אחחח איזה שווה!

אחחח איזה שווה!

אז ככה: היתי היום בחנות של טאוור רקורדס והסתכלתי על סרטי הדיוידי , והיו סרטים שכתוב שהם במבצע ועולים 29.90 (!) חיפשתי ומצאתי את "אדון הלילה" או "NIGHT MASTER" !!! טוב אני ממשיכה בחיפוש ומוצאת את "השעות" ב64-!!! האמתי שחיפשתי אותו , אבל את "אדון הלילה" לגמרי במקרה ראיתי , ועד לא ראיתי אותו , רק חלק קטן ממנו , ואז א"חכ הלכתי לסטימצקי ושם קניתי את "הכתם האנושי" שעד לא ראיתי... ב99.90! , בקיצור קניתי 3 דיוידי (של ניקול!!!) ב-200 שקלים!!! ואחרי הדיוידי של "קולד מאונטן" אני פשוט עוקבת בטירוף!!!

shiray

New member
Wow that's great!

Until now I bought the CM DVD for $19 (BTW Liron- I didn't see any subtitles in English- there are subtitles for the movie or not? ) and Nicole Kidman- the biographt fot $11... I think that during the flight back I'll write TONS of new short facts about Nic.

shiray

New member
Update

I also bought Far & Away DVD for $10 and PM DVD for $12!!!! And Liron- I checked in like 5 stores for the book, but my dad told me that in NY they'll have it....

תיתחדשי!!!

איזה כיף! חחח גם אני עכשיו בזמן האחרון בקניות של סרטי דיוידי של ניקול... , טוב עד לפני חודשיים לא היה לי דיוידי , קניתי 6 סרטים!!!

Kidmaniac Liron

New member
פששששששש

תודה על העדכון! עכשיו אני מתלבטת אם לקנות אותם למרות שיש לי אותם בזון 1. בכל אופן - תתחדשי!

למעלה