אחחח איזה כיף...

who is this

New member
אחחח איזה כיף...

לא להיות בטכני... השבוע התחלתי ללמוד בבי"ס החדש שלי, ואני אומר לכם, הרמה שם הרבה יותר גבוה מבטכני, המורים הרבה יותר טובים והתלמידים הרבה יותר טובים.... הטכני הוציא אותי בנאדם בוגר יותר ועל זה אני מודה לו, למדתי להתמודד עם אנשים שמסנים להרוס לך את החיים, עם בעלי מקצוע שלא מבינים כלום.. החדשים שבאו השנה, אתם לא בפנימיה, אז אל תתווכחו אם הטכני זה כלא או לא.. אתם יוצאים כל יום הביתה... אני שמח שטוב לכם שם והכל, שיהיה לכם בהצלחה וגם לוותיקים... הטכני עבר מספר שינויים וכמו כן גם שכבת י"א שקיבלה ממ"ח חדש (בליטי, שרוב השכבה מכירה), ומפקד שכבה חדש שאני לא יוגע עליו הרבה רק שהוא בא מגף אחר בטכני והיה מפקד של חיילים.. (תקנו אותי אם אני טועה). אני מקווה שהטכני יחזור להיות אותו בי"ס טוב שלפני כמה שנים היללו ושיבחו והמליצו כי היום הוא ממשלא מומלץ אבל בא מפקד בי"ס חדש, שאולי יהיה יותר טוב. לכל תלמידי י"א, י"א זו השנה הכי קשה בכל בי"ס טבמיוחד בטכני, אני לא ידע מה איתכם אבל אני עושה השנה שתי בגרויות מתמטיקה ושני בגרויות אנגלית (מועד חורף, ומועד קיץ) אז ככה שהולכת להיות שנה עמוסה... ועוד לכם בטכני עם כל מסדרי המפקד והלחץ של הטכני.. תיקחו הכל בקלות... אה, וצפו לביקור שלי בזמן הקרוב... לחדשים, אני מקווה שתשתלבו בטכני ותהפכו להיות שוחרים טובים ואזרחים טובים יותר, ושנה טובה!

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

שמח שהתחלת ברגל ימין
ואל תדאג אנחנו עושים איזה 6-7 בגרויות השנה.. פיי...

pure_as_fire

New member
who is this אתה פשוט

בן אדם חכם ואני שמח שהתעוררת בזמן הלוואי שגם אני הייתי מתעורר בזמן

למעלה