אחחח מקדש מקדש

אחחח מקדש מקדש

תשעה באב היום היום בו חרב המקדש. מקדש מלשון מקום של קדושה. יום שבו אנו אמורים לזכור את מה שהיה את המקדש שפעם שכן בירושלים. בכל אחד יש מקדש פרטי "בלבבי משכן אבנה להדר כבודו" אבל יש גם את המקדש הכללי של כל עם ישראל ועל חורבנו של זה אנו מתאבלים. ביום הזה אנחנו צריכים לעשות חשבון נפש כל אחד באופן פרטי ובאופן כללי יותר. לאן נעלמה הקדושה מהתרבות שלנו. נכון יש בינינו כאלה שעדיין חיים בקדושה(חילונים או דתיים). אבל אצל רוב עם ישראל (חילונים או דתיים)בפרט והעולם בכלל אבדה הקדושה. ביום הזה אנחנו צריכים להיזכר. להיזכר מה זה מצב מתוקן. מקדש הוא מקום של קדושה נכון יש את בית המקדש הוא מקום מיוחד אבל עד שהוא יקום בואו אנחנו נקים מקדשים קטנים מקומות קטנים של קדושה, עד שבית המקדש השלישי ייבנה. לא בתי כנסיות מקום שמתכנסים בו אלא מקומות של קדושה של תפילה מכול סוג שהיא. יכול להיות בית כנסת יכול להיות תיאטרון יכול להיות חפלה של חברים אפשר סתם ברחוב. כל מקום שהוא, כל דרך שהיא. ככה באמת לאט לאט נביא את בית המקדש השלישי. נחזיר את הקדושה אל התרבות שלנו אל העם שלנו ואל עצמנו. ואולי בעזרת השם שנה הבאה תשעה באב כבר לא יהיה צום ומשיח יגיע ובית המקדש ייבנה. הגלות האמיתית היא לא גלות של מקום אם זה בגרמניה או מרוקו אלא גלות מעצמנו ולמרות שחזרנו לארץ ישראל עדיין רובנו חיים בגלות. כל אחד ואחד שיוצא מהגלות הזאת וחוזר אל עצמו ערכו לא יסולא בפז. בואו נשמור על עצמנו ועל החברים שלנו ועל העם שלנו ונביא את עצמנו לדרך טובה יותר.

VisionLife

New member
לא רוצה "לקלקל את השמחה" אבל אני חייב...

מה שאני אומר כאן נמסר החל מהמלאך רפאל ועד קבוצות מדריכי-על ומלאכים אחרים בתקשורים כבר משנת 1994. * בית המקדש חרב בסיבה עמוקה יותר מאשר "שנאת חינם" וזו תלות של אנשים בחומר ובאבנים כדרך להתקשרות וחיבור רוחני למערכת האלוהית. * תפילות ותחנונים ובכיות זו לא הדרך שבה י.ה.ו.ה רוצה בה - התלות המוגזמת בו גרמה לאנשים להאמין שיהיה משיח בשר ודם ושייבנה בית מקדש פיזי ממשי שלישי. צר לי לאכז אתכם אך זה לא הולך לקרות מאחר וחסר ידע לרבים להבין את המערכת הבריאתית וכל מה שעומד מאחוריה וכיצד היא פועלת. * אבל וחורבן, תפילות, תלות במסגרות דתיות ובכיות זו בדיוק הדרך ההפוכה ממה שהתכוון אליו המשורר. * כל הרעיון כאן הוא אנרגטי לגמרי ולא פיסי אך מידע חסר שנעלם החל ממעמד מתן תורה גרם לכל הבלאגן שאותו מנסה שליט העידן הנוכחי י.ה.ו.ה לתקן לאחר שאישר את הורדת המידעים הארוכה באמצעות זאב אבירז. * קראתם נכון: י.ה.ו.ה הוא לא אלוהים הוא רק מפקד כיתה ויש לו מחליף בעידן החדש: אלינוס שליט עידן האש. הרעיון של גלות פנימית במאמר היפה הזה הוא נכון מאוד ואני מתחבר אליו. יישר כוח. שרון לב-ארי

מה הוא קודם בדרגה?

