אחות של קורט.. ?

• פותח הנושא Noiz
  • פורסם בתאריך

Noiz

New member
אחות של קורט.. ?

איפה? מה היא עושה עכשיו? היא חייה? מה היא עשתה? תוכלו להסביר לי קצת? לספר לי?

תשובה:

קוראים קים קוביין- אחותו החורגת של קורט. היא הייתה הילדה הקטנה שמשתתפת בקליפ של הארט שייפד בוקס. אין ממש פרטים עליה מאיפה שניסיתי לחפש. היא בחיים אם אני לא טועה... לא ידוע לי מה היא עושה עכשיו. אני יודע שהיא הייתה גרה בבית שהיה שיך לקורט וקורטני במשך תקופה מסויימת עד שהוא נמכר במכירה פומבית ב2005 בעבור 300 אלף דולר. אם אני אמצא עוד פרטים אני אמשיך. כרגע זה כל מה שידוע לי.

dan the man

New member
היא מופיעה בסרט

"קורט וקורטני"..יש איתה ראיון בבית שלה והיא מראה כל מיני תמונות של קורט כשהוא היה קטן ומספרת עליו...

נראה לי שאתה מתבלבל,

אתה מתכוון לדודה של קורט שקוראים לה בוורלי אם אני לא טועה.

Noiz

New member
ועוד שאלה..

מה מאפיין את הגראנג'? שאני התחלתי לשמוע חשבתי שזה הצליל של הגיטרות... ועכשיו אני מבין שזה.. שקט, והפסמון.. ההיפך משקט? מה מאפיין בעצם את הסוג הזה?

dan the man

New member
שרשרת לבנאדם הלא נכון..

אבל יענו לך פה....או לפחות יתנו לך איזה ציטוט מויקיפדיה

litalove

New member
קוראים לה קימברלי(קים) היא לא אחות חורגת!!!

היא נולדה בשנת 1971 (כלומר היא בת 36 היום). היא לא אחותו החורגת!!! פשוט אחרי שהוריהם של קורט וקימברלי התגרשו(בשנת 1976),אז הפרידו בינה לבין אחיה קורט.. האמא,וונדי קוביין,לקחה וגידלה את קימברלי לבד ואת קוביין שלחו לקרובי משפחה.. וונדי התחתנה עם גבר נוסף ששמו פאט אוקונור, ולכן קימברלי החליטה לשנות את שם משפחתה,והיא כיום קימברלי אוקונור. הבנתי שהיא שיקרה פעם וטענה שהיא חצי אחות שלו.. יש גם תמונה משפחתית של ארבעתם ולא צויין שלאמא היה רומן או משהו..

את זה לא ידעתי...

אני יודע על איזה תמונה את מדברת. אבל עזבי רומן, ההורים שלו התגרשו כשהוא היה בן 9, מאז אולי אמא או אבא של קורט הקימו משפחות אחרות... אני יודע שהילדה הקטנה בקליפ של הארט שייפד בוקס היא אחותו החורגת של קורט. (נראה לי, אני כבר לא הכי בטוח עכשיו...)

litalove

New member
you know i'm right תכנס בבקשה../images/Emo26.gif

הילדה שמופיעה בקליפ של heart shaped box היא אכן חצי אחותו של קורט קוביין. היא הבת של וונדי אוקונור(אימו של קורט) מנשואיה השניים לפאט אוקונור. השם של הילדה מהקליפ הוא Brianne O`Conner (בריאנה אוקונור). בריאנה היא אחות של קורט רק מצד האמא. ובלי קשר קראתי גם שיש לו חצי אח בשם צ'אד קוביין,אני מניחה שזה חצי אח מצד האב דונלד קוביין.

Noiz

New member
אני לא רוצה לפתוח עוד דיון

פתחתי מלא, אבל... אנה בוקשטיין... לא דומה לפרנסס??

Noiz

New member
אניה בוקשטיין

http://bidur.msn.co.il/NR/rdonlyres/B8578345-290F-4BC5-8809-BF098749E470/241533/ania070506kobiE_632226527Item.jpg שהיא מדברת באחת הפרסומות שלה ישר חשבתי אל אחת מהתמונות של פרננסס

למעלה