אחחחח איזה ערב יפה!

אחחחח איזה ערב יפה!

כרגע חזרתי מ"ערב כשירונות צעירים" שהיה לנו מהבית ספר והיה מה זה כיף!!!! פתאום עלו לבמה שלושה בנות עם כיסאות ואני חשבתי לעצמי שזה הולך להיות עוד ריקוד משעמם ופתאום אני שומע את הפתיחה של i was hoping מהאנפלגד אחחח זה היה ממש נחמד לראות איך הן רקדו לצלילי השיר המדהים הזה (עזבו שהן היו גרועות רצח) אבל רגע לא נגמר הערב, נחשו מה היה השיר הסוגר של הערב??? u oughta know!!!!!!1כן מישהי שרה אותו ואני וכול החברים שלי מה זה השתגענו וקפצנו!! בקיצור היה ממש כיייייף!!!!!!

Rוית

New member
איזה מגניב../images/Emo70.gif

תגידו זה רק הבי"ס שלי שמשעמם?!

symptoms

New member
וואו סבבה

הילדים בבית ספר שלי אפילו לא יודעים מי זו אלאניס

נריה פי

New member
אצלי בביצפר

יותר נכון בשכבה שלי יש רק כמה ילדים שיודעים מי זאת. בלעעעע

Mr Freeze

New member
אנשים שמכירים את אלאניס -לא כזה שוס

אני חזרתי היום מטיול שנתי. בכיתה שלי יש מישהי מטומטמת (אבל באמת!), שכבר לפני לא הרבה זמן הבנתי שהיא אוהבת את אלאניס (היא זימזמה את "סו אנסקסי" ומאוד נהנתה להזכיר את שמה בהקשרים 'אירוניים'), ובאוטובוס היא ישבה כמה כיסאות מאחוריי וכל הזמן שמעה את ג'גד. מהרגע שקלטתי את זה, לא יכולתי להמשיך להקשיב לאלבום בטיול. זה לא ברור לי. היא גם אוהבת את "באפי"! אני ממש לא מבין איך היא יכולה להיות כ"כ מטומטמת.

אצלי בבית ספר יש דווקא מלא אנשים

שמכירים את אלאניס והרבה שגם שומעים אותה, בהתחלה אני גם חשבתי שאני לבד אבל כול פעם אני מגלה עוד ועוד אנשים שאוהבים אותה... (מלכה או לא?)

AlanisJunkie

New member
וואו..חיים יפים יש לכם בבית ספר.

אני רב כל הזמן בבסיס עם איזו ערסית אחת שתעיף את הקלטות (!!
?) המגעילות שלה, ושלא תכבה לי את המערכת כל פעם ב- I WAS HOPPING. אומנם מישהו שם שמע את תפילתי, ואחת הקלטות (!!!!
?) שלה די התערבלה ואיבדה עצמה לדעת בתוך המערכת, אבל עדיין, היא מרגיזה בטירוף.

Rוית

New member
../images/Emo45.gif! או לחילופין

"בטעות" תקליט לה על המוזיקה שלה.. (זו קלטת אמרת נכון?) |אותו מבט תמים של שרימפיניון|

AlanisJunkie

New member
צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים.

כאמור, הקלטות שלה מאבדות עצמן לדעת ונקרעות לגזרים בתוך המערכת.

למעלה