אחחחחחחח

bigbadjoe

New member
אחחחחחחח

איך אני אוהב את הפרק הזה באפי ממש יפה וחמודה ככה.... anyway כמה דברים לא הגיוניים: 1) אסור לפתוח חלונות בשריפה, זה מאיץ אותה. 2) איך היא נתפסה בצינורות הללו בדרך לחלון כשהם מעל לאש ועשויים ממתכת ? ד"א SHY זו להקה אמיתית?

dawn 14

New member
כן

זה אחד הפרקים שאני הכי אוהבת בעונה הזו, וחוץ מזה ההוא שם השיער החום הקצר משחק בפרק איפה הדברים הפראיים את ההוא שנוגע בקיר ואני עדיין לא הבנתי מה הקטע של הקיר הזה והוא הראשון שנוגע בקיר ומדבר אם ההיא.

bigbadjoe

New member
אוקיי

מצאתי !! SHY לא אמיתיים (למרות שיש להקה כזו בגרמניה) את השיר מבצעים להקה בשם THC ולשיר קוראים OVERFIRE

dawn 14

New member
משהו זוכר

את האיש ההוא שעמד ליד הקיר ונראה לי שהם דיברו על צרפתים או על השפה צרפתית משהו כזה, זה אותו אחד שיהיה בפרק היום אם הבירה זה אם השיער החום לא השחור זה שהוריד את החולצה ראשון.

talrv

New member
לגבי הקיר...

זה די ספוילר למי שלא ראה את כל העונה הרביעית אז...... אני חושבת שהקיר נתן לאנשים אורגזמות, או סיפק אותם מבחינה מינית או משהו כזה... אני לא ממש זוכרת אם זה הבנאדנם שנשען על הקיר אבל אני מאמינה לך..... לגבי הפרק של היום - אני נורא אוהבת את הפרק הזה!! הרג אותי כשבאפי חובטת לפארקר השמוק בראש.. אני לא יכולה לחכות כבר לשבוע הבא ביום שלישי הבא אחד הפרקים הכי טובים של באפי אי פעם - משהו כחול....

Schnickelfritz

New member
החלק של פרקר ווילו:

ראיתי את הפרק עם אחי והוא עוד לא ראה אותו ואז הוא נורא התעצבן שגם ווילו "נופלת בקסמיו של פרקר" ואז היא... לא- זה היה מאוד מבדח
בכלל- הפרק היה ממש יפה, באפי שם ממש מצחיקה
כל הפרק הזכיר לי את מה שהיא אמרה בטקס הסיום: Fire Bad, Tree Preaty הכל היה בנימה כזאת

pokegirl

New member
fire bad, tree pretty

חחחחחחחחחחח בדיוק כמו- fire bad fire pretty fire angry!!!

למעלה