אחיותי...

אחיותי...

היי כולן..! אני בת 16, מהשרון. אני בת. אני ביצ'ית. ובזמן האחרון אני מתגעגעת לימים שבהם הבנים היו הבוסים. (היו ימים כאלה??) ימים שבנים רק רצו זיון. נמאס לי! כל הקשרים שהיו לי בזמן האחרון, נגמרו עם גבר שנפגע ממני. מה קורה פה? מה פתאום הם רוצים קשרים עם מחויבות ולאורך זמן, ומה פתאום אהבה, ומה פתאום רגש??? מה חיפשתי? גבררר!! חיפשתי זין! וסליחה על הבוטות. נשבר לי. מה לעשות לא רוצה חבר, לא רוצה אהבה, לא רוצה פוצי מוצי, רוצה מישהו, בלי הגדרות בלי התעלקויות מיותרות. ואני לא יודעת אם זה רק אצלי אבל פשוט אין את זה יותר! בנות, הבנים פשוט נהיים יותר ויותר כמונו. לימדנו אותם להרגיש ולתת לנו יחס של יותר מרק גוף, ועכשיו, אני מצטערת- אין לי כח לזה. משהו אולי דפוק אצלי...יש מצב... ואת זה בדיוק אני באה לברר.... אני היחידה שמרגישה ככה?

סתיו מם

New member
סטלה!!!../images/Emo88.gif

סטלה את די מפתיעה אותי. לא חשבתי שבנות חושבות ככה, זה נראה לי כל כך... לא יודעת!! האמת היא שאני עדיין בתולה ושברור לי שהפעם הראשונה שלי תהיה עם מישהו שאני אוהבת ורק מתי שאני ארגיש מוכנה. כי יחסי מין זה הדבר הכי הכי אינטימי בעולם! אני לא מבינה איך אפשר להתפשט בחופשיות ליד מישהו שאת בקושי מכירה? אפילו מאייל אני קצת מתביישת, ואני מתה עליו!

סתיו...

מספר הערות..! -לא דיברתי רק על יחסי מין מ-ל-א-י-ם דיברתי די בכללי, על קשרים עם בנים שכלול בהם קשר גופני. -להתבייש?? הוא ערום גם ...מה יש להתבייש -וברור שזה אינטימי. בגלל זה עושים את זה בדלת סגורה ולא מספרים לכל העולם. -דווקא מישהו שלא מכירים לדעתי הוא הרבה פחות בעייתי בקטע הזה ממישהו שכן מכירים. - לא יודעת מי זה אייל - להרגיש מוכנה לשכב עם מישהו לא חייב להיות כרוך באהבה. אני אישית האופי שלי בנוי ככה שפשוט לא יוצא לי לאהוב כל כך. לסיום -אני לא טוענת שבחורה יכולה לשכב עם מי שהיא רוצה מתי שהיא רוצה. במיוחד לא בגיל הזה. מה שאני כן אומרת, זה שאם כבר באנו בגישה של קשר בלי מחויבות...למה הבנים נתקעים ורוצים קשר רציני...???

סתיו מם

New member
סטלה, סטלה, סטלה

נראה לי שסתיו מנגה וסטלה ממאדים. (אם לא הבנת אז זה כמו "בנים מנגה בנות ממאדים" או להיפך, לא זוכרת
). אני דווקא כל כך אוהבת שאייל הוא כזה מבין וחבר טוב. ושהקטע הפיזי בינינו נבנה לאט לאט. כי זה לא הכי חשוב
. טוב, אמרתי לך שאני עוד בתולה, ונראה לי שיקח עוד הרבה זמן עד שאני אבין על מה את מדברת בדיוק, אבל אני יכולה להגיד לך שבטוח בטוח בטוח - אני לא אדבר כמוך
. אני לא שופטת אותך, זה פשוט לא הסגנון שלי.

למעלה