לא היה לו מסיבת סיום מרהיבה? לא היו ברכות מרגשות משליטי העולם הזה שקראו לו להאריך את הקדנציה שלו בעוד דור? אם הוא מפקד כיתה אז אולי אני יכול להיות המאגיסט שלו? אין סיבה יותר עמוקה משנאת חינם! מה זאת אומרת תלות של אנשים בחומר ואבנים כדרך להתקשרות וחיבור מה אנחנו אם לא חומר ואבנים ובתוכם נשמה המתקשרת ומתחברת. מה אנרגיה לא קשורה לעולם הזה? רק לעולם ה"רוחני" אז לא. העולם הרוחני שוכן בתוך עולם החומר בד בבד כמו שהנשמה שלנו שוכנת בתוכנו. ולכן צריך מקום פיזי של התקשרות לאלוהים כי אין מה לעשות אנחנו עולם החומר(חומר=מרוח) לכן צריךל להיות בתי כנסיות מנזריםמקדשים וכו' כי הרוח שוכנת בתוך החומר והחומר עשוי מרוח

VisionLife

New member
גם הוא לא רוצה להישאר בתפקיד יותר מדי זמן (-:

התפקיד שהוא לקח על עצמו כשליט עידן האדמה היה במסגרת מערכת ניסוי רחבה אשר כוללת מספר בריאות, ובדיקה איך יסודות האש, המים והאוויר מתבטאים כאשר נמצאים בממד הפיסי עליו שולט יהוה. הוא התחייב כלפי הממונים עליו לסיים מטלות מסויימות כאשר נשמות אשר ירדו כבני אדם התחייבו לעזור לו ולתת לו מסקנות אישיות על החוויה כאן ועל המשימות האישיות שכל אדם לקח על עצמו. אין לי שום בעייה שתהיה המאגיסט שלו... הרי אתה יודע שכל הז.... בצנחנים אבל אתה בטח נדפקת בשירות של גולני (-: שינאת חינם זו התוצאה ולא השורש והמקור של אותו חורבן. שינאת חינם זו רק המעטפת החיצונית וההגיון. רק ציון הנקודה שפעמיים ניתנה ההזדמנות לצביר העם היהודי להבין שהחיבור שלהם לעולמות המטאפיזיים (הממדים היקומיים המקבילים) לא תלוי בבית מקדש או בכל בית אבנים אבל מאחר ויהוה במעמד הר סיני סגר את הביראה הזו מכל קשר עם בריאות חיצוניות (ויש כאלו, הן נספרות במאות) רוב האנשים ראו רק חומר ואמרו אנו שמים מבטחנו בחומר ובלבנים ויהוה הוא האלוהים וכך החלה סגידה ליהוה ברמה של תפילות והבנה מוטעית של התורה לרמה של תורה ומצוות ברמת חומר (שבת, תפילין) והסטייה החמירה והחמירה. יהוה לא צריך שילקקו לו ויאמרו לו כמה הוא קדוש וכמה הוא גדול.. תן לנו... אנו מבקשים... תן בריאות... חברים, יהוה זה לא ממיר Yes Max HD והבריאה לא עובדת על ערוץ של מחשבה מבקשת.. די 4000 שנים אתם בסרט.. צאו מזה. בפקודה!!! דרך אגב, אתה אמרת: "כי הרוח שוכנת בתוך החומר והחומר עשוי מרוח" חומר ורוח זה היינו אך, זו אנרגיה אך ברמת דחיסות שונה והתמרה אחרת. הגוף שלנו הוא רק דרכון מסע לביצוע המשימות שלנו ותו לא. מי שצריך מקום פיזי להתקשר לעולמות עליונים הוא נשמה לא מפותחת והיא תלותית אשר תלוייה בחושים הארציים והיגיון הארצי ושכחה את החושים הרוחניים שלה. רוח יש 3 אותיות חומר יש אותן 3 אותיות והשונה כאן היא האות מ' שמציינת את עולם הרגש הנמוך שאיתו מתמודד האדם והבריאה הנוכחית (היא בריאה 12... היו 11 לפניה שכשלו). יסוד המים שלוט באות זו ומי שמתחבר לאות מ מהצד הנמוך שלה מתנתק מהרוח והיא מהווה לו כמחסום והוא רואה רק מה שעיניו רואות. באות מ' יש את הרגש הנמוך: קינאה, תאווה, שינאה, נקם, כעס, עצבות, דכאון וכו' וזה נושא המרכזי של הבריאה (יסודות מים + אדמה.. רגש וחומר). הרוח שוכנת בתוך החומר אך לא תלוייה בו.. החומר בא לגביל את הרוח כאן בכדי שהרוח תוכל להתגבר על המחסום באמצעות החושים המטאפיזיים שלה. כל אדם הוא מאור ולא נר קטן ומה קורה כאן? אנשים תלויים ברבנים, מקובלים בשקל, אדמור"ים, שמנצלים את טיפשות האנשים ולא נותנים להם את ההתפתחות ואת העצמאות שכל מה שהם מקבלים מהם כעצות קיים אצלם וכל אחד יכול להיות פי 450 יותר מהרנטגן אך השליטה בהמונים נובעת מתוך אגו רוחני במסווה של רוחניות מוארת לשמה... זה החושף והאפלה בשיא עוצמתה.. עלמא דשיקרא כבר אמרנו? לצורך תיקון ירדו שליחים עצמאיים ממאגר הנשמות הבלתי תלויות להדריך ולחבר את האנשים לעצמאות ולבחירה החופשית.. לחבר אותם ל SERVER הראשי של הבריאה ללא תלות באף אחד ובשום אירוע זה או אחר. טוב, אני זז לחתונה בחיפה... לשמור לך כוס גרגוס, אחי? ערב טוב לך והמון הצלחה שרון לב-ארי

