אחחח..

אחחח..

אני מחפשת בחור חתיך, זוהי בעיה!

חזרתי מדייט עכשיו, לא מספיק בשבילי.

בנימה אירונית אמרה לי היום הבוסית שלי, חתיכים יש לא יהודים ולא רווקים.
יש משו.

singleton1

New member
למה בעיה?

אם את חתיכה, החתיכים ימצאו אותך.
אם לא, אז זו באמת בעיה.
אלא אם כן יש לך נתונים אחרים שיכולים לפצות על זה. למשל, גברים עשירים לא צריכים להיות חתיכים כדי לצאת עם חתיכות.

..

אני לא חושבת שכאן המקום לענות כמה אני יפה /לא יפה.

יש לי סטנדרט מסויים שקשה לי לוותר עליו.

נתונים אחרים לא מספקים אותי.

אני יודעת שלא אתחתן עם גבר שלא עולה על הנתונים שהצבתי לעצמי.
יש בי נתונים שהרבה גברים היו מייחלים להם. כך שאני עדיין מאמינה שעליי לקוות לכך.

עם כל הקושי.

קליט

New member
שיחת, שבוע נפלא

נכון, יש דברים שלא מוותרים עליהם בחיצוניות ובפנימיות . משום מה נשמע לי שההגדרה "חתיך" הוא קטלני, כי זה ממקד אותך להתמקד ולחפש את הטופ שבטופ בחיצוניות . הייתי גם בוחן אם את לא מקצינה בקטע ואומרת ; ברור שהוא חייב להיות מינימום מהעידה המסוימת הזאת, ומינימום גובה 1,78 וכו` וכו` . . . עדיף שתרככי קצת את ההגדרה . עדיף שתבחרי ב"חמוד" ~ וממש לא משנה כמה את חמודה . . וככה את גם מרחיבה את הסיכויים למצוא מישהו שמתאים לך גם בשאר הנתונים . ובכלל, יודעי דבר אומרים ש"חמוד" זה יותר מושך מאשר "חתיך" . . וכדאי גם לא להתקבע ולחפש אופי מסוים דווקה . אז בהצלחה !

היי קליט,

אתה צודק בדבריך!

מה גם שבהחלט הגדרתי היתה קיצונית.

אני מבקשת בחור שימצא חן בעיני+++++

אני חולה על יופי, אסטטיקה וכד׳
ומאד חשוב לי גבר כזה. שנראה טוב, שמשקיע.

מבחינתי, כשאני רואה בחור שעולה על הדרישות שלי, אני כבר מתאהבת ב50% ממנו.

יהיה טוב:)
היום דייט שני. רק להיות בטוחה שזה לא מתאים:/

קליט

New member
שיחת יקרה, איך היה ?

נראה שנקלעת לתיסבוכון . כדי לפתור את זה כדאי שתדברי עם מישהיא חכמה, תבהירי לעצמך מה חשוב לך ביופי . כרגע את חשה כל כולך שהוא אמור להראות בחור פיצוץ מהלך . . ממש לא, הוא אמור למצוא חן במכלול, את אמורה לחבב אותו, את לא אמורה להתאהב בו ממבט ראשון . *תבהירי לעצמך איזה אישיות הוא אמור להיות, ופתאום האישיות יתפוס אצלך יותר מקום . . להתגמש קצת זה אפשרי, מנסיון . *לרוב, בפגישה הראשונה - הצד השני פחות נראה טוב . *אין לשפוט את הצד השני בשניות הראשונות שראית אותו . *אוקי, אם את בת 22 אז מותר לך לחפש מישהו מ ו ש ל ם, למה לא ? . . בהמשך, תצטרכי לעבד את המבט, כי קשה למצוא אחד מושלם במאה אחוז . . אז את מתמקדת במה שבאמת חשוב לך . וגם ב"מראה" - יש דברים חשובים שאת ממשיכה לחפש , בלי לאבד את הראש, ובלי אובססיה . פשוט, תנקי את עדשות המשקפיים . . בהצלחה !

קליט,

תודה על הדאגה!

נפגשנו שלוש פגישות, והשידוך ירד.

אני בת 23 כבר..
לעינין הרצונות שלי, אני לא מחפשת גבר שילך איתי ברחוב וכל מי שיראה אותו יסתובב.
אני בסה"כ מחפשת בחור שימצא חן בעיני ויעלה על הדרישות שלי.

ואגב, אני לא חושבת שצריך להתייעץ בעניני שידוכים עם אף אחד.
אדם צריך ללכת ע"פ נטיות ליבו.
אין עינין לרצות אף יועץ ולסבול אח"כ.

קליט

New member
יועץ

יעשה לך קצת סדר בראש . את לא צריכה יועץ מקצועי . את כתבת שאת מחפשת מישהו שימצא חן +++++ . . . . כשאני חושב על זה עכשיו, נראה לי שזה לא בהכרח מסובך . . פשוט, תבחני אם הבחור חמוד, ותני לעצמך זמן כדי להחליט אם הוא מתאים . . וכדאי שתעשי לעצמך איזה בירור מה `שיחת` מחפשת בגבר

KillerGirl21

New member
חחחחח

זה בטח הולך להישמע כמו קלישאה, אבל זה נכון.
בתור בחורה, אני יכולה להגיד שאם את מכירה פנימיות של אדם שהיא מושכת
אותך, אותו אדם הופך להיות יותר חתיך מהחתיך :)

חצויה 22

New member
חחח

דווקא יש הרבה חתיכים יהודים... ורווקים

לפחות פה, באריזונה...

רק חבל שהם יוצאים עם מקסיקניות, אבל זה יעבור להם...

למעלה