אחיי לנשק

spraizler

New member
אחיי לנשק

אנו בצוות האתר צריכים את עזרתכם. אין טכנאים באתר, אפשר להגיד את זה כמעט ככה.. יש בעיה חמורה של טכנאים. מה שאנחנו מבקשים מכם זה לבדוק אולי חברים שלכם, אנשים בבית ספר יודעים מחשבים ברמה נחמדה, ובתנועה ורוצים לתרום ולשפר. לא נאכל אותם אנחנו נחמדים. תנסו לשכנע ולברר, באמת שזה יקפיץ את האתר יש מלא דברים לעשות אבל אין מי שיעשה. תודה

ASHY

New member
אגב - צוות הספרייה קבלו מחמאה

אולי זו גם מחמאה אישית, אבל את התוכן לא אני עשיתי... והמחמאה היא: צוות הביס"ש שאני נמצא בו כל הזמן בספריית ההדרכה מוריד קטעי קריאה ומשתמש בהם, אפילו יותר מהאתר של הצופים. הגענו לארץ המובטחת ומכאן יש רק להשתפר. אז ישר כוח!

spraizler

New member
חח מגניב! ועוד אין שם כלום כמעט

אני צריך להוסיף עוד. בכל מקרה, אני צפה לטלפון ממני, גם לשאול מה שלומך וגם בקשר לתלפיות שלב ב'. עברתי את א' :)

../images/Emo45.gif

גם המש"צית הדרכה אצלינו במועצה [נעמה למי שמכיר] משתמשת כל הזמן בספריית הדרכה של האתר... היא אומרת שהספרייה של הצופים ממש בלאי
ח"ח אדיר

מיכלצי

New member
אני חושבת שכדאי מישהו

מי'. יא' זה כבר המון לחץ בלימודים והרבה בגרויות, יב' זה לקראת הסוף כבר... צריכים לחשוב על דרכים להפיץ את כל העניין כי אנשים נהנים מההמצאות של האתר אבל לא רוצים לקחת חלק, שזה די טפשי כי בלי החלק הפועל הזה, האתר כלל לא יתקיים.

spraizler

New member
לא אכפת לי מי יהיה.. העיקר שיהיה

ובגלל זה אני פונה פה כדי שאנשים יבררו

A G C T

New member
שחר הייתי מאוד שמח לתרום

כי יש לי טיפה ידע בתכנות... רק שאף פעם לא התבקשתי ואף פעם לא העברתם אלי את פרטי השרת... ככה שלא אף פעם לא יכולתי לעזור ולסדר דברים בתכנות....

foofi

New member
אולי תנסה לדבר עם פדה הטכנאי השני?

אני מאמינה שאתה מכיר אותו. הוא מאחוזת ברק... בכל מקרה. הוא כבר מומחה בענייני השרת וזה.

למעלה