אחחח... איזה סופ"ש...

Yaniv-DC

New member
אחחח... איזה סופ"ש...

אתמול קרה דבר בפעם הראשונה. לא שתיתי יותר מהרגיל, שתיתי הרבה פחות מאשר בשבוע שעבר, ובכל זאת... בפעם הראשונה נמחק לי קטע שלם מהזיכרון. זכרתי שכריסטופר אמר לי בוא נלך הביתה, אבל איך לקחתי את המעיל, את הדרך בקור המקפיא, את העצירה בסבן אילבן ואת ההגעה הביתה - אין לי במח. להכרה חזרתי כשמצאתי את עצמי מוציא דברים לתוך האסלה (מה שלום WC, אגב?) ולא מהכיוון הנכון. בפעם הראשונה. לפחות התעוררתי בבוקר (מוקדדדדדדדם!) ללא חמרמורת, כאבי ראש ותופעות אחרות. ואחרי הגועל הזה - הוצאתי את הראש מהחלון, ומה אני רואה? הגלגלים של המכוניות מכוסים בשלג! כל כך הרבה שלג על וושינגטון, וכל זה דווקא בפרזידנט'ס דיי וויקאנד, כשאין בית ספר לבטל
אבל ממש מהמם שם. מקס, תוציא ראש גם

liat129

New member
ואצלנו לעומת זאת..

יצאה לה ה
, והיה יום מקסים, אז יצאנו לטייל! והיה כיף... בקשר לשתייה, דרך אגב, אם שתית המון ואתה לא רוצה לסבול מהנג אובר ביום למחרת, לפני השינה תשתה כוס חלב. בדוק!

וממלץ להוסיף לכוס החלב גם

כמה כוסות מים. החלב בא לסתור את החומציות שנוצרת בקיבה בעקבות היין (=מה שגורם לבחילה/הקאה). רוב התופעות של ההנג אוובר, הן תוצאות לוואי - אלכוהול גורם להתייבשות הגוף והתוצאות הן מהתייבשות הגוף. לכן כמה כוסות מים. או במילים אחרות - ליטר מים + כוס חלב ותקום בבוקר כמו חדש (אולי אפילו יותר טוב מכמו חדש, ואולי אפילו כבר בערב - המצב ישתפר).

ליילה

New member
אצלנו הסוף שבוע הזה הקור

פשוט עבר כל גבול, והגענו למינוס 34 צלזיוס. מי היה מאמין שאני עוד אחיה בכלל בקור כזה... אפילו האוטו מחה נואשות, וזו פעם ראשונה שאני רואה מכונית שתוך כדי נסיעה במקום להתחמם הולכת ומתקררת... אבל מה שכן, חג האהבה או לא חג האהבה, אני רוצה קצת להשוויץ ביקר, שהפתיע אותי במוצ"ש עם... טבעת יהלומים
אז בסך הכל, סוף שבוע מדהים ללא ספק

liat129

New member
איזה מותק!

כנראה שהוא קורא הודעות פה.. נראה לי אני מאמצת את השיטה הזו!

גשום וקר ואני עם עצמי

הגשם לא מפסיק לרדת קר מאוד (2 מעלות)ורטוב כל כך עד שמתחיל לצמוח לי עובש באוזניים. והכי חשוב הבעל היקר שלי בישראל אוכל שווארמה אההה.

יורד גשם ואני כאן

הגשם לא מפסיק לרדת . קר וגשום ורטוב (2 מעלות) וכבר התחיל לצמוח לי עובש באוזניים. ובנוסף לכל הבעל היקר שלי נמצא כרגע בישראל, אוכל שווארמה וקרמבו.

DJNYC

New member
תמיד זה ככה אצל האמריקאים

כל פעם שהיה מזג אויר ממש בעייתי זה או יום ראשון, או חג... זה אף פעם לא הפריע למהלך השבוע הרגיל... כמה עצוב למי שעובד בחגים

יניב, השלב הבא זה עמידה בצומת

עם שלט של VIETNAM VET... שמע, השלג כבר מגיע לחלון של האוטו. גם מדי כמה זמן עובר טנדר מעצבן שדוחף את השלג לכיוון המכוניות החונות, אז הערמה הולכת ומצטברת. בקיצור, עברתי את הגיל, אז אם אתה מכיר מישהו שרוצה להרויח כמה ג'ובות ויש לו מעדר, שלח אותו אלי...

למעלה