אחחחח איזה חראא !!!!

Dr koko

New member
אחחחח איזה חראא !!!!

מזה השטויות האלה ???? שלחתי 3 מתיישבים כדי לפתוח כפר חדש, 13 שעות לוקח להם להגיע. אני מסתכל עכשיו שנשאר להם עוד 3 שעות ואני רואה שכבר מישהו אחר לקח את הכפר הזה . מה אני אמור לעשות עכשיו???

Dr koko

New member
אבל אני שלחתי את המתיישבים לפניו...

זה לא פייר שלחתי אותם לפני 10 שעות והוא לקח לי את הכפר.

bendelac

New member
אולי הוא שלח לפני

15 שעות ואז הוא שלח לפניך. בכל אופן בגלל זה טוב לקחת את הכפרים בסביבה שלך. ואין פה שום עניין של פייר או לא.

Dr koko

New member
סתכל;

למתיישבים שלי לוקח 13 שעות להגיע לכפר הנוכחי. הכפרים האחרים שלו קרובים מאד לכפר ששנינו רוצים. לי נשאר 3 שעות כדי שהמתיישבים מגיעים ואני רואה בדיוק בשעה הזאת שהוא כבש את הכפר, זה ברור מאליו שאני שלחתי ראשון. ואולי זה באמת לא הקטע של פייר או לא. אבל ברגע שמישהו שולח מתיישבים, מערכת המשחק צריכה לכתוב משהו או לא לתת למישהו אחר לשלוח מתישבים לאותו המקום. ככה חשבתי בכל אופן.

n lee

New member
תראה

שאתה שולח מתיישבים לבנות כפר אף אחד לא רואה אם שלחת או לא ככה ששני שחקנים (או יותר) יכולים לשלוח מתיישבים לאותו המקום מי שתופס אותו הוא זה שהגיע לשם ראשון יכול להיות אפילו ששלחתכם את המתיישבים באותה דקה או שנייה אבל הוא היה קרוב יותר וזה מה שעושה את ההבדל מומלץ מאוד לא לשלוח מתיישבים מעבר ל30 משבצות כי ככה גם הזמן של הסוחרים יהיה הרבה זמן ויהיה מאוד קשה לפתח את הכפר הזה רצוי לבנות קבוצות של כפרים קרובים אחד לשני וכשיש כפר חיטה לבנות סביבו מספר של כפרים רגילים בשביל אספקה של משאבים

למעלה