לא נראה לי אנחנו בקו אחד

התקשורת בינינו נראה לי היא קצת לקויה. אז בוא נפשט את העיניינים. י.ק.ו.ק. לדעתי הוא לא איזה יישות שיכולה להפסיק את העבודה שלה אם היא תרצה והיא לא תרצה. זה לא הולך ככה זה לא כמו אצלנו. איך שאתה מתאר את זה זה נשמע מאוד פשטני מצד אחד וערפילי מצד שני. אלוהים לדעתי הוא לא איזה יישות כמוני כמוך בעלת תפקידים וכרגע הוא לקח על עצמו את תפקיד אלוהים. זה הרבה יותר מזה הוא ההוויה האיחוד של כל נשמותינו הוא אנחנו הוא "אהיה אשר אהיה" הוא כל דבר. כל אחד יכול לייצג אותו אותו וכל אחד הוא ניצוץ שלו. אני חלק מאלוהים חלק מיהוה שהוא ההויה שלי. אבל לא רק ההויה שלי אלא איחוד של ההויות של כולם כל הנשמות כולם מרכיבים את אלוהים. הוא לא יכול פשוט לקום וללכת בגלל שהוא אנחנו ובלעדיו אנחנו לא קיימים. כולנו אחד כל הנשמות שלנו מחוברות והוא החיבור הזה. הוא החיבור של כל נשמה ונשמה עם רעותה. הוא לא יכול לעזוב כי אין הוא. כי הוא אנחנו ואנחנו חלק ממנו. הוא לא איזה יישות היושבת אי שם במרומים וחושבת לטוב או לרע הוא פה בתוכנו בקרבנו בתוך כל אחד ואחד ממנו. בלעדיו אין אנחנו ובלעדינו אין אותו

