אחחחחחח איזה פרק

harmless

New member
אחחחחחח איזה פרק

הפרק הזה מסמל לדעתי את מה שג'אג באמת, את התקופות הטובות שלה. הזמנים שהיינו רואים פרק והיינו יוצאים מחויכים. הזמנים שמשפחת רוברטס לא הייתה כזאת מעצבנת, וואב היה בן אדם, סטורג'יס והארם היו חברים, לטיינר ואיי ג'יי היו קטעים מצחיקים, היה את סינגר כדי לשנוא, הארם היה הגיבור של הסידרה (ולא איזה מישהו שמעיפים החוצה כי רוצים להשיג קהל צעיר יותר- מה לעזאזל הם חושבים לעצמם?!), למאק היה שיער נורמלי וכנראה שהשכל עדיין היה במקום- אתם יודעים לפני הדליפה, והארם ומאק היו חברים טובים, שמחייכים אחד לשני, ואפילו מתנשקים. ג'אג הייתה משפחה גדולה ומאושרת, עכשיו כבר אי אפשר לקרוא לסידרה ג'אג. למאק גדלו העקבים, והתקצרה החצאית כנראה החצאית קטנה עם מידת האייקיו. פתאום לה ולבחור החדש "יש מתח מיני" פליייייייזזזזז! גיב מי א ברייק וויל יו! , למייקי יש יותר הופעות מהארם שמופיע בערך 30 שניות לפרק. סטורג'יס נהיה כזה נבלה, אייג'י כבר לא בסידרה, סינגר מצאה את מותה, והארם ומאק כבר בקושי מדברים , שלא לדבר על זה שבקושי נמצאים באותה סצינה ביחד. אין המשכיות, וגם העלילה כבר לא משהו. בקיצור (ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה) הגיע הזמן לסיים- ויפה שעה אחת קודם!

ואת נתת מלאאא ספוילרים../images/Emo3.gif

שחלקם ידעתי והעדפתי לשכוח... תודה תרי

חבל שאין פה איקון של מלאך בשבילך תר

חחחחחח
חוצמזה...שהרגע הגעתי הביתה ומיותר לומר שלא ראיתי את הפרק ובנוסף התנור אפה רק 20% מהשטרודל שלי
אגב תר, יש משהו חדש בנוגע לפרק האחרון של העונה?

Hieros Gamos

New member
אני מבקשת, סמיילי מלאך זה שמור לי!

אניווייייי יש לי מחשב
אבל אני לא יודעת כמה אני אכנס היום כי יש לי מחר מבחן על כל החומר בלשון ואני צכה לחזור עליו חח אניוויי נראה אתכם מתישו היום לכמה דקות

Hieros Gamos

New member
the source of all evil

מוווהאהאהאהאהאה חחח איך גילית? ולמה לא היית חושב עליה?

זה היה קשה מאוד למען האמת...

זה דרש שעות של חקירה, עד שהיא פשוט אמרה לי
... פרט לעובדה שהיא בשכבה שלי היא איתי באנגלית חמש יחל ויש לי השבוע הרצאה על ג'אג (כל הצעה יצירתית תתקבל בברכה, כמו שאלונים וואט אוור), ואז היא אמרה שיש לה ידידה שפנאטית על ג'אג, אז אמרתי תביאי אותה לפורום 903, אז היא אמרה שהיא כבר שם - הסאימון נפל לי
... ולא הייתי חשוב עליה כי היא לא הייתה בגרמניה, חשבתי שמישהי מגרמניה סיפרה לך (למרות שכעת אני הסיפור הרשמי של הקב"ט של משלחות פולין
)

Hieros Gamos

New member
חחחחחחחחחחח

אוקיי. היא הייתה בכפ"ת ביום שישי שעבר חח היה ממש כיף
חוצמזה שהיה קטע שהיא דיברה עם שיר בטלפון וסיפרה לה הכל על מה שהיא צריכה למבחן בהיסטוריה ובספרינט לא נורמלי ואנחנו כזה 9 י'ניקים מסתכלים עליה במן WTF?! למה לעזאזל את זוכרת את זה?!?! חח ואז היא עוד אמרה לחברה שלי שהיא צריכה להתחיל ללמוד להיסטוריה
go figure.... אניווי מי מוכן להזכיר לי למה אני לומדת לשון?

את רוצה מכות מאמיר../images/Emo35.gif

סיבה טובה ללמוד^^ הוא לשון זה חביב, נחמד לדעת את השפה.. כן, נו זו עדי, היא אחת מהילדות היותר לומדות בכיתתה
.. נכון היה לנו ולהםמבחן היום, שלנו היה קל - שלהם בטח לא
מגיע להם, סוף סוף סבל לכיתה הפרוטקציות
.

Hieros Gamos

New member
חחחח למה פרוטקציות?

ואמממ תראה אם מכות מאמיר אומר בלי לשון אז אני אקח את העסקה חח

harmless

New member
גל ! גוד טו הב יו באק!!!!!

פיינאלי! אגב נראה לי שיצאתי מכל הקטע השיפרי. אם מאק לא רוצה את הארם שיהיה לה לבריאות. הוא צריך מישהי נורמלית, שיש לה שכל (שלא דולף) אבל לא בעיות נפשיות. מאק הזאת גורמת לו רק סבל, הגיע הזמן שיהיה קצת שמח,ויפה שעה אחת קודם! העיקר עכשיו זה הארם בלי חולצה

Hieros Gamos

New member
גוד טו בי בק ../images/Emo9.gif

ואמממ טוב לוידעת בואי נגדיר את זה ככה- אני כבר לא בלחץ על זה שהם יהיו ביחד. אני מאוד אשמח אם זה יקרה (בכל זאת...כל כך הרבה שנים של לחכות לכלום?!) אבל עדיין...העיקר הארם בלי חולצה

למעלה