אחחח איזו הקלה

shiray

New member
אחחח איזו הקלה

אני לא יודעת כמה מכם ידעו, בגלל שכשהנושא עמד על הפרק הפורום עוד לא היה קיים, אבל לניקול הוצע התפקיד של אשת החתול בסרט "אשת החתול" שייצא בקיץ הזה. היא שקלה את התפקיד, הרוב בטים ניקול היו לחוצים, חלק דווקא שמחו לשמוע על האפשרות הזאת. אני אישית ישר הייתי נגד כי מישל פייפר הייתה מדהימה בסרט ולא בא לי שיתחילו להשוות, חוץ מזה שלסחק בסרט באטמן ואז בסרט שמבוסס על דמות מבאטמן זה לא משהו שהתלהבתי ממנו... בקיצור ניקול סירבה להצעה ומי קיבלה אותה? האלי ברי. עכשיו הסרט עוד מעט יוצא, יש כבר תמונות, והתמונות האלה רק מראות כמה אפשר לשמוח מזה שזו לא ניקול בחליפה המזעזעת הזאת... איזה כיף זה לדעת שאפשר לסמוך על הבחירות של ניקול.

ערן1987

New member
ראיתי תמונות באתר "סרט"

הם באמת רציניים? זה מזוויע!! גועל נפש ממש,איכס.. בא לי להקיא ממש

shiray

New member
אכן גועל נפש!

בעין הדג כולם התחילו להזהיר לא לראות את התמונות כי זה מזוויע ועושה טראומות והכל... זה ממש נורא! אני לא מבינה מה המעצב/ת תלבושות חשבה לעצמו/עצמה... מה עבר להם בראש? יש כבר תלבושת של אשת החתול אבל לא נעשה משהו נורמלי כמו שם אלא משהו מזוויע בכוונה?!?!? לא ברור הקטע הזה... ובהתחלה כשדיברו על זה שהתפקיד הוצע לניקול אמרתי שבתכלס אפשר לראות אותה בתור אשת החתול, אבל כשראיתי את התמונות נסייתי לדמיין איך ניקול הייתה נראית בגועל הזה וזה נורא...

Padme Amidala

New member
חחח

ראיתי תמונה אחת.. באמת נראה די נורא. הרבה יותר טוב שהיא העדיפה לעשות את דוגוויל. זה רק מראה כמה היא חכמה.

Kidmaniac Liron

New member
את יודעת מה מצחיק?

מה שאמרת זה *בול* מה ששמעתי בשבוע שעבר איפושהוא, ואני בטוחה שלא קראת את זה שם! בקיצור, אנשים יורדים על זה בטירוף, על הסרט, על האלי, על התלבושת, על הקליפים מתוך זה... מזל, מזל, מזל שיש לניקול שכל.

shiray

New member
אחחח באמת??? איפה שמעת???

ומה לעשות- צריך להיות עיוור כדי רק לחשוב שהחליפה הזאת לא מזעזעת... אבל שמעת משהו על זה שהסרוב של ניקול היה טוב??

למעלה