אחחח הגב!! עזרו לי!

dude2

New member
אחחח הגב!! עזרו לי!

הגב שלי הוא לא הכי ישר בעולם, כאילו זה לא גיבנת או משהו, וזה לא שזה נראה כאילו אני הולך כפוף, אבל הוא פשוט בנוי לא טוב. אני הולך כבר שנים לאיזה אחת מבוגרת שעוסקת ביוגה, טאי צ´י, וכל הדברים האלה. היא דיי גאונה, והיא מבינה מצויין את האנטומיה של הגוף, אבל ההסברים שלה לא כל כך מובנים ובמשך שנים שאני אצלה אין ממש תוצאות. להפך הגב שלי נהיה כואב יותר ויותר (למרות שמבחינה חיצונית יש שיפור ואני הולך לכעורה "זקוף" יותר), וז כנראה משתי סיבות- האחת היא שאני התבגרתי והגוף שלי גדל (כשהתחלתי הייתי בן 14 אני חושב), והשני היא שמרוב המניפולציות שאני עושה בגב שלי (וזה נובע מאי הבנה של ההסברים שלה) כל השרירים בגב כואבים. אני רוצה מבנה גוף נורמאלי לעזאזל! מישהו יודע איזה סוג התעמלות תוכל לעזור לי (הכוונה היא לטאי צ´י, יוגה וכאלה) אני עוד מעט מתגייס. מישהו מוכן לתקן את הגוף שלי עד אז? תתקנו אותו!! אתם רואים זה גם משפיע עלי גם מבחינה נפשית. דרך אגב הגובה שלי הוא 1.84

drall

New member
שמעתי שטאי צ´י

עושה נפלאות עם הגב למה שלא תנסה , אבל רצוי להתמיד דרול

Mystic Dawn

New member
כאבי גב- תשובה ../images/Emo101.gif

בתור התחלה תעזוב את המטפלת הזאת ותפסיק עם התרגילים המפגרים האלה. זה שהיא כזאת גאונה גדולה לא אומר שהיא יכולה לטפל לבעיה שממנה אתה סובל. בדר"כ כבר לאחר מספר טיפולים יש לנו אינדיקציה על טיב המטפל, אז קשה לי להבין למה אתה מבזבז עליה כסף כבר כמה שנים. קודם כל תעשה צילומים ולך להידבק אצל אורטופד ידוע(לא אחד מהמטומטמים בעלי ארשת הפנים הקרה שישלחו אותך לדרכך עוד לפני שהגעת). בדר"כ אם הבעיה היא לא מבנית אז הרפואה המערבית לא יכולה לעשות הרבה. טאי-צ´י יכול לעזור לחלק מהאנשים עם בעיות גב, לחלק פחות, ולחלק בכלל לא. תנסה דברים חדשים עד שתמצא משהו שיכול לעזור. בתור סטודנט לרפואה סינית אני יכול לומר לך בוודאות שהיא יכולה לעזור בחלק מהמקרים, תנסה שיאצו או טווינה, ואם זה לא יעזור תמשיך הלאה. הכי חשוב שתוכל לסמוך על המטפל כי השוק מוצף בשרלטנים.אם תרצה אני יכול להמליץ לך על מטפלים באופן פרטי. נ.ב אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל זה לא פחות חשוב משאר הנושאים שמועלים כאן. מלאכי הבריאות יהיו איתך(אם יש כזה דבר) Mystic Dawn

dude2

New member
אתה יודע איפה יוצרים קשר עם...

מטפלים מהסוג הזה ומה המחיר שלהם? על טאי צ´י שמעתי שהוא עוזר מאוד אך באותה מידה הוא גם יכול להזיק לאלה שלא עושים אותו נכון. אני רוצה טיפול שיהיה כרוך גם בשחרור הגב שמטריד אותי כל הזמן, וגם שיעזור לבנות את העצמות בגוף כמו שצריך, כלומר לא רק הגב. הבעיה היא בגוף עצמו (ברגליים שלא עומדות נכון למשל) ורוב אותות המצוקה שלו באות מהגב. נמאס לי שכואב לי הגב כשאני עושה ספורט, נמאס לי להרגיש כזה חסר אנרגיה ומעוצבן, נמאס לי לנסות להיות מודע לגוף שלי 24 שעות ביממה, זה מתיש ומעצבן, חייב להיות פיתרון יותר פשוט שיביא תוצאות מהירות יותר. איזשהו סט תרגילים קבוע שאתה ממש מרגיש שאתה עושה בו משהו, כי איתה אין משהו קבוע, אנחנו כל שיעור קופצים לנושא אחר וממילא שאני עושה את התרגילים בבית סביר להניח שאני לא עושה אותם נכון. בכל אופן, תודה רבה על העצה אה... שכחתי את שמך... אה ודרך אגב רוב האורטפדים שווים לאתה יודע מה. או שהם יגידו לי שהגב עקום קצת וזה לא נורא, או שיגידו לי לעשות ספורט, או שיתנו לי איזה מכשיר ברזל מעצבן, או שירשמו לי איזה תרופה דבילית שלא קשורה בכלל. modern medicine sucks!

TMCCHAN

New member
לידידי הישר :)

לידידי הישר :) גם לי בעבר היה גב עקום. פגשתי מורה טוב לקונג פו(גם טאי צ´י) התאמנתי אצלו 8 שני אך אחרי פחות משנה וחצי הגב התישר, והכאבים והלחץ נעלמו בכלל. חפש לך מורה טוב לטאי צי והכל יהיה בסדר. מהיכן אתה בארץ? אם אתה מהמרכז יש לי מורה בשבילך. בהצלחה ותרגיש טוב.

smile2life

New member
כל המשפחה

של הטאי צ´י טובה לגב וליציבות ולסבלנות ולהכל צ´י-גונג קונג-פו טאי-צ´י בלט (מערבי) קארטה וכד´

dude2

New member
כן אני מהמרכז, דיי קרוב לנתניה

את מי אתה יכול להמליץ לי?

למעלה