אחחחחחחחח.... המנגינה...המנגינה... תהנו
M magy New member 19/8/03 #2 ועוד איך נהנים................ הבריזו לי........ניסיתי הכל....... הבריזו לי............נפגש בפסטיבל הבא........ חחח
ועוד איך נהנים................ הבריזו לי........ניסיתי הכל....... הבריזו לי............נפגש בפסטיבל הבא........ חחח
נ נועם סטאריק New member 19/8/03 #3 אוי וויי פריילעך ../images/Emo13.gif שעות שעות אני יכול להקשיב לזה. איזה יופי איזה תענוג... אני לא יכול יותר... תגיד איש, מותר ככה להנות בעולם הזה?
אוי וויי פריילעך ../images/Emo13.gif שעות שעות אני יכול להקשיב לזה. איזה יופי איזה תענוג... אני לא יכול יותר... תגיד איש, מותר ככה להנות בעולם הזה?
א איש הרוח New member 19/8/03 #5 אתה שואל אותי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אני לא רב ר' פראז הוא רב הפורום))) עכשיו ר' נועם שלנו.בא נקשיב ביחד לעוד קטע מתוק מדבש
אתה שואל אותי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אני לא רב ר' פראז הוא רב הפורום))) עכשיו ר' נועם שלנו.בא נקשיב ביחד לעוד קטע מתוק מדבש
פ פראזניק New member 19/8/03 #6 הרב את ריבנו אני רב, רב מדופלם, מומחה למריבות (יש הרבה אנשים שיסכימו עם זה )
O ora11 New member 20/8/03 #8 ערב טוב איש../images/Emo13.gif האייקון בסדר? תודה תודה באמת הנאה גדולה. יישר כח איש .
O ora11 New member 20/8/03 #10 תודה איש ובוקר טוב תודה לתגובה בשל התמונות ד"ש בחזרה גם לאריאלה וגם לאמך.