אחיות או להיות

אחיות או להיות

אז מה עזבת את הבית סתם כך..
טוב לא סתם, זה היה צפוי כבר כמה זמן אבל עדיין.
אני זוכרת את אותם ימים היינו 4 ילדים שלוש אחיות ואח ואת היית והתנהגת כמו אחות גדולה ממש דוגמא למופת. עדיין לא ברחת עדיין לא הכרת את אותם אנשים שעשו לך רע שלקחו ממני את אחותי הגדולה ועשו אותה למה שהיא היום, לא מוכרת. כבר הרבה זמן שנראה שאת מתפרקת אז ההורים החליטו לעשות מעשה הורי, יהיה לך טוב אני מבטיחה אני לא יהיה היחידה שתדאג לך. את תכירי אנשים ויעזרו להגיע למקום טוב, להשלים עם דברים. את תחזרי שונה ואולי פחות מסוכנת לעצמך. אני לא בטוחה שהיה צריך להוציא אותך מהבית אבל לפחות ההורים עשו משהו קיבלו החלטה היו הורים.
אני מבטיחה לך אני לא יעזוב אותך ואני יבוא לבקר מלאא ולא נפסיק להיות אחיות לא משנה מי בתפקיד הגדולה אני נשבעת לגאוג לאחותנו הקטנה ולא לתת לך לפספס כלום
זוכרת שאמרת לי שאנחנו אחיות או לא להיות זה הכי נחשב בעולם..
אני לא ייתן לאף אחד לקחת לי גם אותך כי זה יהיה כבר יותר מדי, את זוכרת שאחינו הגדול היה אומר שיום אחד הקשר יהיה תלוי רק בנו כי לא נגור באותו בית והוא מבטיח שיהיה לנו קשר.. הוא כבר לא יכול לקיים את ההבטחה הזאת אבל אני בטיחה שגם כאת מחוץ לבית עכשיו נישאר אחיות לנצח ואת זה אף אחד לא יכול לקחת לנו..
אני פוחדת שאת לא תהיה פה אני יודעת שזה לטובתך אבל אני פוחדת אני רוצה את אחותי הגדולה בבית
בבקשה תחזרי אליי
והפעם בלי להיות מסוכנת לעצמך

אחיות ולהיות

&nbsp
יקירתי, אני שומעת את העצב והגעגוע לאחותך.
אני מבינה מההודעה שלך שאחותך מקבלת טיפול שנועד לעזור לה.
כתבת שאת מבינה ויודעת שזה לטובתה אבל פוחדת... מותר לשאול ממה את פוחדת?
האם אחותך נמצאת במקום שניתן לבקר אותה או לשמור איתה על קשר?
&nbsp

נויה

אחותי הגדולה

אחותי עוברת אשפוז במוסד פסיכאטרי היא עזבה את הבית לפני יומיים
לקחו לה את הנייד שמה ויהיה אסור לנו לאות אותה לפחות בחודש הקרוב כי האי צריכה לעבור 'ניתוק' כמו שהם קראו לזה אחרי זה לפי מצב ההתקדמות שלה יחלטו
אני פוחדת בשבילה היא עזבה את הבית במצב מאוד שביר הייתי רוצה להיות שם בשבילה אני מבינה אבל לא מבינה שזה הכי טוב והדרך להיות שם בשבילה זה לתת לה להחלים שם
אני פוחדת עכשיו שהיא לא בבית... גם כי נשארנו לבד רק אני ואחותי הקטנה וגם כי זה שנוי וזה מפחיד
אני מקווה שנשמור על קשר אבל מפחיד אותי שלא
אני פוחדת שהיא לא תחלים
אני פוחדת הכי מהכול שלא ישמרו לי עליה כי עד עכשיו אני שמרתי עליה
&nbsp

למעלה