אחח כמה שבא לי....

אחח כמה שבא לי....

שהוא יבוא אני אפתח לו את הדלת בחוטיני וגופיה ויעלה איתי בקוצר רוח לחדר יחזיק לי את היד ויסתכל לי על התחת ואז יסגור את הדלת ויזרוק אותי על המיטה וינשק ויוריד ממני את החוטיני עם השיניים וילקק ואני חלקההההה והוא לא מגולח, זיפים דוקרים אותי וזה כיף כל כך ואחר כך יעלה בחזרה עד שהכפתורים של הג'ינס שלו יגיעו לי לידיים ואני אפתח לאט ואשלוף אותו החוצה אתן לו אויר ונשיקה גדולה כמה שבא לי להרגיש אותו חם בתוך הפה גודל וגודל , מטפטף מידי פעם ואז אני אוציא והוא ירד למטה ויחדור אלי בכוח, ירגיש אותי רטובה וישוט בתוכי פנימה והחוצה..מהר ויהיה לי חם נסתכל בעיניים התגעגענו לתחושה הזו של להיות אחד ואז הוא ייצא ויפסיק את האנחות שלי בבת אחת ואני אסתובב, מנשקת כל הזמן והוא יחדור אלי לאאאאאאאטטט מאחור תוך כדי שהוא שואל "עוד?" ואני כל הזמן אבקש "עמוק יותר..." עד שנפלוט אנחה גדולה ביחד וזה יגיע לסוף ואז הוא יסתכל על הזין היפה שלו נעלם בתוך הישבנים שלי ויעבוד קשה בתוכי מהר... עמוק כל כך חלק ומתוק עוד ועוד ועוד עד שאני אצעק והוא יפלוט הכל בתוכי וישחרר אנחה כבדה ויפול... זה מה שבא לי עכשיו.

אפילו לא בצחוק../images/Emo5.gif

חוצמזה שלירנים לא פורשים, הם רק מתחלפים
זה לא שמשעמם לך עכשיו בלעדיו...

סליחה? זה נראה לך כמו

"לבכות על בחור"? לי זה נראה יותר כמו "לשתף אנשים באפקט חרמני שעובר לי בראש ויש לו תסריט מדוייק". ואני אחיה בלי הסקס הזה הלילה, ובכלל דוקא טוב לי לבד קצת מה רע?

Hendrixon

New member
סקס רוחני? כנראה שלא, מה לעשות

אני לא בקטע של סייבר:) מצד שני הכח רמת גן ורמת עמידר התאחדו ועלו ליגה, אז וואלה, אולי שיש בזה משהו...

למעלה