אחות של..

אחות של..

"נועה, מה את עושה כאן?" אני שואל, מופתע ושמח למראה אחותה של השותפה שלי יושבת במטבח ביתי. בסקירה קצרה מלמעלה למטה (קצת זול אבל יעיל) אנחנו נראה שיער שחור קצר, עיניים עמוקות, חיוך מליון דולר, חזה יפהפה ורגליים ארוכות. "אהלן" (עושה רושם שגם היא שמחה לראות אותי), "באתי ללמוד פה קצת לפסיכומטרי. לנצל את הבית של אחותי קצת, מה יש?". יש אלוהים. לצערי, (אני באמת מצטער בשבילה) היא לא הצליחה ללמוד כל כך באותו ערב. מכיוון שאחותה (היקרה עד מאד) בילתה את הלילה..ובכן, במקום אחר, עבר עלינו ערב מדהים וסקסי שבמהלכו דיברנו, עישנו, שרנו ו...זהו. ברגעים מסויימים המבטים שלנו בלעו זה את זה, ברגעים אחרים היא עברה מאחוריי נוגעת לא נוגעת בי, עוברת קדימה, רוכנת אליי, קרובה קרובה, אני מרגיש את השיער הקצר שלה נוגע בפניי- ואז היא מתרוממת בחזרה, ממשיכה לדבר. וזהו. "אדיוט! אדיוט!" אני אומר לעצמי כשאני אומר לה לילה טוב, כשהיא סוגרת את דלת חדר השינה של אחותה. "איך לא עשית כלום" אני מקלל ונכנס גם אני למיטתי. חמש דקות אני מתהפך, ואז, דלת החדר שלי נפתחת. נועה בפתח. חולצה לבנה, תחתונים. זהו. היא נכנסת ואומרת את המילים שאני בטח לא אשכח לעולם. "אל תיבהל. יהיה לנו כיף". מילים מוזרות נכון? אולי היא היתה צריכה להרגיע גם את עצמה.. אני שוכב על הגב, כשהיא פשוט מתיישבת עליי, כמו שהיא, כמו שאני. מלטפת לי את החזה, רוכנת קדימה ומנשקת אותי. אני לא בוק כמו שהצטיירתי עד עכשיו. גם אני יודע את העבודה. אני מנשק אותה בחזרה, הלשונות שלנו נפגשים, אך עדיין בעדינות. אני מרגיש איך השפתיים שלה מתרככות בהדרגה. אני מנצל את התנוחה שלנו עכשיו בשביל להוריד לה את החולצה. (עוד מעט אני צופה היפוך ואז זה מסובך יותר..). עכשיו החזה שלה מעליי ואני מתקשה לתאר את ההרגשה. אני מושיט אליו את ידיי. מלטף אותו, שד אחרי שד, עולה עם היד גם למעלה אל העצם הזאת שמתחת לצואר (קליביקולה שמה) ואל הפנים החלקות שלה. היא עוצמת עיניים ומתמכרת למגע. ועכשיו- ההיפוך. אני מעליה. אנחנו מתנשקים בלהט. הלשונות שלנו מתלעסות, אנחנו שנינו נאנחים מהתשוקה המתגברת. האגנים שלנו זזים, אבל עדיין עם מעט הבגדים שעלינו. אני מנשק אותה בלחי, עובר עם הלשון אל הצואר, נושך, מלקק, לאט. היא עוצמת עיניים ונאנחת. אני ממשיך במסעי עם הלשון. ועכשיו אני מוצץ לה את הפיטמה. מלקק את השד, את הרווח שבינהם, ועובר גם אל השני. היד שלי על השד הפנוי, מעסה ומלטפת. ופתאום היא פותחת את העיניים ו..הופכת אותנו. "זאת ההצגה שלי כאן..." ושוב היא מעליי, ושוב אני מסתכל משתאה, מעונג. זה כבר נורא ארוך. אני אפתח הודעה חדשה. אתם באים?

היית מצרף את שני החלקים יחד, כדי שיידעו שזה החלק הראשון, אך מה נשאר להגיד סיפור מחמם חושים מלאכית כחולה

למעלה