אחים בדם

actress

New member
הגדרה לא נכונה על האומנים אני חוזרת

בי הכוונה לאומנים שחושבים שהם אומנים והם הם הם פשוט הם אבל זה לא בסדר בכלל שאחרים עושים צבא משקיעים את הנשמה ויש כאלה שמפונקים ומדלגים על זה והופ בכו קצת ויאללה הלכו לא אני לא מקנאה בו אני מכירה אותו מספיק טוב ויודעת את הכל מהמקורבים לו. אתה רוצה להיות שחקן תעבור גם מכשולים כאלו ויש דוגמה מצוינת פה למישהו שאני מאוד מעריכה שהגיב לשרשור שבעיני הוא גאון ואני מעריכה אותו ואני חושבת שהוא יודע שאני מדברת עליו אבל אני לא אנקוב בשם

moran500

New member
זה לא המקום לדיון על זה

והסיבה היחידה שאני מגיבה להודעה הזאת היא שהיא הרגיזה אותי! גם אני שמעתי מהמקורבים לו למה הוא השתחרר וזה לא היה בכיינות...

Evil Spike

New member
אוי פשוט חוצפה!

מה זה השרשור הדבילי הזה לגבי אם גלעד שירת או לא!? אם לגלעד יש בעיה רפואית?! אף אחד לא יודע מה קורה איתו! זה לא עניינו של אף אחד!

ווף

New member
יש לי....של הקאסט שלפני 3 שנים..

גם של בית צבי... רק שהאיכות לא בשמיים...ואיזה רבע שעה מההצגה (שלא כל כך חשובה ) נקטעה.. עם יגאל מזרחי.. מיה דגן.. אלון אופיר.. ענת מגן.. וזה מדהים מדהים מדהים...

Nir5L

New member
היום הייתי..

הייתי בגריז פעם שניה.. וצילמו את המחזמר היום.. גם הכוכב הנולד (במקום ה2) הראל סקעת ישב בקהל ונקרע מכל שטות..

Nir5L

New member
אממ

כן אני יודע.. מאור אמרה לי שהיא פגשה אותך שם :) אם ראית בן ובת יושבים על המדרגות במערכה השניה - זה אני ואחותי חחח :)

Nir5L

New member
רנן ומורן

ברצינות ישבת מאחורי? חחחחח השתגעתי שם! לא יכולתי לשבת על המדרגות! כל שניה זזתי מורן.. מי עשה הרבה רעש? אני או סקעת? כי גם אני וגם הוא צחקנו הרבה.. ומשטויות.. בכלל הוא כל הזמן נקרע מצ'ה צ'ה דה גוריו.. נראה לי שזו מישהי שלומדת איתו בשנה ב' או משהו.. כי רק שהיא נכנסה עוד לפני שהיא הוציאה מילה מהפה. שהיא עמדה בצד.. הוא צחק.. אז אני מניח שזה בגלל שהוא מכיר אותה..

moran500

New member
זאת האני ישעיהו..

ואני חושבת שהיא בשנה ג כי כל המשתתפים הם בשנה ג (אין לי מושג בקשר לקורוס...) חחח אני חושבת שאני זזתי יותר.. רקדתי איתם ושרתי איתם כל הזמן.. לא שמתי לב שמישהו אחר שר גם..חח

Nir5L

New member
חחחחחחח

לרגע חשבתי שאמרת שזאת את ישיעהו (האני=אני) ואז הבנתי.. כן אני גם חושב שהיא שנה ג', אבל הוא בטח מכיר אותה בדרך כל שהיא.. היא נורא דומה לאפרת רייטן.. :)

actress

New member
מזכיר לי את מפגש הפורום שעשינו פה

NOT אולי נארגן מפגש באקראי כל אחד יקנה כרטיס להצגה ובטעות ישבו ליד או מאחורי או במרחק מה.. וזה יהיה מפגשוני וככה קוראים לזה "פגישה עיוורת"

KaNiJa

New member
רוצה... אני... קאסטה... ../images/Emo92.gif

מה אני צריך לעשות כדי לגרום לך להביא לי אותה?

קוליפון

New member
את הגירסה עם שלומית אהרון

אפשר למצוא בארכיון "התיאטרון הקאמרי" שנמצא במשכון התיאטרון,שד' שאול המלך 19 ת"א.

python 4

New member
וכשתמצא את זה תגיד לי..

לא שאהבתי אי פעם את המחזמר הזה..

למעלה