אחחח...ביגה!

cookie13

New member
אחחח...ביגה! ../images/Emo23.gif

(אשתדל להיות אובייקטיבית) את ביגה ואת האופה שעומד מאחורי הלחמים הנפלאים הכרתי לפני שנתיים פלוס מינוס. לא משנה איך, אבל כשהגיע לידיי הקרואסון השקדים שלו, הרגשתי מיד שאני מאוהבת. (ושלא תעיזו להגיד ליד רן, האופה - "קוראסון"!!!) באותו זמן, ביגה היה בית קפה קטנטן (4 שולחנות) במרכז טבעון, ומאפיה קטנה ברמת ישי, שספקה את הסחורה לבית קפה ולבתי עסק אחרים בסביבה. הרומן ביני ובינו (הקרואסון) התפתח, מקום עם המון פוטנציאל בכיכר תנועה של טבעון התפנה, ונפל עליי לעצב את הבית קפה+מאפיה של ביגה, שבשלב הזה התחברה למוסד ותיק יותר חיפאי (גרג) עם המון אהבה המקום הקטן הזה נבנה. עם עוד יותר אהבה, רן בן דויד, האופה הכי סקסי בארץ אופה את הלחמים שלו יום יום. חוץ מהקרואסונים ומאפים נפלאים (שגיל חובב שיבח אותם והיה אחראי על התנהרות לא מבוטלת של אנשי המרכז לצפון הרחוק), רן אופה לחמים ועוגות מדהימות! לחם התבלינים שלו מעוררים אצלי געגועים עזים לאיש ולמאפיה, וחובה עליי לציין שיש לו את העוגות הבחושות הכי טעימות שטעמתי אי פעם. עוגת השוקולד שלו מ-ד-ה-י-מ-ה!! (ואני לא מהחובבות עוגות שוקולד) עוגת הגזר - חלומית והשמרים.........אחחחחח השמרים......!! המנות המופיעות בתפריט הן המנות של "גרג" מגוון רחב מאוד של סלטים, טוסטים, סנדוויצ'ים וכו' עצומים בגודלם ביחס למחיר המקובל במרכז (הסנדוויץ עם רוסטביף בדבש הוציא ממני קולות מביכים) טורטיות טובות, אנצ'ילדה מעושנת ומצויינת, בקיצר - איך שאומרת המתועבת מיכל אמדורסקי בתכנית ההיא: "אני מאוהבתתתתתתת!!!" טעים נעים מקסים!

גסטרו

New member
גם יפה וגם אופה...ואם בעניני מאפים

אז לה פניריה ברעננה - מול קניון רננים-נרכשו היום לחם עם פלפלים קלויים - מצוין וקראנץ שמרים עם שקולד מריר - לא האולטימטיבית כי התוך רטוב מדי לטעמי אבל מתקרב...יש ארוחות בקר בכל שעות היום אמר לי הקונה והקפה מצוין.

עמית@

New member
בהחלט מופלא.

בתור מי שגדלה בטבעון ומגיעה להורים פעם בכמה זמן, יוצא לי לאכול לא מעט מפרי המאפייה הזו. אין על הטארטים הזעירים עם האגוזים.. או העוגיות הסדוקות
בהחלט מוצלח ואיכותי בעליל.

cookie13

New member
אחרי שאסיים ללקק כאן ת'צבעות

מכל הסרטנים ומולים מאתמול...

למעלה