אחות של שבוי

yabubi

New member
אחות של שבוי

אני נקרעת! אני שומעת את גלעד שליט והלב שלי מתפוצץ. מה עובר עליו שם? לבד, וקר לו, והאנשים האכזרים האלו שסביבו... ומה עבר למשפחה שלו בראש כששמעו את הקולות?אושר שהוא חי, וכאב על שהוא לא איתם. ושנה שלמה של געגועים... התמונות, המחשבות והיסורים.. הכל חוזר. הכאב מפלח את החזה. אח שלי לא חזר בחיים מהשבי. מקווה שהממשלה שלנו תהיה מספיק חכמה וחזקה ואמיצה להחזיר את שליט הביתה בקרוב.

אחשל

New member
../images/Emo201.gif

אישית, אני מרגיש חוסר אונים מאוד גדול בענין הזה., לאור התנהגות הממשלות בעבר אני מאוד סקפטי לגבי מה שיקרה בהמשך. עצוב מאוד, כואב מאוד ../images/Emo10.gif

דליה ח

New member
קולו של גלעד, מצמרר

מהממשלה אין לי כבר ציפיות, אבל לצערי גם התקשורת עברה כל גבול. להכנס לתוך הפנים של אמא ואבא של גלעד, ברגעים שהם שומעים בפעם הראשונה את קולו. לי היה קשה מאוד לראות את זה. אני מקווה שנופתע לטובה, וגלעד יחזור הביתה , הוא וכל חייל אחר שנפל בשבי שווה כל מחיר. אני לא מנסה אפילו לדמיין מה מרגישים ההורים, כשהבן שלהם שבוי בידי אנשים צמאי דם וחסרי לב.

נקרעת עצובה וחסרת אונים

לדעת שיש בנים בשבי , לדעת שיש אימהות שלא יודועת מה על בניהן , לראות את נעם שביט רץ בכנסת להתחנן לחברי הכנסת למען החזרת בנו.. חוסר צדק משווע ... מרגישה בגידה של המדינה ...מרגישה שאין במי לבטוח... ועצובה מחוסר האונים ....

yamkachol

New member
כדאי לזכור שזה בדיוק

מה שהחיזבאלה רוצה. שרגשות כאלה יתרוצצו בראשנו ויסחררו את מחשבותינו. הם אנשים חסרי מצפון. אטומים. מרושעים. פשוט רשעים. הם אומנים בשימוש באמצעי התקשורת בלוחמה פסיכולוגית - לוחמים טובים. כדאי לזכור זאת. מאחל לכל השבויים והנעדרים לחזור בחיים ליקיריהם.

למעלה