אחות של חבר טוב

indignous

New member
אחות של חבר טוב

עובדת איתי. חייב לציין שקצת נדלקתי עליה, אולי זה חלק מתכונת ההרס העצמי שלי של להידלק על משהו שאני יודע שהוא "בלתי מושג". ואולי לא? בכל מקרה, התכונה הזאת כבר הכשילה אותי כמה פעמים. והבטחתי לעצמי שאני לא נכנס לסיטואציות האלה יותר (מה שקרה היה בוריאציות שונות לחלוטין). רק הרס יוצא מזה.

העניין הוא שאני מרגיש עניין מסוים גם מהצד שלה, ויש את ההרגשה שאם אני אנסה ליזום יש סיכויים טובים שאני גם אצליח לצאת איתה לפחות לדייט.

ואז אנחנו מגיעים למחסום העיקרי - היא אחותו של חבר (מאוד) טוב. רצה הגורל ואנחנו עובדים ביחד באותו מקום. רצה עוד יותר וגם יש חיבה הדדית. הלוואי שזה פשוט לא היה קורה, אבל עכשיו צריך להתמודד עם הברוך. מצד אחד, נדלקתי עליה, אני רואה פוטנציאל ואני ארגיש פספוס אם אני לא אעשה כלום. מצד שני, הקוד הרשמי אוסר בתכלית האיסור על לצאת עם אחות של חבר טוב (והעונש חמור), ובטח שאני לא רוצה להרוס את המערכת יחסים שלי איתו. אפילו לדבר איתו על זה או לבקש רשות לא בא בחשבון. כרגע הנטייה היא פשוט לוותר.

למישהו יש עצה טובה? מקרים דומים?

רואה 6 6

New member
על מה אתה מדבר? מה יקרה,רצח על כבוד המשפחה?

ראית קצת יותר מדי "הסופראנוס" בזמנו. תספר לו כדי למנוע מבוכות אבל אם הוא חבר טוב הוא אמור לשמוח שלא ארס מהרחוב מתחיל עם אחותו.

Berethor

New member
למה שיהיה שמח על כך שחבר שלו מעוניין באחותו?

אם הוא מסוג האחים המאוד מגוננים אז הוא לא רוצה שאף אחד יתקרב לאחותו, ואפילו אם הוא לא, הוא יעדיף שרק בחורים שהוא יכול לסמוך עליהם יהיו איתה, וזה שמדובר בחבר שלו, לא אומר שהוא סומך עליו בתור דייט לאחותו, אחרי הכל הוא מכיר גם תצדדים הרעים של החברים שלו. בנוסף לכל יש את העובדה שאם הקשר עם אחותו יהרס, סביר להניח שגם עם הקשר עם האח יהרס, וזה עוד במקרה הטוב, במקרה הפחות טוב יהיה שם גם נקמה על זה. כך שזה אפשרי בעיקרון אבל הגיוני שהרבה יחליטו שהסיכון לא שווה את זה.

"You break her heart, I'll break your neck"

DogsPCI

New member
הלו indignous... מה המצב?

תקשיב, מסוכן... מנסיון!
&nbsp
אני לא אומר בלתי-אפשרי, אבל כן יכול להיות מסובך אם דברים פתאום לא יסתדרו ואפילו מישהו נפגע...
ובכל מקרה, אם אתה שוקל את העניין, אז ברור שתדבר איתו קודם!
&nbsp
אם הייתי היום במקומך... מה הייתי עושה? אין לי מושג

&nbsp
המון בהצלחה, וסליחה שלא חידשתי לך כלום

מקרים דומים וגם עיצה :)

מכיר לפחות שני אנשים עם סיפור דומה.
האחד - אחותו הכירה לו את חברה שלה שהפכה לאישתו.
האחר - הכיר לחבר מהצבא את אחותו שהפכה לאישתו.

מההיסטוריה שלי, כשניסיתי להתחיל עם אחות של מישהו מהסדיר - הוא די לא אהב את זה :)

הקוד הרשמי שלך מקולקל.
הגרסה הנכונה : "אסור לדפוק ולזרוק אחות של חבר שלך" (אם הכוונות שלך רציניות יותר מסתם סקס מזדמן - לך על זה, והייתי מציע אפילו לחכות קצת עם הקטע של הסקס עד שתראו לאן אתם הולכים)

koler

New member
חיים רק פעם אחת...

מה שיכול לקרות זה -
1) היא תגיד לא , ותשאר חי
2) תצאו דייט , לא יילך ותשאר חי
3) תגיעו למיטה ( ואז אני לא יודע אם תשאר חי )

בכל מקרה היא לא רכוש של אח שלה או של כל אחד אחר ואתה לא יודע לאן זה יכול להוביל.
אל תחפש אישור מאנשים אם זה אח שלה או אם זה אנשים מהפורום.

DogsPCI

New member
אתה בהחלט צודק שהיא לא רכוש של אף-אחד...

