אחיםשלי

The Damned

New member
עדיין יש לך חברים!!!!

מה את משחקת אותה בדדניקית
[וגם אני אוהבת אותך מה
]

ל א ק י

New member
הרב יודעים../images/Emo12.gif

כל מי שרוצה לדעת יודע.. חוץ מהקרציות שבמילא אין לי כח אליהם

bleeding

שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? התקופה של תל אביב. מה עושה לך את זה בבני המין השני? הפס הזה מהבטן לזין. מה הכי חשוב בזוגיות? נאמנות, כנות. ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה. איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לא רעים. ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא וכמה חברים. רואה הרבה טלוויזיה? לא. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה, לרב פחות. מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא יודעת. מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? טוסט. ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? תה. איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אוהו. האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן. איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך אני כבר יכולה להרגיש? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? יפעתי. מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? מניחה שבחירת התיכון.. האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? מאוד. אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שניהם. מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? ההונדה שלי.
מה הוא האוטו האהוב עליך? לא יודעת. מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לונדון, היא פשוט מדהימה. |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? צ. |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שיער, גבות, פנים בכלל. האם מחמיאים לך על האופי? המ, סוג של. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על האינטליגנציה? זה לא נחשב אופי, לא יודעת. מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן. איך היה? לא זוכרת. האם בכית פעם בגלל אהבה? כן. ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: סטירה^. רוק עצמאות לפני שנתיים. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:| המעבר של התיאוריה. P: הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? אמריקן היסטורי X. השיר האחרון ששמעת ? Dead Prez - Mind Sex. הספר האחרון שקראת? "הזדמנות אחרונה לראות"/דאגלס אדמס. הדיסק האחרון שקנית? "כולם יודעים את התשובות" של קוואמי. התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת. המבחן האחרון שעשית? תיאוריה. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא. האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? אילון. שעיצבן אותך? אחת מהכיתה שלי. שגרם לך לחייך? אנדריי. אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? purple chocolate. באיי סי קיו? גם. מצב נוכחי? אוואי, וזה נוטה יותר למצב קבוע. יש לך סקייפ? לא. מצלמת אינטרנט יש? לא. עם מי אתה מתכתב הרבה? יש כמה. פורום אהוב? מוזיקה שחורה. פורום שנוא? אוהו. הפורום שלי? עבועב. מנהל פורום? מי ירצה שאנהל. הבלוג שלי? לא קיים. קומונה אהובה? זו שאני מציפה. שנואה? לא יודעת, מה אכפת לי. החברים שלי בפורום הזה? יודעים מי הם. P: הייתי רוצה שיהיה פורום ל? לשליטת העולם העתידית - אני. שם: ליאור. מין: נקבה. מיקום: כיסא. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני. זרק עליך משהו: לא זוכרת. צייר עליך משהו: אני. תרם לך תשובה במבחן: חברה שלי. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית הספר. התנשקת: באיזה קיבוץ. אכלת: בחדר. הלכת מכות: בבית. הצטלמת: בחדר.

