אחח

crazypuf girl

New member
אחח

יש לי יום הולדת היום, איך אתן מרגישות בימי הולדת? אתן מצליחות להרשות לעצמכן להיות מאושרות? אני פשוט לא מצליחה, משהו עוצר אותי. מישהו עומד מעליי ואומר לי נו נו נו- אסור להיות שמחה כשאמא עמוק באדמה.

../images/Emo49.gif

אין לי נסיון רב בעניין,בינתיים היה לי יום הולדת אחד בלי אמא, חודש וחצי לאחר שזה קרה. אי אפשר היה לדבר איתי,היה לי מצב רוח על הפנים וגם פיתחתי חום גבוה באותו היום (ממש לא מיקרי..). לכן,רוצה לאחל לך המון המון מזל טוב, שתדעי לשמוח ותדעי למצוא את האושר, ושתהיה לך הרבה אהבה תמיד!!

אדומה2

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני מרגישה בדיוק את ה"נו נו נו- אסור להיות שמחה כשאימא עמוק באדמה" הזה בשילוב עם אבא שלי, ואני הרגשתי את זה כל יום ויום מאז שהוא נפטר. עכשיו אני מרגישה את זה טיפה פחות, אולי כי כבר עברה שנה שלמה מאז שאבא שלי עמוק באדמה. אבל אולי מותר לנו לקחת יום אחד חופש יזום מהאחריות הזו? אני ממליצה שכן, ואני ממליצה על יום הולדת.
בכל זאת- יום הולדת שמח. נ.ב.- תזכירי לי את כל זה כאשר אני אכתוב על התחושה הזו, טוב?...

מזל טוב!../images/Emo39.gif

שיהיה לך המון מזל-טוב,ותרשי לעצמך להיות שמחה, כי אני בטוחה שאמא שלך הייתה רוצה שתהיי שמחה ביום הולדת שלך!

fox28

New member
מזל טובבב

מזל טוב ליום הולדתך גם לי מאוד קשה בימי הולדת - השנה חגגתי יום הולדת חמישי ללא אמא הגעתי לגיל עגול-30 ואמא לא היתה איתי לחגוג וזה קשה מאוד. אין ספק שזה לא אותו דבר לחגוג חום הולדת ביחד עם אמא או לחגוג בלעדיה. מיכל

בלון|../images/Emo140.gifמזל טוב מ-../images/Emo95.gifוממני

כנראה שכל פעם יש משהו אחר ...אני חגגתי אם אפשר לקרוא לזה כך ..יום הולדת ראשון שלי עם האפרוחית ובלי אמא ..10 שנים וזה קרע אותי ..

Ofra m

New member
המון אבל המון

מזל טוב בת כמה את היום? ובאשר לשאלתך,כן אני מרגישה שמגיע לי להיות שמחה ומאושרת דווקא בגלל שאימי איננה והיא חסרה לי אני מרגישה בדיוק להיפך כאילו מישהו מלמעלה אומר מגיע לה להיות פי שניים מאושרת. אני יכולה להבין את הרגשתך,והמישהו הזה הוא בעצם האני הפנימי שלנו או אם תקראי לזה מצפון או לא משנה מה זה קול פנימי שמייסר אותך אבל את שולטת בו ואת יכולה לומר לו"תסתום את הפה הרי עברתי מספיק ומגיע לי להנות ביום הולדתי ואימי גם היתה רוצה בזאת" - את תראי איך את מגרשת את המישהו הזה ואיך שאת נהנית מיום ההולדת בלי שום רגשות אשם מיותרות. תהני מהחיים חמודה כי כל יום שעובר לא חוזר....

יומולדת יש רק פעם בשנה../images/Emo65.gif

מתוקית, הסתכלתי וראיתי כמה את צעירה. וכל מה שרציתי זה לתת לך חיבוק גדול, אז קבלי
ענק! אני לא יודעת מתי אמא שלך נפטרה, ואני בטוחה שכבר אמרו לך, שאמא שלך לא היתה רוצה שתסבלי ובטח שלא ביומולדת שלך. יום ההולדת שלך היה יום מאוד חשוב לאמא שלך. היא קיבלה בו מתנה. היא קיבלה אותך!! זה היום הראשון בו היא אחזה בך, בביתה הקטנה שרק יצאה מתוכה. חיבקה אותך ונישקה אותך בהתרגשות ראשונית. מאותו הרגע היא ידעה שזה הופך להיות יום מאוד חשוב ושמח בחייה. יום שהיא תחגוג אותו מידיי שנה. תחגוג בשמחה גדולה. הרשי לה להמשיך לחגוג דרכיך..

../images/Emo24.gif

איך את בכלל מעיזה לחשוב, שלא מגיע לך לשמוח? אני מאמינה שהיא שם למעלה מחכה לחייך איתך ולצחוק איתך. לי אין ספק שהיא שומרת אלייך אומנם מרחוק, אבל שומרת. שמחה בכל הצלחה שלך, בכל התקדמות וכואבת איתך כשלא מצליח וכקשה. תחגגי, תחגגי כי מגיע לך! תחגגי כי זה החג הפרטי שלך, יום ההולדת שלך

chemical sister

New member
קצת באיחור אבל...

יומולדת שמח !!!
אני בטוחה שאמך הייתה רוצה שתנסי לשמוח כמה שיותר לפחות ביום זה...

shtuty

New member
../images/Emo65.gifדניאל יקרה, ../images/Emo65.gif

אמנם באיחור של יום, אבל אני מאחלת לך יום הולדת מהנה, והמון מזל טוב, ושעד היומולדת הבאה שלך תצליחי לשמוח, ולהרשות לעצמך להיות מאושרת כי זה מגיע לך! (חוץ מזה, יומהולדת זה תמיד מבאס, תמיד מצליחים להתעצבן איכשהו, על משהו...)

מיקימק

New member
מזל טוב חמודה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

קודם כל איחולים, באמת תהני מהיום הולדת שלך. אני יכולה להגיד לך ששנה שעברה היתה היום הולדת הראשונה שלי ללא אמא וזה היה קשה, העדפתי לא להתייחס לזה. אבל עכשיו אני קוראת את מה שהבנות כותבות וזה נכון, סה"כ זה היה יום מאושר לאמא שלך, וסה"כ היא בטח לא רוצה לראות אותך עצובה ביום ההולדת שלך. אז אני מציעה שפשוט תהני מהיום הזה, ואל תחשבי שאסור לך להיות שמחה. להפך, אמא שלך היתה מאושרת לדעת שאת ממשיכה עם חייך ונהנית מהם, ויום הולדת זו בהחלט סיבה לחגוג.

libi4

New member
never too late - מזל טוב חמודה!|גלי

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.... יומהולדת ראשון שלי בלי אמא היה ביום הלויה,אמא בחרה ללכת דווקא האותו היום....מעניין אם היא ידעה שסה היומהולדת שלי...כל כך הרגישה רע... עצוב כואב וקורע את הלב אבל חייבים להמשיך... שבוע טוב!

למעלה