אחח לא הבנתי

donotchoose

New member
אחח לא הבנתי

דרגון בול זי זו סידרה אחת שלא קשורה לסדרות אחרות או שכן ואם כן אז לאיזה ובאיזה סדר?

Brolly

New member
היו 3 סדרות...

הסדר שלהן הוא 1)דרגון בול 2)דרגון בול זי 3)דרגון בול ג´י טי

king kazabubu

New member
דרגון בול זי ../images/Emo58.gif

זו הסדרה האמצעית מבין טרילוגיה של שלוש סדרות. הסדרה הראשונה היא דרגון בול. היא מספרת על גוקו כשהיה ילד קטן ועל העלילות שלו. שם אתה מכיר את כל הדמויות שחיות על כדור הארץ. ושמים לב לעובדה שגוקו לא בדיוק אדם רגיל אלא יש בו משהו מיוחד. בדרגון בול זי מבינים מה מיוחד בו כשאח שלו רדיטס מגיע לכדור הארץ. דרגון בול זי מספר את הסיפור של כל הלוחמים מכדור הארץ ואיך הם מסתדרים כאשר האויב רוצה להרוס את כדור הארץ והיקום. דרגון בול ג´י טי היא סדרה שנוצרה באולפן ולא על ידי היוצר המקורי. היא מתחילה בכך שהאויב הראשון של גוקו מבקש מהדרגון בולז בטעות להחזיר את גוקו להיות ילד. הבעיה היא שהוא מבקש מדרגון בולז שמתפזרים ברחבי היקום ולא ברחבי כדור הארץ לכן יוצאים לחפש אותם ביקום. זהו בסך הכל אם יש לך עוד שאלות אז שאל.

Son Gohan

New member
ל king kazabubu

למה שלא פשוט תוסיף למאמרים סיקור קצר על כל הסדרות מי נגד מי מי זה מי ודברים כאלה ותוסיף לטאג ליין במקום לענות על אותה השאלה כל יומיים

king kazabubu

New member
רעיון טוב.

כבר עובר ביצוע. יש לי מישהו שכותב סיכום של דרגון בול ג´י טי. ואני אמצע מישהו שיכתוב סיכום גם על שתי הסדרות האחרות. בקרוב זה יגיע למאמרים.

donotchoose

New member
רגע

אז מה שאתה אומר זה שהחארות האלה(לכל מי שלא הבין ערוץ הילדים שיש בו הרבה צנזורה וסדרות דפוקות(כמובן שדרגון בול זי זה הפסגה שהם הגיעו אליה)) הביאו לנו סדרה שהיא יכולה להחשב עונה שניה של סדרה בלי להראות את הראשונה?(לא להזכיר את העובדה שכמעט כל האקשן שכן היה בפקים הראשונים הם צנזרו(חארות))

king kazabubu

New member
ממש לא...

זה לא בדיוק עונה. זה סדרה שונה לגמרי. לדעתי גם די משעממת.. הסיבה שהם הביאו את דרגון בול זי ולא את דרגון בול היא כי דרגון בול זי הרבה יותר מעניינת. ואפשר להסתדר לחלוטין בלי דרגון בול. יש מעט מאוד קטעים שרואים קטעים מדרגון בול ואז מסבירים אותם מחדש בסדרה. והצנזור לא היה כזה קריטי בכלל

donotchoose

New member
באמת??

רגע אתה רוצה להגיד לי שזה קל להבין מי זה כל האנשים האלה שמתייחסים אחד לשני כאילו הם מכירים אחד את השני מגיל אפס(וחלקם באמת מכירים) חוץ מזה שאלה לא קשורה היום בצהריים היה פרק שלא היה שלשום בצהריים?

TotoGuy

New member
לדעתי DB מאוד עוזר להבין את היחסים

בין הדמויות המקוריות, ובכלל, זה מצחיק
ואישית אני חושב שמי שלא קרא קצת חומר רקע או קיבל הסבר כלשהו לפני שהוא התחיל לצפות בDBZ יהיה די מבולבל ב10-20 פרקים ראשונים, כמו רוב הצופים בארץ כרגע.. אני פשוט קראתי הרבה מהעלילה של DB לפני שהתחלתי לצפות בZ, בתקופה שחשבתי שאין סיכוי שאני אי פעם אראה את זה אז שכבר עדיף לי פשוט לקרוא מה קורה. שבוע אחרי זה מצאתי פרקים להורדה

למעלה