אחיותיי לצרה

ג י ל י ס

New member
אחיותיי לצרה

בנות יקרות, אני עומדת בפני דילמה ענקית, האם להתנהג לפי רחשי ליבי או ללכת לקראת בעלי. בסה"כ זה ראש השנה שלי וממש לא בא לי לראות אותה, האשה שבמודע או לא במודע העבירה אותי עוגמות נפש עצומות, מריבות עם הבעל ובכלל סלידה הדדית. ומצד שני אני יכולה לעשות לבעלי טוב לדפוק הופעה לבלוע את הצפרדע לכמה שעות ולעוף. הצורך שלי לא להיות שם גדול אני חושבת שהוא מעט ילדותי ונקמני אבל בכל זאת לא מתגברת עליו. קצת רקע על חמתי, אישה ששכחה מאיפה באה מתנשאת תמיד משווה ביני לבין שתי בנותיה, איך אאני מוצלחת יפה יש לי הכל ומעל הכל אני נשואה ל"תכשיט" הבן שלה. אני גרה לידה (בן ממשיך) בנינו בית לתפארת כל אמא היתה גאה, והיא לא נכנסה לכאן במשך 6 שנים. טוב בננות שיהיה לנו חג נפלא וזוגיות מאושרת אף על פי הן ולמאות קיומן תיזכו לשנים טובות רבות ומאושרות כל החמות הטובות והנדירות אמן. שנה טובה שלכן ג.

sovlanit

New member
ג י ל י ס

באמת דילמה קשה. שאלי את עצמך :האם אצליח לבלוע כל צפרדע שהיא מצידה? האם אזכה להערכה מצד בעלי על ההקרבה? האם ניתן לדחות זאת לאחרי ראש השנה? האם אצליח להדחיק לחלוטין את זכרונותי במהלך המפגש? האם הארוח בביתה יחייב גם אותי לארח אותה? אין לי שמץ של מושג מדוע היא לא נכנסת לביתך כל כך הרבה זמן... בכל אופן,למרות שזוהי תקופת אמירת ה"סליחות",לא אטיף לאיש לסלוח,לשכוח ולפתוח דף חדש.זאת מן הטעם הפשוט שאני לא עושה זאת. וכן,כל השאלות שציינתי הן שאלות מההיבט האנוכי,ועם עצמך את ח י י ב ת לחיות בשלום. עשי רק מה שאת שלמה עימו. ומה הבעל רוצה?. האם הוא מעוניין לבלות אצלה??? בהצלחה ושנה טוווווווובבבבבבבהההההההה.

ולמה היא לא נכנסת? ממה זה נובע?

קנאה? צרות עין? רוע? או סתם פולניות? ברוכה הבאה לצל קוריתינו. ואני באופן אישי הייתי "דופקת" הופעה , מגיעה , מבלה אוכלת והולכת ואחריי המבול. מה יש? תבואי אורחת ותלכי אורחת זאת תהיה הנקמה שלך.

שש שבע

New member
ולמה לא נכנסה? תגידי תודה

אפשר היה שתיכנס פעמיים ביום ותבקר כל מה שאת עושה בבית....

bimbo.

New member
אני מציעה שתלכי לקראת בעלך.

אחרי הכל, איתו את צריכה לחיות כל השנה, ואילו עם חמותך... נו, חג פה חג שם. ותהיה לך גם הזדמנות לראות איך בעלך יגיב על רצונך הטוב. בהצלחה ושנה טובה

bimbo.

New member
ועוד משהו...

אני מצטרפת לדעתה של שש-שבע: תגידי תודה שהיא לא נכנסת. כנראה מתוך קנאה. בשבילי זה סיוט גם אם שכנה תכנס מתי שיתחשק לה, אז חמות?????????????? אוי וויי......

למעלה