אחים, אני משתעמם

אחים, אני משתעמם

אז בואו נעשה את המשחק הזה של המנהל רק על כנען 2000 (אני לא מחבב במיוחד את עטיפה אז מישהו אחר יעשה עליה)... אז נעשה את השירים בלי "פתיחה" ו"איש הקרטון" כי זה מיותר: 1)שוב כאן חלק ב´ 2)מפילים את הפצצה 3)נופל וקם 4)הנה זה בא 5)קרטון לילה 6)שיר הגאנג´ה 7)מלחמת מיקרופון הזהב 8)אין כבוד 9)מספר אחד 10)רק תגידי לי בכאב לב ובהתלבטות רבה אני מוריד את "שוב כאן" כי הוא קצת הורס לי את האוזניים כשאני שומע אותו בדיסקמן, אבל שתדעו- אין שיר שאני לא אוהב בכנען 2000

TakTik

New member
יו איזה בחירה קשה

אני פשוט מת על כול השירים אבל אם חייבים - מספר אחד

מה, אתה דפוק?!?!?!

אני מורידה את קרטון לילה שיר מיותר לדעתי בשיר היחיד בדיסק שלא אהבתי.. נשאר: שוב כאן - חלק ב´ מפילים את הפצצה נופל וקם הנה זה בא שיר הגאנג´ה מלחמת מיקרופון הזהב אין כבוד רק תגידי לי כמה חבל שאין כאן את מספר אחד..!

RunNGun

New member
אני מוריד את מפילים את הפצצה

כי יחסית הוא פחות טוב מה שנשאר זה: שוב כאן - חלק ב´ נופל וקם הנה זה בא שיר הגאנג´ה מלחמת מיקרופון הזהב אין כבוד רק תגידי לי (שיר גדול!) אבישי

אז בינתיים יש את:

נופל וקם הנה זה בא שיר הגאנג´ה מלחמת מיקרופון הזהב אין כבוד רק תגידי לי מי בתור??? [חאני! חאני בתור!] בלע.. משעמם לי...

QuayJin

New member
וואו, זה ממש קשה...אני אוהב את כולם

אבל אני יוריד את הנה זה בא... נשאר: 4. נופל וקם 8. שיר הגאנג´ה 9. מלחמת מיקרופון הזהב 10. אין כבוד 12. רק תגידי לי מי הבא בתור?

BiG D

New member
התחרות היתה בין

שיר הגאנג´ה לאין כבוד שיר הגאנג´ה הפסיד נשארו: 1. נופל וקם 2. מלחמת מיקרופון הזהב 3. אין כבוד. 4. רק תגידי לי מוות למי שמוריד את רק תגידי לי

TakTik

New member
אני שוכר שומר ראש להגן עלי

מה זה האיומים האלה? זה שיר בלי מסר שאני הכי פחות היתחברתי אילו זכותי אני עדיין מעדיף אותו על מליון שירים אחרים אבל לא על יתר השירים בדיסק (מה שרק מדגיש כמה אני אוהב את הדיסק)

TakTik

New member
דווקא לא לך דיברתי

על ההודעה שלך היתבדחתי את התשובה הרצינית אני יותר כיוונתי לכיפל´ה עדומה (כיפה אדומה)

hen 18

New member
זה קשה...נשארו ה- 5 הכי טובים....

אבל אני מורידה את מלחמת מקרופון הזהב. נשאר: 4. נופל וקם 8. שיר הגאנג´ה 10. אין כבוד 12. רק תגידי לי

30על30

New member
אני מוריד את נופל וקם...

נשאר שיר הגאנג´ה, אין כבוד ורק תגידי לי.

BiG D

New member
בעעע גם את זה פספסתי

מוריד את שיר הגאנג´ה (הוא מזרחוני די להשאיר אותו!!!!) מוריד את נופל וקם...? נו באמת נשארו אין כבוד ורק תגידי לי

BiG D

New member
פספסתי את ההודעה שלך..

אם כך, לא להתייחס להודעה הקודמת שלי ולהלן השירים שנשארו (שיר הגאנג´ה-ירד) 1. נופל וקם 2. אין כבוד 3. רק תגידי לי מהמר שיורידו עכשיו את רק תגידי לי, אחרי זה את אין כבוד ונופל וקם ישאר

rockninja

New member
צדקת

אני מוריד את אין כבוד... ומה שנשאר לנו במקום ראשון זה נופל וקם... מכל השירים של הדיסק... איזה באסה. אל תבינו אותי לא נכון, שיר מעולה- אני אוהב אותו, אבל אני מעדיף שירים כיפיים יותר כמו מס´ 1, מפילים את הפצצה והנה זה בא.

למעלה