אחים בדם

KaNiJa

New member
אחים בדם ../images/Emo53.gif

למישהו יש את הקלטת של המחזמר "אחים בדם" בגרסתו הישראלית?? אני מחפש את זה בנרות!

The Boy From Oz

New member
לא.. אבל אם אתה כל כך מחפש את זה

אז אתה יכול להשיג את זה בקלות... פשוט מאוד תפנה לארכיון של בית צבי תגיע לשם תשלם מחיר כלשהו ותשכיר את הקלטת... מספר הטלפון של בית צבי : 035799290 בהצלחה!

The Boy From Oz

New member
אוקיי שאלה מוזרה

אתה גולש בפורום הזה ואתה לא יודע מה זה בית צבי? או ראית אחים בדם ואתה לא יודע מה זה בית צבי? בית צבי זה הביה"ס הכי מוכר בארץ לתיאטרון אחרי צבא.. כנס לאתר של בית צבי שמתי קישור למטה.. ואחים בדם הועלה בתיאטרון הספרייה שזה התיאטרון שרוב השחקנים שלו הם בוגרי בית צבי.

כן, אבל...

על איזו קלטת מדובר? לצערי הרב אין שום קלטת של ההצגה, לא להשכרה, לא למכירה ולא להשאלה. מעבר לזה, אין לבית צבי ארכיון שפתוח לקהל הרחב... במקרה הטוב יש תיעוד בוידאו ביתי שנועד לשחקנים שנכנסים כמחליפים, כאמצעי-עזר ללמוד את התפקיד... צר לי לאכזב... הדבר היחיד שאני יודע הוא שבשעתו יצא תקליט עם שירי ההפקה של שלומית אהרון (אי-שם בשלהי האייטיז) אבל נדמה לי שגם אספנים כפייתיים לא ממש ידעו איך להגיע לתקליט הזה... בהצלחה, בכל אופן.

KaNiJa

New member
לשאלתך... תשובה מספר 2.

אני לא חובב תאטרון, פשוט כשהייתי קטן היתה לי במקרה הקלטת של אחים בדם ונורא אהבתי אותה, גם בלי לראות את המחזמר. נכנסתי לאתר ושם לא מצאתי משהו שעוזר לי. אתה אומר שאם אני אתקשר אליהם יש סיכוי שהם יוכלו למכור לי עותק או משהו כזה?

Cat Woman5

New member
אין סיכוי שימכרו לך עותק.

עיין בתשובות של דניאל אפרת. ומספר הטלפון שיש ברשותך הוא טלפון ישיר לקופות ושם בטוח לא יכלו לעזור לך.

Hippie Jeannie

New member
גם אותי זה שעשע...

דור מותק, לא יודעת אם אתה מודע לזה, אבל יש תלמידי בבית צבי שאינם אחרי צבא. [But let sleeping dogs lie.]

The Boy From Oz

New member
חחח סתיו ברור שאני מודע לזה..

יש גם אנשים בארץ שלא עושים צבא גם לזה אני מודע.. אבל רוב התלמידים הם אחריי צבא. חח לדוגמא תלמידים שלא אחריי צבא : ליז רביאן ואביהוד תדהר

The Boy From Oz

New member
סליחה על הבורות.. אבל איסטוויק..

מי אתה? חח אני נשמע כמו איזה חוקר משטרתי.. מי זה אנחנו מכירים? אתה איתי בביה"ס?

actress

New member
גם גלעד קמחי לא וגם עוד אבל זוהי

זכותם של אנשים ורק מראה שלא משנה מה צבא לא צבא בגרות לא בגרות כולם מתקבלים בשליפ

actress

New member
הוא שירת אבל נקטע מסיבות שלא אפרט

כרגע. אבל עדיין שבוע שבועיים זה לא נקרא לשרת.

moran500

New member
זה באמת לא המקום לדבר על זה

אבל הוא שירת 9 חודשים בערך..

moran500

New member
זה באמת לא משנה

אבל אם ההודעה שלי הובנה כשלילית אז להפך, אני לא מזלזלת בו!!

actress

New member
ברגע שביקשו ממנו לשמור הוא התפלץ

בכה בכה והעדיף לצאת מהצבא זה כבר ידוע שאומנים לא מסוגלים לעשות צבא דוגמת עומר ברנע שהשתחרר שבועיים לפני שהיה אמור להשתחרר כי היתה לו עבודה בחוץ אבל גלעד כמה שהכרתי אותו בחור מדהים ומתוקי אני שמעתי מהמקורבים לו שהוא השתחרר בגלל זה ושירת שבועיים וזהו.

למעלה