, כולל רשימת קאסט (יגאל מזרחי כמובן בתפקיד מיקי, ישראל ארנסט בתפקיד אדי, ואילן פלד אם אינני טועה בתור המספר...)

Barak14

New member
זה לא הקאסט הישן?

ובגלל שמחקו את השאלה שלי אני אשאל שוב: למישו יש את המילים העבריות של "כסף כסף" (Money) מקברט??? תודה...

Ms McDonalds

New member
וואי

יש את זה בעברית? וואי.... יש לי את השיר באנגלית וחשבתי שאני היחידה שמכירה אותו....מאיזה מחזמר זה?

Barak14

New member
דווקא פה חשבת שאת היחידה שמכירה

אותו? לא, זה שיר ידוע ואהוב (לפחות אני אוהב אותו)... מהמחזמר קברט (Cabaret)...

Ms McDonalds

New member
רגע

רגע אז מישהו יודע אם הם הוציאו דיסק בעברית? והיכן ניתן להשיגו?

holden c

New member
המחזמר

אחים בדם עלה בסוף שנות השמונים בקולנוע נוגה ביפו עם שלומית אהרון, אלון אבוטבול, מאיר סוויסה, שרי צוריאל ויובל דור. אז הדיסקים לא היו נפוצים במיוחד והמחזמר יצא על תקליט בלבד. למי שיש פטיפון אני מציע לחפש ב"אוזן השלישית". אני ראיתי את המחזמר בלונדון בתיאטרון "הפניקס" שנמצא ברחוב "צ'רינג קרוס" (בין רחוב אוקספורד לכיכר לסטר) ואני מציע למי שהולך, קודם כל לשמוע את הדיסק ולהבין את הסיפור כי הם מדברים במבטא קוקני כבד אז קשה מאוד להבין.

tommy walker

New member
תיקון

את ההפקה של אחים בדם שהייתה עם שלומית אהרון ומאיר סוויסה ואלון אבוטבטל וכו' כן יש על דיסק וגם יש על קלטת. את ההפקה של בית צבי לא הוציאו על דיסק או על שום מדיה אחרת.

למעלה