אחחח קומת האמצע :(

liorluzon

New member
אחחח קומת האמצע :(

בטח אתם שואלים את עצמכם מה זה קומת האמצע בתור בנאדם שבא ממשפחה מסורתית והתחזק,שומר שבת כבר כמעט 10 שנים תפילות כשרות וכל זה,מצאתי את עצמי בקומת האמצע זאת אומרת לא דתי ולא חילוני ולא מסורתי תחום אפור חדש.
שיצאתי עם דתיות שמעתי את האתה לא מספיק דתי ומצד שני שיצאתי עם חילונית שמעתי ואי ואי איזה דתי אתה השתגעת אתה שומר שבת.
הבנתי שאני חייב להתפשר לא חייב מישהי באמונות כמו שלי אבל מספיק שתכבד את שלי וכך גם באמת עשיתי האקסית האחרונה לא שמרה שבת אבל מאוד כיבדה בהתחלה אך בסוף הקשר נפל על שמירת שבת.
אחחח קומת האמצע הזאת כבר לא מצאתי אופציות בחוץ פניתי לאינטרנט החלטתי לנסות את האתר הזה מישהו מכיר?http://alturl.com/rq8wa
ובינתיים מניסיון שלי נראה שווה זה אתר הכריות אבל לציבור הדתי מסורתי אחח קומת האמצע אחחח מה עושים בשביל שידוך הולם לילה טוב :)

גברת ע

New member
אפשר לשאול?

למה נפל על שמירת שבת?
אתה רצית שהיא תשמור והיא לא שמרה, או להפך?
&nbsp
אני אישית לא שומרת שבת (או אף מצווה כמעט), עם זאת אני לא אפסול אוטומטית מישהו בגלל שהוא כן שומר שבת, כמו שאתה כותב אצפה לכבוד הדדי ושלא יצפו ממני לשמור או לעשות משהו שאני לא רוצה / לא מאמינה בו ובאותה מידה לא אעשה דווקא כדי לפגוע .
אני גם מכירה כמה זוגות שבאו מרמות שונות של דת ומסורתיות והם נמצאים בקשר מצויין, זוג אחד אפילו התחתן

דביאן

New member
ואני מכיר כאלה שהתגרשו כי אחד התחיל לשמור שבת

גם ככה אחוזי הגירושים גבוהים מתמיד, ולא כדאי להכניס לשם גם הבדלים ברמת הדתיות ובטח שלא חילוני עם דתיה.

יש בעיה עם המטאפורה שלך

קודם כל אם יש 3 אפשרויות; דתי, חילוני, מסורתי.
אז אתה כבר יכול לשכוח מ-"אמצע"
(מתמטיקה פשוטה. כמו שאין 3 חצאים או 5 רבעים. לא בתוך שלם אחד בכל אופן)

ודבר שני, אם אתה מדבר על קומות, אז אתה מניח במובלע שיש גם "למעלה" ו-"למטה". ועל פי רוח הדברים שלך, אני די בטוח שלא כיוונת לזה בכלל.

למעלה