אחח, בבית סוףסוף

shiran4u

New member
אורטלושששששששששש../images/Emo25.gifנשיקה|

נו ספרי איך עבר השבוע

miracle16

New member
הייייייייייייי!

נו איך היה? מסתדרת? חיה? תספריייייייייייי

clutch

New member
../images/Emo6.gif

גם אני. אבל בסה"כ לא כזה נורא בצבא. טוב, למדתי לקח. לא לדבר בפלאפון בשמירה, ובמיוחד לא ליד המ"מ...

111שיר

New member
איך כבר שמירות?

מתי היו לכם מטווחים? אני סיימתי מטווח אחרון אתמול והיום אני כבר חזרתי הביתה. לא נראה לי ישר ישלחו אותנו. אבל טוב, עשיתי רק טורנות של 01 אז זה שטויות. פחות מנדבים כנראה בגלל זה, אבל עדיין לא הייתה לנו הזדמנות והתגייסנו באותו היום.

clutch

New member
מטווחים אתמול

שמרנו בלי נשק. לוחמים דגולים כמונו לא זקוקים לזה.

111שיר

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif

טוב, אז ככה: המדים עליי ענקיים כ"כ! המכנס של מדי א' מגיע לי עד הציצי, ואני לא יודעת אם להוריד גזרה כי ממש איימו עלינו
הבנות שאיתי מקסימות אחת אחת. אין שום פריחות וכאלה. אני כ"כ אוהבת אותן. המדריכות, המפקדת והמ"מ מקסימות גם כן, ובכלל לא מקפידות יותר מדי על משמעת!!!! בעיקר המ"מ שזה מפתיע! חוץ מהמ"כית ימח שמה כלבה, ועוד היא שמעה שאני אמרתי שהיא מגעילה, אבל מגיע לה, היא הייתה כזאת מגעילה אליי. אפילו פעם אחת שצעקנו כולנו : הנשק בדוק פרוק ונצור( אחרי בדיקת הנשק), אז היינו בסוף צריכים להגיד המ"כית ויצא לי הנאצית
(לגמרי פליטת פה!). האוכל לא משהו. לעיתים נחמד, לעיתים אין מה לאכול כמעט. ארוחת צהריים אחת אפילו אכלתי כמה עגבניות וקולה שקניתי מהמכונה. בשקם הייתי רק פעם אחת וקניתי קולה וופל
, משתדלת לא להתקרב יותר:) את הנשק קיבלנו ביום השני, והיום החזרנו אותו. אתמול סיימנו יומיים מטווחים, שזה אומר 3 מטווחים. (מקווה שזה אומר להיפטר מהמ"כית
). אגב, לנשק שלי קראתי מיצי
. אני חוזרת לבסיס ביום ראשון ובאותו יום גם חוזרת הביתה בגלל ראש השנה. חוזרת בחמישי ויוצאת הביתה בשישי שוב. בתכלס אני משתחררת כל החגים (חול המועד סוכות בבסיס אגב), וסוגרת 2 שבתות מתוך 8!! אגב אפרשקסית, המפקדת שלי היא אפרת. שחומה כזאת עם שיער שחור ארוך גלי. ממש מותק של בנאדם, אבל נראה לי שאת לא הכרת אותה והיא בטח לא הייתה שלך כי היא הייתה מאבחנת מד"ה נראה לי. זהו, החדרים חביבים, מיטה סבבה. השינה חוץ מהיומיים הראשונים הייתה די אחלה. אני די חבולה בכל הגוף בגלל נשיאת הנשק, וכל המטווחים והאימון שעשו לנו, אבל זה יעבור:)

111שיר

New member
אגב

אני לא יודעת אם הן תקפוצנה לבקר אבל פגשתי שם את אדווה( nobody's girl), איילת (האבודה המקורית) ואיה (oic18), הן איתי במחלקה, ושתיים מהן בחדר. ממש מתוקות :) ואדווה זכתה בתואר מצטיינת יום מטווחים!!!!!:)

למעלה