נראה ממש ארוך../images/Emo10.gif ../images/Emo110.gif

שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? גרמניה? מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים בעיקר.. חיוך.. גוף יכול לגרום לי להגיד "וואו", אבל לא יותר מזה מה הכי חשוב בזוגיות? כנות, נאמנות ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברים, בריאות איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? ככה ככה ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אורית, לירי, יפעתי, אלדר, לאיודעתנו רואה הרבה טלוויזיה? בערך כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? יותר ממה שהייתי רוצה מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? סת' כהן, כי אני כ"כ הייתי רוצה לעשות אותו. מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלם ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זוכרת האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ברור איך הרגשת עם זה באותו רגע? לוקחים את זה באיזי, זה לא שאני לא ארד עליה רגע אחרי זה
איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? מישהו שמזמן התכתבתי איתו הציע לי לבוא לצ'אט של הפורום.. כמה ימים אח"כ החלטתי להצטרף מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אנאעארף האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? הוא חייב להשפיע... אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?גם וגם אני מניחה? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו
מה הוא האוטו האהוב עליך? פג'ו 206
, פולקסווגן פאסאט של סבא
, האלרו של אמא של עידו ;[ מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ירושלים חביבה עליי במיוחד |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לעיתים רחוקות |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? מראה כללי בערך[?] האם מחמיאים לך על האופי? נראהלי אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? כלמיני, לא יודעת מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני יותר מדי זמן.. בא לי שוב איך היה? בטח מעולה האם בכית פעם בגלל אהבה? ישמצב ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: מה ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:| יש הרבה.. הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? הארי פוטר 4
עכשיו! השיר האחרון ששמעת ? אממ משו של אייל גולן באוטו של ידיד שלי הספר האחרון שקראת? אני מתחילה לקרוא את "שעות מתות" של אורי אדלמן בדיוק.. לפני זה קראתי פרק מ"ואל אישך תשוקתך" ;[ הספר המלא האחרון שסיימתי לקרוא היה אמ, "משוואה עם נעלם" של אורי אדלמן אאל"ט הדיסק האחרון שקנית? וואי לא זוכרת.. זה היה ממש ממזמן.. נראהלי "מלטף ומשקר" ו"אפרת גוש" התוכנית האחרונה שראית? יש עכשיו "להתחיל מחדש", אבל אני לא כ"כ מתרכזת בזה המבחן האחרון שעשית? ספרות נראהלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? תומר האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? עידו שעיצבן אותך? לא יודעת שגרם לך לחייך? אולי הערה משעשעת של דייויד במהלך הסרט? אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? Satan's Bitch באיי סי קיו? Charmed2004 מצב נוכחי? אוואי יש לך סקייפ? לא מצלמת אינטרנט יש? כן עם מי אתה מתכתב הרבה? יפעת, לירי, עידו, רותם, דור גםכן בערך פורום אהוב? אוף וערוץ 24 פורום שנוא? אין כזה הפורום שלי? מה מנהל פורום? עוד לא הבלוג שלי? יש בישרא קומונה אהובה? אין שנואה? אין החברים שלי בפורום הזה? המון... הייתי רוצה שיהיה פורום ל? יש לכל שטות אפשרית שם: מתן מין: נ מיקום: ירושלים מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכרת... זרק עליך משהו: בטח מתישהו בטיול שנתי צייר עליך משהו: לא זוכרת תרם לך תשובה במבחן: אממ, חצי כיתה בערך במבחן בסוציו' איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: לא זוכרת.. לא רבה כ"כ עם אנשים התנשקת: חו"ל אכלת: קולנוע הלכת מכות: אנאעארף הצטלמת: מחוץ לאוטובוס בטיול שנתי מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אממ... לא זוכרת קנית: עניתי על זה כבר המלצת עליו: שירי מימון אולי? צרבת: אממ.. בערך 10 אלבומיםעל דיסק MP3 לפני פולין שברת: לא שוברת מה הבגד האחרון ש...: לבשת: עכשיו פיג'מה פשטת: לפני כמה דקות, ג'ינס וסווטשירט קנית: וואע וואע... אממ, אולי סווטשירט של קאפה? לווית מחבר: לא זוכרת זרקת: מי זורק בגדים, הם עוברים למגירת פיג'מות מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנ"ך שהיה לך בו מבחן: ספרות נראהלי שעשית בו שיעורים: חייב להיות מת'.. גם זה היה מזמן שהברזת ממנו: שבוע שעבר לא הרגשתי טוב אז הברזתי לספורט ות"נך שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: טו מאץ' מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אחותי הקטנה הרביץ לך: אחותי הקטנה יותר, והחזרתי לה קנה לך מתנה: לא קונים לי מתנות הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אני בד"כ רואה סרטים עם חברים בקולנוע או אצל התנחלות.. בבית אני רואה לבד בחדר.. אבל כנראה עם אמא משו בסלון מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: יש עכשיו "להתחיל מחדש", אנ'לא מתרכזת הקלטת: כבר שנייייייים לא הקלטתי רצית לראות ושכחת: לא זוכרת.. נרדמת באמצע שלה: אממ, לא יודעת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אנאעארף, אני בד"כ שמה על מיוט ומדליקה מוזיקה במחשב מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פקצות התעצבנת על החברים שלו: אנאעארף חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת צחקת על הודעה שכתובה בו: לא יודעת נכנסת אליו לפני הפורום הזה: חברים וג'ואי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פופקורן הקאת: לא הקאתי בערך שלוש שנים הזמנת: אממ.. פיצה אולי? אכלת עם חבר: פופקורן בקולנוע עכשיו זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: נפל עליי פופקורן בקולנוע ;[ החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: תומר ניתקת לו/ניתק לך: דייויד, נפל לו הפלאפון והתנתקה השיחה התקשר אליך: תומר התקשרת אליו: תומר ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא קורה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: חור שלישי באוזן החלפת: חורים באוזניים חיטאת: כנ"ל רצית לעשות: בגבה
והליקס
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא זוכרת.. נראהלי של לולי המליצו לך עליו: לא יודעת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא קוראת כאלו בלוגים קראת והזדהית איתו עד דמעות: נופ מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הארי פוטר!!!!!11 היה די משעשע ריגש אותך: כנ"ל הפחיד אותך: הארי לא הפחיד
הפחיד אותי קטע ב"פולטרגייסט" שישי שבוע שעבר היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אולי דייויד עצבן אותך: לא יודעת הבאת אותה בשיחת נפש: לירי חלמת עליו: לא זוכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כנראה אורית..? מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: בית הבובות [יש מחר שוב!!!!1111] רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא יודעת רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: כנראה רייכל במוצ"ש.. ואמ, בית הבובות מחר או פאנקנשטיין מחר רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: לא יודעת כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אני בד"כ זאת שמושכת אחרים להופעות מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: מזמן.. הוציאו את הספסל מפה העירו לך על איך שאתה לבוש: לא זוכרת.. בטיול שנתי אולי הבטן שלך קרקרה: אני בד"כ ממלאה אותה לפני שזה קורה שמעת מוזיקה: לפני שיצאתי מהבית.. בסביבות 9 וחצי חלמת חלום מוזר: בטח לא מזמן.. זה קורה לי תמיד צחצחת שיניים: לפני חצי שעה התקלחת: אתמול? החלפת גרביים: כנ"ל רצית ללכת לישון: היום בצהריים

למעלה