VisionLife

New member
יקירי, תרגיש חופשי לא להיות בקו אחד עם אחרים

אתה יכול לומר את השם יהוה השמיים לא ייפלו עליך ואף אחד לא יכעס עליך.. מבטיח (-: אתה צריך ללמוד על חוקי הבריאה ועל חוקי עידן האדמה ועל העידן החדש ואז תבין כמה אתה לא מבין על הבריאה ועל מה שנקרא תחלופת עידנים ושליטי עידנים. לגבי זה שהוא לא יכול לקום וללכת: למדתי משנת 2005 ועד היום וגם תיקשרתי אותו ועד היום אני מתקשר את שליט העידן הנוכחי יהוה כדבר שבשגרה והוא לקח על עצמו תפקיד של עידן אחד של יסוד אדמה ואנו חלק ממנו והוא חלק מאיתנו ויש בינינו חוזה. יהוה הוא חלק ממארג רב בריאות אדיר. האם אתה מכיר את התמנון לו יש 8 זרועות ובכל זרוע יש לו עשרות פתחי יניקה? אנחנו כבריאה השייכת לזרוע אחת מהווה רק פתח יניקה בודד. תקבל פרופורציות על מה מדובר כאן, ידידי. יהוה הוא שליט שאחראי במארג ניסוי כולל ענק רק על הבריאה שלנו שהיא פתח יניקה בודד בזרוע אחת של תמנון. אלוהים שדיברת עליו הוא המוח של התמנון. יהוה ואלוהים הם לא אותה יישות אבל הם חלק מאותו שדה אינטליגנציה אנרגטי. תקרא ספר מאוד מומלץ של זאב אבירז הנקרא: "מלחמת האינטליגנציות"... זה ייתן לך מבט כולל על מה שהיה ומה שעתיד להיות. יהוה הוא לא המצבר ממנו אנו כנשמות ניזונות ממנו ואם הוא יקום ויפנה מקום לאלינוס (שליט עידן האש, מחליפו של יהוה) אנו נמשיך להתקיים. התקלה שלו כשליט ושלנו כנשמות חוות החלה מאותו רגע שמשה רבינו עזב לממד גבוה יותר אז התחלנו להבין את התורה בצורה מעוותת והתפיסה שלך אכן בחלקים גדולים לא מאופסת לתדר של היקום כהוויתו.. צדקת התקשורת בינינו אכן לקויה. אני מחובר חיבור מלא - ואתה חלקי מאוד אך כל דבר הינו בר שיפור ואם לא יהיה איפוס ברמת המודעות שלך עד 2012 אז לאחריה לא תהיה לך הרבה ברירה אחרי שתראה קריסה רב מערכתית של אמונות ישנות ופרימיטיביות שמקורן בערכי הדת הלקויים וההבנה על מערכת הבריאה הלוקה בחסר. זה כיף להיות חופשי מתלות בממסד כזה או ממה שאחרים כתבו לפני אלפי שנה - יש לי מוח משלי ואני אבין לבד לא פחות טוב מאף מקובל או רב שחושב שיש לו ידע וחיבור טוב יותר מאחרים - זה אגו רוחני מגעיל לנצל שליטה של חלקים מודעותית. ייעודי כאן הוא לסייע ליהוה ולאלינוס להשריש מודעות גבוהה ומטאפיזית כמו שהיא בשרת הראשי של הבריאה ותודעת העל. לילה טוב והמון הצלחה בכל אשר תפנה שרון לב-ארי אדם חופשי באמת!

אני אצטט אותך

יש לי מוח משלי ואני אבין לבד לא פחות טוב מאף מקובל או רב שחושב שיש לו ידע יותר טוב מאחרים- בין אם הוא רב מקובל או "מתקשר". האמת שמה שכתבתי לך לא היה לקוח משום רב אלא מעצמי ומהחיבור שלי ומהניסיון חיים שלי. הכלל בדיבורים על רוחניות הוא קודם להקשיב לקול הפנימי שלך ואח"כ להקשיב לקול החיצוני שבא מבחוץ בין אם הוא מגיע מהמחשב או מבן אדם העומד מולי או מיישות כלשהיא שמתקשרת איתי. בנוגע למה שאתה אומר הקול הפנימי שלי (ואני יודע טוב מאוד להבדיל בינו לבין משהוא שהוא פחות מחובר אל הנשמה שלי)אומר לי לא ענקי. כל התיאורים שלך על העולם ובכלל זה נשמע תיאורים כל כך מיסטיים כל כך לא מחוברים לקרקע וכל כך לא עמוקים באמת שעד שיבוא מישהוא ויצליח להסביר לי באמת בצורה הגיונית ורהוטה מה הכוונה אני לא אשתכנע. אני אגיד לך את האמת לא קנית אותי מהרגע הראשון ולא בגלל מה שאתה מדבר עליו בגלל שזה "כפירה" אלא פשוט בגלל שנראה שאצלך זה עדיין לא מובן בראש לא מסודר. אני לא חושב שהשמים ייפלו אם אומר יהוה אני פשוט חושב שאמירת השם יוצרת כח מסויים ומזמנת כח מסויים של אלוהים שלהגיד אותה סתם ולא משמעות זה ייחשב כ"חילול השם" אבל לא בגלל שיבוא ברק אלא בגלל שאני אזמן כח של אלוהים לשוא וללא סיבה.(ושתדע לך שבהילינג או בתפילה אני אומר את השם מתי שאני מרגיש צורך לנכון) ושתדע מתקשר על בסיס ההגדרה של מתקשר הוא לא אדם חופשי באמת אלא אדם שנאבק להעלים את העצמי על מנת לתת למישהוא או משהוא אחר מקום להיכנס ולפעמים זה טוב ולפעמים זה רע. שתלך בנתיב שיועד לך ושיהיה לך בהצלחה בכל מעשיך בתנאי שהם מסתדרים עם התוכנית הגדולה של ההוויה נתן גולד מתקשר עם עצמו ולכן אדם חופשי באמת

למעלה