אחחח הנה זה בא!

mosquito

New member
אחחח הנה זה בא!

סוף סוף המשיח הגיע (ועוד דרך הים
) פעם אחרונה שהייתי בים היה לפני פאקינג שבועיים?!?!! (הפצעים מהילטון עוד לא הגלידו) סוף סוף מגיע לפה גל שהיה שווה לחכות בשבילו אפילו דני רופ אמר עכשיו (בהלהבות יתרה) עד 2.5 (יההה רייט) אבל גם אם יהיה מטר אני מפשוט אוף אם לא היה בצפר מחר ב8 כבר הייתי בדולפינריום נצתרך לחכות ל1, מקווה שיהיה שווה את זה!

BADbob

New member
כן גם אני הייתי היום

אתה גולש בהילאטון ? היית שם היום מ3 ככה עד לשבע? בואנה אתם מתים איזה אחד אם קיאק גלים היום נכנס לאיזו גולשת אם הקיאק בראש מה האהבל הזה בכלל נמצא ליד הגולשים איזה מפגר בהתחלה הוא גם בי כמעט נכנס כן היה איזה 40 היום אני משער אם התפקות של 50-60 אבל בעליה מחר כמה שהבנתי יש איזה מטר וחצי (אני לא בטוח מישהו שמבין טוב אמר לי) ואני עוד מתחיל אז אינ לא יכול ללכת איזה חרההההההההההההההההה אולי אם אינ ילך לגורדון יהיה שם נורמלי חחחח

mosquito

New member
לא לא הייתי היום

אני לא גולש קבוע בהילטון למעשה גלשתי שם פעם ראשונה (ואחרונה) לפני שבועיים ותאמין לי שזה הספיק לי אומנם הגל שם זה הגל הכי כיפי והכי מטורף שהייתי בו (והיה בסך הכל 30 עם ים נמוך תחת ועוד בבוקר) וזה הספיק לי כל הרגליים שלי חתכים מהסלעים שם וכמעט השארתי שם את החרבות למזכרת. אני בכלל גולש בראשון רוב הזמן ורק בסופי שבוע אני נוסע לדולפינריום עם אבא (אין אין פשוט חולה על החוף הזה).

BADbob

New member
כן אני מבין אותךך

גלים טובים אבל מעצבן רצח כי אם נדפקת יותר מידי למטה אין הלך עלייך אתה חייב חתירה בת זונה כי אחרת אתה צריך לחתור בחזרה למרינה וללכת דרך המעלית למה רדוד שם רצח אתה עושה דאק דייב אין גלשן אבל אחרי כמה זחמן מכירים תחוף הזה כבר פשוט לא לרדת למטה יותר מידי כי אז אתה מודבק לסלעים

למעלה