לא פה הבעיה בכלל!
&nbsp
הבעיה היא שזה יכול לפגוע בקשר עם החבר, אם לא להרוס אותו לחלוטין.
וזה מה שיש להפסיד... ואם זה חבר טוב, אז זה הרבה להפסיד...
אז השאלה אם אם באמת יש למה לסכן את החברות, האם זה באמת משהו יוצא-דופן?
&nbsp
וכמובן לא לנו הפתרונות

וכמובן רק דעתי :).

koler

New member
יש גם את הצד שיכול לצאת מזה משהו טוב

ואני מעדיף להסתכל על הצד הזה

Love!!!

דובי1401

New member
דעתי...

דעתי היא שזה דווקא יכול ליצור מערכת יחסים ממש טובה שלא לדבר על חתונה וילדים ואתם תישארו חברים הכי טובים ועוד משפחה... מה רע?אולי הכרת אותו רק בשביל למצוא את הזיווג שלך ואתה עוצר את עצמך ???
אני מכירה מישהי שהתחתנה עם האח של החברה הכיייי טובה שלה, מאוד מוצלח.
בנוסף, דודים שלי התחתנו עם הנשים שהן החברות הטובות של אחיותיהם....
הם נשואים איזה 20 שנים כבר ומין הסתם ילדים וכל החבילה.... וכולם חיים בהרמוניה מושלמת.
אם לא תחשבו על זה בצורה כזאת של "אויייי זאת אחות של חבר זה הגבול האדום" אז אולי יצא מזה משהו שאתה אפילו לא מעז לחלום עליו....
מה שכן , תדאג שלא יהיה מצב שאתה פוגע חלילה מעליב, לא שובר על כבודה וכדו' כי בכל זאת.......
&nbsp
&nbsp
בהצלחה

אני חושבת ש...

כמעט כל אחד מאיתנו נתקל בסיטואציה הזאת או בסיטואציה די דומה למה שתיארת פה..
המלצתי לך היא כזאת-
הזמן אותה לקפה,אני בכוונה לא רושמת דייט כי רצוי שתשב איתה בשעות היום,בזמן ההפסקה שלכם בעבודה,(משהו לא "רישמי" למדי).
שבו,תשוחחו,תראה לאן הישיבה הזאת על הקפה לוקחת אותכם,נסה "לקרוא" אותה,האם היא באמת בעיניין שלך,ייתכן והיא נחמדה אליך כי אתה החבר הכי טוב של אחיה,הכל יכול להיות ולכן הישיבה הזאת ביניכם אולי תצליח להאיר את עינייך מעט..
אם הכיוון ביניכם זורם להכרות מעמיקה יותר אני ממליצה לך לשתף את החבר שלך בעיניין.
כתבו פה שהבחורה לא רכוש-אני מסכימה אך אין שום קשר לרכוש או לא רכוש בסיטואציה הזאת..
המצב הזה הוא די עדין ורגיש וככה אתה צריך להתנהג מולו.
אל תשלול את ההכרות איתה רק בגלל שהיא האחות של...
אבל מצד שני,אל תסתיר את זה מהחבר שלך..

בהצלחה!

בדרך כלל רק על להתחיל עם מישהי מהעבודה

חצי מהמגיבים היו אומרים לך שזה מתכון לצרות. עכשיו כולם מתיפיפים כאן עם אהבה עיוורת.

זאת לפעמים נטיה של חשיבה רגשית של בחורות להוריד חומות והגיון בדרך אל זוגיות. תשאל אם זה אפשרי לא רק אצלך בראש, אלא במציאות? לא!
תשים את עצמך בנעליו ותשאל את עצמך. תנתק רגש, למרות שאין עדיין בינכם, ותחשוב על זה, מה התשובה? לא!

תחשוב מבחוץ על הדפוס הזה שלך שאתה מודע ומנסה להיות חזק מספיק לעצור אותו, האם שווה לקחת את אותה פניה בסיבוב שוב? לא!
אז למה אתה נתלה בתשובות של זרים? כן, אנשים התחתנו גם מלהכיר בהפגנות וההוא תרם כליה לגור של סבתה...במקרה שלך? זה לא אומר כלום. אתה הרי לא שומע על עשרות אלפי התחלות כושלות שקורות כל השנה לכולנו, נכון? אז אל תתלה בהצלחות ממקרים חריגים שכאלו את תקותיך.

תחשוב על העבודה, על החבר, ועל האם אתה באמת רואה אותה או סתם מספר לעצמך שאתה רואה התעניינות מצידה.

Berethor

New member
אם אתה מגיע למסקנה שרוב הסיכויים שזה לא קשר שיחזיק מעמד

אז עדיף לך לוותר. החבר שלך והאח שלה מעורב ישירות בקשר שלכם, ולכן סביר להניח שגם הקשר איתו עומד בסיכון כאן.

למעלה