אחח איזה ים !

שריונר 7

New member
אחח איזה ים !

מי עוד היה בים היום? ( לירושלמים- עם כל הכבוד לירושלים אין כמו הים בת"א - שלא לדבר עם הבנות בים בחוף בתל אביב..)

SShirly

New member
איזה יום יפההה../images/Emo70.gif

אנחנו יצאנו לעשות על האש. שיחקנו כדורגל (הכנסתי גוללל). שמענו מוזיקה, העברנו בדיחות, שמענו מוזיקה ונהננו מהנוף. יש מלא כלניות בחוץ עכשיו. ואני לא משוגעת - באמת שווה לצאת לראות (ולא לקטוף).
שבוע טוב לכם אנשים

אלק!

שריונר, למקרה שלא הבנת כל הבנות שהיו בים אלה ירושלמיות שבאות לים ולא תל אביביות, אין מה לעשות הירושלמיות הרבה יותר יפות
. וחוצמיזה שהדבר היחיד שחסר בירולשים זה ים, בתל אביב חסר הכל חוץ מים! ואני בכלל לא מרגישה בחסרון זה כי אני לא מתה על הים בכלל...דגים מגעילים שנוגעים לך ברגליים...ארסים שמתחילים איתך...כדרורי מטקה עפים על הראש שלי, ותמיד אני חוזרת שחורה למרות שאני כבר כזאת ועם סימן עצבני של משקפי שמש...ואה שכחתי תמדוזות...וקול המצילים המעצבנים ברמקולים - קיצר בעעעעעע! לא אוהבת ים בכלל

שריונר 7

New member
איזה ירושלמיות?

על איזה ירושלמיות את מדברת? הוויכוח איזה בנות יפות יותר ( ירושלמיות או תל אביביות ) הוא וויכוח שאני קטונתי מלשפוט בו ( למרות שלדעתי אין כמו בנות תל אביב...) החוף בתל אביב הוא חוף מדליק ( בעיקר חוף מציצים )...וגם אין מי יודע מה ערסים ( סתם צפונים שמתחזים לערסים ...) חוץ מזה מה רע במטקות? הדבר היחידי שמבאס בתל אביב בים זה למצוא חנייה.

הדס100

New member
גם אני טיילתי, ועוד מעט יוצאת עם

החבר וחברות שלי
לקחתי את הכלבה שלי היום לטיול, וכל מי שראה אותה ממש התלהב, כל אחד אמר יוו איזה כלבה יפה... (סן ברנרד מתוקה...) יש למישהו מקום טוב באיזור תעשיה של ראשון?

SShirly

New member
האמת?

תל אביב וירושלים מאוד שונות במז שלהן. ואני מניחה שכל אחת מהן מתאימה למצב רוח שונה. לפעמים נמאס לי להיות בירושלים למרות שזו העיר שאני הכי אוהבת בארץ. היא אפורה מדי לפעמים ועושה קצת חשק לצאת למקום שיש בו אווירה שונה - יותר שמחה. פחות מלחיצה וחופשית. בקשר לבנות - לא ממש בדקתי
אבל יש ויש בכל מקום. ערסים מעצבנים שמתחילים איתך עם משפטים מטופשים יש בכל מקום לצערי... צריך ללמוד להתעלם. במיוחד בים. זה דווקא נחמד כשלומדים לעשות את זה טוב
ומצילים... צריך דווקא להודות שהם שם. פעם הצילו אותי, אבל זה כבר סיפור אחר (לבנות בלבד
). מדוזות יש בתקופה קצרה יחסית של הקיץ, אז אפשר לחיות עם זה. סה"כ אני מעדיפה את ירושלים. אבל מוכרחה להודות שתל אביב טובה לא פחות.

למעלה