אחח..סקווש

wink

New member
אחח..סקווש

אחחח....סקווש...כמה זמן עבר מאז שאמרתי את המלה הזאת עד לפני חמש-שש שנים הייתי משחק די הרבה עד שקרעתי את המניסקוש העליתי כמה קילו...טוב...קצת יותר מכמה לאחרונה התחלתי לרכב על אופניים ואמרתי לעצמי אם מנסים לחזור לכושר, אז למה לא לחזור לסקווש... איך אני הולך להתחיל עם זה, אין לי מושג, יודע שיש מגרשים בהרצליה אבל אין שותף לעניין, אז אולי מישהו בלי הרבה כושר יציע את עצמו!! דבר שני, מחבט....בזמנו הלהיט היה גרפיט..מה היום הולך בשוק וכמה שווה להשקיע, אז אם תוכלו לתת לי המלצות למחבטים אני אשמח תודה

הצעות ומה ב"מודה"

שלום, אני ניר זיסמן ואני משחק כבר דיי הרבה זמן... אני כעקרון משחק עם טיטניום ושיחקתי גם עם קרבון ועם גרפיט.... לפי דעתי אתה צריך להתאים לך את המחבט ולא שהוא יתאם לך... אם אתה מעוניין במכות חזקות לך על המשקל היותר נמוך, ואם אתה מעוניין במכות יותר מדוייקות לך על המחבטים היותר כבדים... הסוג של המתכת שממנה מיוצר המחבט זה שטויות זה רק משפיע על המשקל... היום עושים מחבטים גם מקרבון (למרות שלפי דעתי הם לא עמידים ונשברים מהר) ומעוד סוגים שאני לא מפרט כאן. בקיצר אם אתה רוצה אני יכול להציע לך את המחבט שאני מחזיק כיום והוא 160 גרם של הד עם 4 בולמי זעזועים שזה מחבט עמיד יחסית למשקלו וגם מדוייק... אני רק בן 14 אבל אני לא מרגיש את הכובד ועברתי במהירות מה-110 וה-120 למשקל זה... אז בקיצר אל תקשיב לאחרים לך על מה שאתה חושב כי כל אחד מרגיש הרגשה אחרת כלפי המחבט.... ניר

12 DanDan 12

New member
בואנה ניר....

ניר....חחחחחח כמה חרטות אתה רושם...תהיה בריא...חחח כאילו שמי שקונה מחבט לא יודע א כל הדברים האלו....יווו חחחחחחחחחחחחחחחחחח נ.ב- ליאור עכשיו הבנתי....חחחחח

oferbar

New member
שלום וברוך הבא ../images/Emo24.gif

אכן הרצליה זה המועדון הגדול בארץ, אבל יש עוד מועדונים באיזור המרכז. בדוק את אתר הסקווש לרשימה המלאה: http://www.squashisrael.org/ יש במועדונים גם לוח למציאת שותפים ויש גם ליגות מסודרות שאתה יכול לשחק נגד אנשים שונים בליגה שלך. לגבי ציוד, כמו שאמר ניר אין תשובה אחת לעניין. תתחיל עם משהו פשוט ואז תתקדם לפי הצורך. אני אישית משחק כבר כמה שנים עם Prince בעיקר עם הדגם Wall Banger. כשמו כן הוא: מפצח הקירות. זה מתאים לי מבחינת החוזק והמשקל. האם יש מחבטים יותר מתקדמים ומשוכללים? כנראה שכן, אבל זה מה שמתאים לי. שיהיה בהצלחה

wink

New member
מחר מתחילים

הזמנתי מגרש למחר ברעננה מביאים לי מחבט 160 של HEAD נתחיל איתו ונראה

למעלה