אחות נוראית..

רויטל91

New member
אחות נוראית..

אני בת 18 ויש לי אחות בת 13 ששונאת אותי,אני לא יודעת למה...אני ממש אויבת שלה.. אני עושה שירות לאומי ואני לא אוהבת להיות בבית אפילו שאני עייפה אני הולכת להסתובב ואפילו שחורף והכי כיף להיות בבית היא מזיקה לי! אתמול היא ביקשה ממני שאני אלווה לה ג'ינס ולא הסכמתי כי הוא שלי ותיכננתי ללבוש אותו(וגם כי היא מרחיבה לי את הבגדים וגם כי כמו שאמרתי אני מעדיפה כמה שפחות אינטראקציה איתה)אז היא פשוט הכתה אותי בגב וזה כל כך כאב.. ההורים שלי אומרים שהיא בגיל ההתבגרות ולא משנה מה,תמיד הם מצדיקים אותה.. אין לי כבר עם מי לדבר.. מה לעשות ? לסבול בשקט? או להתלונן?ולמי?להורים זו לא אופציה ...

mykal

New member
הספור שלך עצוב מאוד.

לא יודעת את כל הפרטים, אבל שאלה לי אליך, אם את בשירות לאומי למה לא בקשת שרות עם מגורים מחוץ לבית? הריחוק יכול היה לעשות טוב למערכת היחסים ביניכן, ואולי גם להתיחסות הוריך לענין. אני בטוחה שאת עדין יכולה לעשות את השינוי הזה, יש בשרות עם מי לדבר. להיות אורחת בבית יכול לעזור. אני מבינה שאת מנסה לשמור מרחק, במסגרת זו יכולת גם לותר על הגינס, כשתבקשי מהוריך גינס אחר, אחרת שהם יאמרו לה את הלא ולא את.. מאחלת לך טוב.

mykal

New member
ועוד משהו, מכות בגב זו אלימות

ובאלימות יש לפעול כמו באלימות. את יכולה להזהיר אותה.

רויטל91

New member
מבחינת השירות לאומי-אני מרוצה איפה שאני

ודבר נוסף-אני לא נמצאת הרבה בבית אז לא זאת הבעייה.. הבעייה הזאת היא לא רק איתי אלא עם כל בני המשפחה..העניין הוא שהיא מרגישה שאנחנו באותו מעמד לכן היא מקנאה בי ומנסה להזיק לי.. אבל עם כולם לאחרונה היא לא מסתדרת.. ולגבי האלימות-מה לעשות עם זה?אני כבר לא יודעת..ההורים תמיד מתערבים לטובתה אם אני מחזירה לה(בעוצמה חלשה)ובאמת שאני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי להתעלם אבל זה בילתי אפשרי..אני בכל זאת בן אדם..

mykal

New member
חשוב אם כך באמת לבדוק ממה זה נובע,

האם קנאה? אולי תסכול--על דברים שאינך מודעת להם? מה הענין של מעמד בתוך בית, אתן אחיות בגילילם שונים, שתיכן בנות להורים, לא אמורה להיות בעית מעמד, הענין היחיד אם כך, שאת צריכה לומר לה, אני אחות שלך, לא אומרת לך מה לעשות, מול כל האחרים. אם את רוצה לתקשר איתי זה בהדדיות, אם לא בואי כל אחת בפינתה, אבל את לא יכולה להכות--אינני שק החבטות שלך, זו אלימות--אפנה למשטרה, לרוחה, אם זה לא יפסק. אפשר לנהל מערכת יחסים קורקטית בלי אלימות.

למעלה