אחות להזרקה יומית

מצב
הנושא נעול.

niki933

New member
אחות להזרקה יומית

אחות להזרקה יומית
מחפשת אחות שתוכל להזריק לי פרטי כל יום בבוקר למשך כמה שבועות, ג'סטון. כידוע זה חומר קשה להזרקה ודורש סבלנות, התייחסות ועיסוי. גרה ליד ככר דיזנגוף בת"א.

לא אחות, בעלת נסיון - רק בערב/לילה!

אחות להזרקה יומית
מחפשת אחות שתוכל להזריק לי פרטי כל יום בבוקר למשך כמה שבועות, ג'סטון. כידוע זה חומר קשה להזרקה ודורש סבלנות, התייחסות ועיסוי. גרה ליד ככר דיזנגוף בת"א.
אשמח לעזור לך.. רק בערבים/לילות. כבר שנתיים מזריקה..

צביטניק

New member
אפשר לשאול כיצד מזריקה לעצמך

אשמח לעזור לך.. רק בערבים/לילות. כבר שנתיים מזריקה..
לאמא בקרוב , הבנתי ממך שאת בעל נסיון מכאן שאת הזרקת לעצמך , אודה לך אם תוכלי להסביר לי אפילו במסר , כיצד את עושה זאת בברכה צביטניק

אדוינה

New member
הי צביטניק.

לאמא בקרוב , הבנתי ממך שאת בעל נסיון מכאן שאת הזרקת לעצמך , אודה לך אם תוכלי להסביר לי אפילו במסר , כיצד את עושה זאת בברכה צביטניק
הי צביטניק.
ההזרקה עצמית בטוסיק דורשת קצת גמישות,אבל בהחלט אפשרי. מחלקת הטוסיק המיועד ל 4 (מול המראה) ואז מזריקה לשריר ברבע החיצוני העליון. יש שירטוט שפורסם פה בעבר. . אחפש ואצרף בהמשך.

ועוד על הזרקות

הי צביטניק.
ההזרקה עצמית בטוסיק דורשת קצת גמישות,אבל בהחלט אפשרי. מחלקת הטוסיק המיועד ל 4 (מול המראה) ואז מזריקה לשריר ברבע החיצוני העליון. יש שירטוט שפורסם פה בעבר. . אחפש ואצרף בהמשך.
ועוד על הזרקות
נכון!! אני מצאתי שמה שחשוב: 1) לחמם את האמפולה (בין 38 ל 50 מעלות - כמו מי מקלחת נעימים) 2) להשתמש להזרקה במחט - שחורה/חומה ו/או ירוקה. (לא כחולה..ולא הכתומה.
..) 3) להזריק לאט!! 4) לחמם את מקום הזריקה אח"כ. נ.ב. הרופא שלי נתן לי אישור גם לקחת "חופשה מזריקות" ליום ולהשתמש באוטרגסטן . (2 זריקות = 9 !! פנינים!!) והעיקר, בהצלחה!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה