אחחח, נחת, נחת, נחת...

billc

New member
צריך לציין שבמבחינת דיטרויט של אותה תקופה, שיד היה סופרסטאר

צ'ונסי והמילטון טענו לא מזמן, שהוא היה הקלף שלהם, הוא היה מיס מאץ' נגד כל קבוצה שחקן גבוה מאוד שיכול לקלוע מכל מקום מהמגרש

fatnoam

Active member
התייחסו אליו פחות כי הוא הגיע אחרון להרכב הזה

הרי כל הרביעיה של צ׳ונסי, ריפ, טיישון וביגבן כבר היו שם, כשוואללאס הגיע בטרייד.
&nbsp
אבל כל מי שראה אותם משחקים ידע שהוא היה השחקן המבריק היחידי שם, שהוא היחידי באמת שאי אפשר היה לשמור. אז ריפ היה קלעי מדהים והתרגילים היו מבוססים עליו, צ׳ונסי היה ווינר וגנרל על המגרש, טיישון חי בעיקר על משחק מעבר וביג בן בעיקר על איסוף שאריות, אבל ראשיד היה הטאלנט ההתקפי היחיד שם, השחקן 1 על 1 הכי טוב, זה שריכז אליו דאבל אפים, ושגרם להגנות לשלם על זה שלא יצאו אליו, או ניסו לעבור להרכב נמוך. השחקן היחיד שם שידע לשים סלים בפוסט.
&nbsp
שחקן ענק.

cprog

New member
זו היתה קבוצה וזה היופי בכל העניין

אי אפשר לחשוב על דטרויט בלי אף אחד מהמרכיבים שלה.
צ'ונסי היה רכז חזק, שומר מעולה, וגם Mr. Big Shot.
ואז אני אומר "דטרויט בלי צ'ונסי, זו לא דטרויט בכלל".
אבל רגע, גם בלי ריפ, טיישון, שיד (כמו שכתבת) ו-וולאס, זו גם כן לא אותה קבוצה.
זה היופי של העניין.

נהנתי לקרא את הכתבה, אז חשבתי שיהיו עוד כאן שיהנו.
אגב, יש בכתבה לינק לאורלנדו של שאקיל והארדווי, זה גם מעניין.

rapgamer4ever

New member
דטרויט הייתה קבוצת הגנה מהטובות EVER, אבל התקפית

בינונית למדי.
גם בעונת האליפות וגם בעונה שאחריה (כשהפסידו בגמר לספרס) דטרויט הייתה ממש במרכז הטבלה מבחינה התקפית. וזה לא שפלייאוף הם השתפרו התקפית... פשוט הייתה להם הגנה כל-כך מעולה שניצחה להם סדרות פלייאוף.
&nbsp
צ'ונסי היה שחקן התקפה טוב, ריפ המילטון היה טוב, שיד היה טוב. אף אחד מהם לא היה סופרסטאר, לומר את זה על שיד זה קצת לשקוע בנוסטלגיה. הוא קלע 13 נקודות בממוצע למשחק, לא ממש המפלצת הבלתי שמירה שאתם מדברים עליה.

fatnoam

Active member
שיחקו גם בקצב איטי עם המון פוזשנים

וגם היתה חלוקה מאוזנת בין כולם.

Cade Foster

New member
תענוג

אני מתעב את הקבוצה הזאת (כפי שאני מחויב כאוהד אינדיאנה) אבל הם כל כך חסרים לי כיום. אני מאוד רוצה שממפיס תצליח לא כי אני בהכרח מעדיף כדורסל הגנתי, אלא כי הכל הפך להיות כל כך חד גוני ומשעמם. ממש לא יזיק לליגה עוד 2-3 קבוצות כמו ממפיס ואם אפשר גם כמו דטרויט ההיא אז מה טוב.

אחת הקבוצות האהובות עליי בכל הזמנים

אשכרה הגדירו את המושג קבוצה ולא אוסף של שחקנים

למעלה