אחיין ו-16

אחיין ו-16

הי עינת לאחיין של בעלי קוראים רותם אסא הוא נולד ב 21.6.98 כשהפכתי את שמו למספרים גיליתי שמתקבל המספר 16 האם יש צורך לשקול לשנות לו את השם? מתי המספר 16 הוא מסוכן, כשגם התאריך לידה הוא 16?

עינת

New member
מיטל בוקר טוב../images/Emo140.gif

אכן השם רותם נותן 16 ,יחד עם זאת מרותם אסא מתקבל 15 שהוא מספר טוב. המספר 16 בפני עצמו רע מאוד וכשגם יום הלידה 16 המצב עוד יותר גרוע. אבל אף פעם אל לנו לראות את המספר (כל מספר ) כבודד,תמיד צריך לבדוק את כל המספרים מסביב והאינטראקציה בינהם כיוון שכך בדקתי את כל המספרים של רותם ולמרות שחשבתי להמליץ פשוט להוריד את האות ו´ ולכתוב רתם בסופו של עניין הגעתי למסקנה שאין צורך בכך מכמה סיבות,הראשונה היא שמו המלא שנותן 15 - מספר ממוזל מאוד ,השניה יום הלידה אשר מספר כי על רותם יש שמירה אלוהית צמודה.ישנן עוד סיבות אך לא אפרט. פשוט שישאר בשמו.
שפע ו
עינת

באותו הקשר

עינת תודה רבה רבה על כל התשובות אודה לך אם תבדקי את השמות הבאים רק מבחינת המספר 16 אמנם אמרת לי לא להסתכל על המספר בפני עצמו, אבל הייתי רוצה רק לשמוע ממך שזה בסדר מיטל אסא 31.12.73 שמי בצרוף שם המשפחה יוצא 16 !!! ניא אסא 12.2.67 (גיסי - אחיו התאום של בעלי) שמו בצרוף שם המשפחה יוצא 16 תודה רבה שוב

עינת

New member
מיטל

לך כבר אמרתי באחת מתשובותי היום שאני ממליצה על שינוי זוכרת? גם אצל גיסך הייתי שוקלת שינוי (ולא בהכרח של השם הפרטי,אתם יכולים לעשות מבצע משפחתי לשינוי שם משפחה,שהרי גם לבעלך נדרש שינוי).
שפע ו
עינת

נראה לי שאת מתבלבלת

מעולם לא אמרת לי שמישהו מאיתנו צריך שינוי, לא בעלי, לא גיסי ולא אני. נלחצתי פתאום. אפילו אמרת לי ששם המשפחה החדש שלי אסא מתאים לי יותר מהישן שהוא כהן. את יכולה אולי למסור לי יותר פרטים, האם ממש רתוי לעשות זאת. אם נשנה את שם המשפחה זה ישפיע על עוד הרבה אנשים, יש לנו ילדים... תודה מיטל

עינת

New member
מיטל ../images/Emo24.gif

יתכן ובאמת בלבלתי בינך לשואלת אחרת,אין בידי כרגע פנאי לבדוק ולענות לכן בינתיים אל תתיחסי לתשובתי הנ"ל וכשאתפנה,מבטיחה את הראשונה. ועד אז נא להשאר שלוונ ורגועה.
שפע ו
עינת

עינת

New member
מיטל שבתי אלייך../images/Emo24.gif

אני חייבת לומר לך שהרגשתי נבוכה מאוד וחיפשתי מה קורה כאן,אך כעת הכל ברור. ראשית גיסך לא 16 אלה 14 זה בקשר אליו. לגבי בעלך - הוא מספר 11 ולכן אכן מומלץ שינוי את 16 ואמנם אסא טוב יותר מכהן ועדיין כיוון שנדרש שינוי מבעלך וכיוון שלא הייתי רוצה לגרום למהומה רבה סביב השם הפרטי,וכיוון ששינוי יכול רק להועיל גם לך המלצתי על שינוי שם משפחה.ברור לחלוטין שיש לכם ילדים ולכן כאשר משנים שם משפחה נומרולוג רציני יערוך בדיקה לכל אחד מכם וביחד תמצאו את השם שיהיה טוב לכולכם ביחד וכל אחד לחוד.
שפע ו
עינת

