אחח.. נינט..

נטלטול

New member
אחח.. נינט..

טוב.. אני לא יודעת מאיפה להתחיל.. נינט.. נינט שהיית בחורה כ"כ שקטה עדינה.. איך הגעת לכוכב נולד ראו לך את התמימות בעינים... אני לא מבינה איך בן אדם יכול להשתנות כ"כ.. ולא במובן של דיאטה.. להפך .. זה חיובי.. היית ילדה כ"כ טובה.. כ"כ השתנת!! איך שהיית סלב.. רן דנקר.. יהודה לוי.. אני לא מבינה מה נהיה מאנשיםםםם אני לא מאמינה על נינט דווקא כי הכרתי אותה אישית.. ברור שבן אדם משתנה מהתקשורת עיתונים טלוזיה פרסום וכו'.. זה הכל.. זה משנה הכל.. אבל גם בקטע של לעבור מבחור לבחור... היית בחורה כזו טובה מבחינה הזו אני לא מבינה ככה להתדרדר בגלל פרסום! מה שזה עושה לאנשים.......

MagnoMale

New member
אול דיי?!!?!

רגע, אמא שלך לא עברה מבחור לבחור? סבתא שלך לא עברה מבחור לבחור? דודה שלך לא עברה מבחור לבחור? כמעט רוב הבנות היה להם ניסיון של "לעבור מבחור לבחור". אז נינט? מי זו נינט? היא בן-אדם, כמוני, כמוך כמו סבתא שלך, דודה שלך ואמא שלך. אז בגלל שהיא מפורסמת כולם יורדים עליה? על זה שהיא עברה מרן ליודה? בגלל זה?
אז היא מפורסמת, אבל אין לך זכות להגיד שהיא השתנתה, כאילו פאק, למה נראה לך שהיא תתחתן עם הבחור הראשון בחייה?!?!? צריך נסיון! אז מה אם אהבנו אותו, אבל ממשיכים הלאה. נגמרה ההאהבה בינהם, ועכשיו ממשיכים הלאה
אז דיי לחפור עם זה, כי זה זכותה המלאה, ואני הייתי אומר גם מוצדקת. ודווקא ממך, שאם אמרת שהכרת אותה במציאות, הייתי מבקש לחשוב אחרת. אני לא הכרתי אותה במציאות ואני חושב אחרת לגמרי ממך... בסדר?!?!?!?! סליחה, אבל זה פשוט מרתיח אותי

זה לא יעזור לך להסביר לה, את לא מבי

מבינה* שכל מה שהיא רוצה זה לעצבן אותנו?

DiRtY BaTeLL

New member
אווו עוד פעם באמת אולי דייי כבר ../images/Emo46.gif

לא נימאססס!!!!!!! איזה מעצבנים כל אלה שרושמים תחרא הזה זה כבר עולה לי על העצבים !!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה אפשר לא אוהבת את נינט עופי מפה !!!!!!!!!

lital1993

New member
תיכנסי תיכנסי לפה...

או קי דבר ראשון יש לי לומר לך: לא לך ולאף אחד אחר מאיתנו יש את הזכות לחטט לנינט בחיים האישים!!!! דבר שני: את בן אדם שפל אם את כותבת דברים כאלה בתור אחת אובייקטיבית מה שלא נראה לי כל כך... אני לא חושבת שאת טובה יותר ממנה או פחות ממנה כל אחד עושה טעויות ואולי בעינייך זו טעות אבל אם יהודה עושה לנינט טוב ואם היא אוהבת אותו לא את ולא אני נשנה את זה!!! ברור?! אני בתור מעריצה של נינט לא ישפוט אותה על דברים שטויותיים כל כך! ואני לא מבינה מה את מחפשת בפורום של נינט שאת רק באה לרדת עליה!!! ואם כבר את מכירה אותה אישית אז את צריכה להבין אותה את צריכה לקבל את ההחלטות שלה!! שאת אומרת שנינט עברה שינוי!! למה את מתכוונת שאז היא הייתה תמימה והיום היא פחות?! נכון?! אז הנה משהו אחד קטן!!! כל אחד תמים איך שהוא פתאום מתפרסם והוא הופך להיות העיסוק העיקרי של צלמי הפפרצ'י את לא חושבת שזה גם קצת קשה לה?! לנינט שכל היום כולם מרכלים עליה?! כל יום בתקופה שהיא ויהודה הכחישו הצלמים לא עזבו אותם!!!אז נכון היא הייתה תמימה אבל התמימות לא עוזרת שכל הקטע של הצלמים היא למדה דברים ב-3 שנים האחרונות!! ואם את כבר אומרת על רן ונינט ויהודה.... אז.. אף אחד לא יודע מה היה שם בין רן לנינט.... אני יודעת מה קרה וזה ממש לא בגלל יהודה!! אפשר להבין למה את אומרת שנינט עוברת מאחד לאחד?! למה את לא אומרת שיהודה עובר מאחת לאחת?! אה?! אולי זה כי את מחפשת סתם להעליב.... עם רן הייתה לה תקופה טובה אבל כמו לכל זוג גם להם היו משברים ואף אחד לא צריך להיכנס ל"למה" ו"על מה" ברור?! אז לפני שאת כותבת כאלה הודעות מפגרות תחשבי קודם את רואה את כל העניין של נינט יהודה ורן כאילו הם בכוונה החליטו לפגוע אחד בשני!!! מה לך לא היה קשר אם בחור מסויים וזה עבר והתחלת לצאת עם אחר?! כנ"ל לי ולכל אחד אחר בפורום!! אז היא נינט טייב נכון!? אז מה?!?! כל אחד עושה פה מזבוב פיל!!! ממש עצבנת אותי! אני לא מבינה איך את יורדת לרמה שאת מגיעה לפורום כדי לרדת על נינט! פשוט בושה ממש התאכזבתי ממך! סורי על החפירה פשוט אני ממש עצבנית עכשיו!!

Enterr

New member
עזבו אותו הוא צודקקקקקקקקקק!!!!!!!!

או שלא
אידיוט!

תראי,

החיים של נינט הם שלה ב ל ב ד ולא את, לא אני ולא אף אחד שהוא לא נינט יגיד שהיא מזיקה לעצמה- כי עם כל הכבוד, אף אחד לא מכיר את נינט יותר טוב מאשר היא עצמה, תסמכי עליה שאם היא "עוברת מבחור לבחור", לפי דברייך, סימן שהיא יודעת מה היא עושה. יומטוב
ודי לדחוף את האף לכל חור.

lital1993

New member
מכימה איתך!

את ממש צודקת אל תתערבו לה בחיים האישיים!

אני פשוט לא מבינה אתכם.. תגידו

מה הבעיות שלכם אה? היא מנסה לעצבן אתכם ואתם יורדים לרמה שלה ומתעצבנים גם! פשוט אל תגיבו כי אתם נראות כמו פאקצות קטנות! נינט אוכלת כאלה לארוחת בוקר (כמו כל הארוחות.. והמבין יבין) אז חלאס לנסות להסביר לה היא לא באה בשביל שיסבירו לה היא באה בשביל לעצבן אתכן והצליחה.

חח חבר'ה בואו לא נתעצבן!../images/Emo66.gif

הם מנסים לעצבן אותנו אנחנו לא צריגכים להתעצבן להפך שידברו לעצמם!

למעלה