הפניה למקורות

א. שמו של גיסי הוא ניר אסא ולא ניא אסא כפי שרשמתי (מצטערת שהעבדתי אותך לחינם) ב. מה יקרה אם לא נשנה את שם המשפחה או את שמנו האם את יכולה להפנות אותי למאמרים או לספר שדן בנושא המספרים 11 ו-16 מה המשמעות שלהם ועוד... תודה על הכל מיטל

עינת

New member
מיטל ../images/Emo24.gif

באמת השם ניא היה תמוה מעט בעיני אבל הרי יש שמות שאינם נשמעים רבות ובכל זאת קיימים. בכל מקרה לאחר שבדקתי ההמלצה חלה גם על ניר. העניין אינו מה יקרה כיוון שאף אחד מאיתנו אינו נביא ולכן השאלה היא איזו אנרגיה נותן השם והאנרגיה של 16 קשה מאוד. המספר 16 הוא ה"מצודה הקורסת" אשר מזהיר מפני גורליות מוזרה ומפני סכנה לתאונות וכשלון תכניות.אדם שנולד ב -16 צריך כל חייו לעמוד על המשמר(שהרי לא ניתן לשנות יום לידה) ולחזק עצמו בשם שיתן ויבראציה מקלה. כאשר זה השם יש את האופציה לשנות אך אם לא נכון לך ,אל תשני אך דעי שכל חייכם עליכם להתמודד בזהירות עם האתגר שמציב המספר,לצפות מראש לאפשרות של כשלון ולנסות לבטל אפשרות זו עי" תשומת לב לפרטים הקטנים והקשבה לקול הפנימי שמזהיר בזמן מפני סכנות. לגבי ספרים או מאמרים,לצערי עדיין לא מצאתי משהו שיספק אותי ולכן איני יכולה להמליץ. רבים מהנומרולוגים כלל אינם מתיחסים לדו-ספרתי אך מתוך נסיון רב שנים גיליתי שהדו-ספרתי מתאר את הניסתר והנחבא ואת שביל הגורל הקרמתי.
שפע ו
עינת

מה עובר לי בראש

הי עינת ושוב תודה יש לי ממש קושי לשנות את השם, ואני גם חושבת על התגובה של בעלי כשאציע לו לשנות את שם המשפחה, הם משפחה מאד מלוקדת וגאה, ושם המשפחה מסמל עבורם את זה. אני בכל זאת אנסה, אני מחקה לרגע המתאים. דבר נוסף, אני אדם עם המון שאיפות בחיים, וכל תקופה אני מציבה לי אתגר מסוים ועומלת על מנת להגיע אליו: לימודים, הריון, עבודה, בית ועוד. ועד עכשיו דיי הצליח לי (טפו, טפו, טפו). ברור שיש לי עוד המון המון שאיפות ואני מרגישה רחוקה מלהגיע לשלמות הזו שאני מצפה לה, שלא בטוח שתגיע, אבל טוב לי לחיות עם השאיפות. הפחד שלי בשינוי (ובטח לפי המספרים את יכולה לראות שמאד קשה לי לעשות שינויים) זה לקלקל מצד אחד את מה שיש לי כבר. מצד שני אני חושבת אולי יכול להיות לי יותר טוב. חשבתי האמת על כמה אפשרויות כדי לעשות את השינוי בצורה שאינה ממש בולטת כמו: להוסיף חזרה את שם משפחתי הקודם ולהיות מיטל כהן-אסא אולי לרשום אסא עם שני ס´ לדוגמא אססא (כמו באנגלית ASSA), אולי להוסיף י´ למיטל, לדוגמא: מייטל. בקיצור, שיתפתי אותך בלבטים הפנימיים שלי. ברור לי שהחלטה, לכשתתקבל תהיה בשיתוף עם נומרולוג "מוסמך". תודה על הכל, מיטל

למעלה